Autor | Poruka |
---|
killed in the concept o.o Learning to fly
Broj poruka : 65 Datum upisa : 19.05.2010 Godina : 29 Lokacija : between heaven and hell...
| Naslov: Re: Vase omiljene knjige Sre Maj 19, 2010 10:16 am | |
| Ima par knjiga...>> HP saga-Dz.K.Rouling Andjeli i Demoni-Den Braun Da Vicnijev kod-Den Barun Izgubljeni simbol-Den Barun Mi deca sa stanice Zoo Plameni sjaj-Trejsi Sevalije Pali andjeli-Trejsi Sevalije Lovac na zmajeve-Haled Hoseini Hiljadu cudesnih sunaca-Haled Hoseini Senka vetra-Karlos Luis Safon Koliba-Viljem Pol Jang Alhemicar-P.Koeljo Zahir-P.Koeljo | |
|
| |
.Cupcake. Learning to fly
Broj poruka : 15 Datum upisa : 19.05.2010 Godina : 29
| Naslov: Re: Vase omiljene knjige Čet Maj 20, 2010 8:47 am | |
| Ima ih biiilioon Ali evo: Celaa HP saga Eclipse Samo Slusaj Hiljadu Cudesnih Sunaca Sestre po Farmerkama | |
|
| |
K*iLL!ingInTHc(:eNaME Learning to fly
Broj poruka : 32 Datum upisa : 22.05.2010
| Naslov: Re: Vase omiljene knjige Sub Maj 22, 2010 7:55 am | |
| "Sastanak sa srću"-Aghata Christie Jednostavno mi je omiljena knjiga...To je krimić, a ja volim njih... | |
|
| |
Krasiwa Kika Learning to fly
Broj poruka : 40 Datum upisa : 28.05.2010 Lokacija : Uvek dosadna -Hrvatska -.-"
| Naslov: Re: Vase omiljene knjige Pet Maj 28, 2010 8:25 pm | |
| | |
|
| |
KrissStew Run Like Hell
Broj poruka : 513 Datum upisa : 17.06.2010 Godina : 33 Lokacija : Nema gde me nema,eee!! Raspoloženje : Ja k'o ja, kako cu biti!! XD
| Naslov: Re: Vase omiljene knjige Pet Jun 18, 2010 8:36 am | |
| Twilight Saga!! | |
|
| |
Mačkica ♥ Tom It's not over ♥
Broj poruka : 2157 Datum upisa : 10.07.2010 Godina : 28 Lokacija : ~♥ On the dark side of the sun ♥~
| Naslov: Re: Vase omiljene knjige Ned Jul 11, 2010 12:24 am | |
| Ispovesti Dzordzije Nikolson (svih 8 delova) Tajni dnevnik Adrijana Mola i Bolno odrastanje Adrijana Mola Podseti me zasto mi je uopste potreban frajer | |
|
| |
~Jovana-Any~ Run Like Hell
Broj poruka : 524 Datum upisa : 15.06.2010 Godina : 28
| Naslov: Re: Vase omiljene knjige Čet Jul 15, 2010 4:17 am | |
| Twilight books,Zauvek,ona Dzordzija-ima po delovima,Tri metra iznad neba,Razni dnevnici,ma ima super knjiga,ja volim da citam..... | |
|
| |
_St0rm_ Round and Around
Broj poruka : 221 Datum upisa : 28.04.2010 Godina : 28 Raspoloženje : happy :D
| Naslov: Re: Vase omiljene knjige Sre Avg 04, 2010 2:04 am | |
| | |
|
| |
Miley Learning to fly
Broj poruka : 21 Datum upisa : 22.08.2010 Godina : 26 Lokacija : in your heart Raspoloženje : i am fine
| Naslov: Re: Vase omiljene knjige Pon Avg 23, 2010 1:57 am | |
| Najbolja knjiga koju sam procitala su svi delovi ‚‚Tajnih dnevnika Andrijana Mola ‚‚i svi delovi ‚‚Nina i tajno oko Atlantide‚‚kao i princezini dnevnici | |
|
| |
Tinkerbell Round and Around
Broj poruka : 111 Datum upisa : 17.08.2011 Godina : 30
| Naslov: Re: Vase omiljene knjige Čet Avg 18, 2011 1:25 am | |
| Nemam nijednu knjigu koju bih mogla da nazovem omiljenom, ali ove su mi najbolje: Usamljenost prostih brojeva Gordost i predrasuda Sumrak saga Kada ovo budes citala Beskrajna prica Da Vincijev kod | |
|
| |
-I Fell Into Fantasy- It's real for us
Broj poruka : 2632 Datum upisa : 15.01.2010 Godina : 32
| Naslov: Re: Vase omiljene knjige Sre Avg 24, 2011 1:47 am | |
| Cini mi se da ce "Parfem" zauvek ostati na prvom mestu. | |
|
| |
ljubica The Dogs of War
Broj poruka : 391 Datum upisa : 15.06.2010 Lokacija : srbija valjevo Raspoloženje : cherry :)
| Naslov: Re: Vase omiljene knjige Ned Avg 28, 2011 4:01 am | |
| Meni su omiljene knnjige naravno svi delovi Gospodara prstenova i Hobit, i sve knjige Tolkina...volim ih jer su legendarne, opisi su neprevazidjeni volim Rohan, Gondor, Okrug, Mordor i sve te stvari... Volim Dena Brauna sto ce reci Da Vincijev kod, Andjeli i demoni, Digitalna tvrdjava... Volim naravno sve delove Hari Potera, jer naravno niko ne moze da odoli magiji.. Procitala sam sve ljubavne tinejdzerske romane jos u osnovnoj skoli i ponekad ih citam kad nemam nista pametnije da radim i tako.. | |
|
| |
DeathEater. Learning to fly
Broj poruka : 2 Datum upisa : 27.06.2012
| Naslov: Re: Vase omiljene knjige Sre Jun 27, 2012 2:29 am | |
| Sjena vjetra - Carlos Ruiz Zafon Anđelova igra - Carlos Ruiz Zafon Marina - Carlos Ruiz Zafon Kradljivica knjiga - Markus Zusak Srce od tinte - Cornelia Funke Krv od tinte - Cornelia Funke Smrt od tinte - Cornelia Funke Pjesma leda i vatre - George R.R. Martin Gospodar prstenova - J.R.R. Tolkien Harry Potter - J.K. Rowling Kći moje najbolje prijateljice - Dorothy Koomson
| |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Vase omiljene knjige | |
| |
|
| |
| Vase omiljene knjige | |
|