| Da li je danas sramota citati knjige? | |
|
+10Ajvan. I ♥ Viktor Troicki Nika majche anamarija -I Fell Into Fantasy- Phoebe Alex Halliwell Sanja94 RockSoul_Of_Lust StopBeingStupid. 14 posters |
Autor | Poruka |
---|
StopBeingStupid. Gossip Admin
Broj poruka : 10837 Datum upisa : 09.01.2010 Godina : 29 Lokacija : Like u care.
| Naslov: Da li je danas sramota citati knjige? Ned Avg 08, 2010 7:12 am | |
| Šta mislite o tome? Ako možete da ne odgovorite samo sa : Da, Ne već da kažete nešto više na ovu temu I još nešto, nemojte preskakati temu jer vam je teško napisati više od da ili ne, već se potrudite da napišete svoje mišljenje | |
|
| |
RockSoul_Of_Lust Round and Around
Broj poruka : 140 Datum upisa : 11.07.2010
| Naslov: Re: Da li je danas sramota citati knjige? Ned Avg 08, 2010 8:11 am | |
| Pa, mozda za decake. Po meni, sramota je NE citati knjige. Meni je kul kad neki decak cita knjige, ali vecina decaka je u fazonu: "Pe*eri citaju knjige"... Takvi su neobrazovani -.- | |
|
| |
Sanja94 Learning to fly
Broj poruka : 23 Datum upisa : 06.08.2010
| Naslov: Re: Da li je danas sramota citati knjige? Pon Avg 16, 2010 10:14 am | |
| Slažem se sa vama...meni je takođe bezveze kada neko ne voli da čita knjige.Volim da ih čitam ali naiđe period kada nisam raspoložena za čitanje. | |
|
| |
Phoebe Alex Halliwell Lost For Words
Broj poruka : 3541 Datum upisa : 16.02.2010
| Naslov: Re: Da li je danas sramota citati knjige? Uto Avg 17, 2010 10:45 am | |
| volim da citam,a na taj nacin dopunjujem recnik i obrazujem se...decaci uglavnom ne vole da citaju,ali se meni dopada kada decak cita,jer znaci da zna da govori kako treba,a ne da kao ostali samo psuje,da zamuckuje,da govori brate,znas,razumes....itd | |
|
| |
-I Fell Into Fantasy- It's real for us
Broj poruka : 2632 Datum upisa : 15.01.2010 Godina : 32
| Naslov: Re: Da li je danas sramota citati knjige? Pet Avg 20, 2010 11:29 am | |
| ma ja citam i u busu kome smeta neka ne gleda | |
|
| |
anamarija Lost For Words
Broj poruka : 3050 Datum upisa : 31.05.2010 Lokacija : Beograd Raspoloženje : super!
| Naslov: Re: Da li je danas sramota citati knjige? Sre Avg 25, 2010 9:46 am | |
| Slazem se sa svim vasim odgovorima...Kada sam bila mala,nisu me interesovale toliko igre u pesku,lutke itd,vec sam volela da crtam,pisem i citam. Do sada sam procitala dosta knjiga,i smatram da knjiga,kao sto rece Alex,upotpunjuje covekov recnik. Sto se tice decaka,i ja sam u odelenju imala dosta njih koji samo prevrnu ocima kada treba da procitaju neku knjigu(lektiru).
| |
|
| |
majche Learning to fly
Broj poruka : 37 Datum upisa : 11.05.2010
| Naslov: Re: Da li je danas sramota citati knjige? Sre Avg 25, 2010 12:51 pm | |
| ne mislim da nije. zasto bi bila sramota citati knjige?? ja citam gde god mogu...mislim da nije sramota ni za decake ni za devojcice da citaju..a u ostalom bolje da citamo nego da buljimo u tv xD | |
|
| |
Nika Learning to fly
Broj poruka : 31 Datum upisa : 13.01.2011
| Naslov: Re: Da li je danas sramota citati knjige? Čet Jan 13, 2011 10:07 pm | |
| Da li je danas sramota citati knjige? Sa tacke gledista danasnje omladine-jeste,ako nije sramotno,onda je bar streberski i neprihvatljivo. Sa moje tacke gledista-niposto nije sramotno.Citanjem knjiga obogacujemo svoj recnik,radimo na sebi i svojoj licnosti.Ne kaze se bezveze:Koliko je covek procitao knjiga-toliko vredi.
Sto se tice ove teme,imala sam jednu "neprijatnu"situaciju prvih dana srednje skole.Naime,za vreme odmora sam citala Zila Verna-Putovanje u srediste Zemlje i "zaradila" opasku gde je jedan decko prokomentarisao mojoj drugarici koja je isto tako odlican djak"Ova je gora i od tebe"-eto,toliko o obrazovanju i nivou inteligencije i kulture danasnje omladine.Ali,na ovakve stvari se ne smemo osvrtati,jer jedini koji gube-su oni koji bas ovako komentarisu.
| |
|
| |
I ♥ Viktor Troicki Round and Around
Broj poruka : 115 Datum upisa : 04.08.2011 Godina : 29 Lokacija : Zemun xD
| Naslov: Re: Da li je danas sramota citati knjige? Čet Avg 04, 2011 1:25 am | |
| Za "mackice-tigrice" jeste A za nas "normalne" sramota je NE citati | |
|
| |
Ajvan. 7.68inches
Broj poruka : 617 Datum upisa : 12.07.2010 Godina : 29 Lokacija : Newark, New Jesey Raspoloženje : Solidno :D
| Naslov: Re: Da li je danas sramota citati knjige? Čet Avg 04, 2011 2:18 am | |
| | |
|
| |
++Anime.loveR++ Learning to fly
Broj poruka : 44 Datum upisa : 27.05.2010
| Naslov: Re: Da li je danas sramota citati knjige? Ned Avg 07, 2011 11:54 am | |
| Što sramota?! Za mene, iskreno, NIJE sramota. Ne znam za ove koji pokušavaju da budu kul, pa izbegavaju i lektiru od 100 strana. | |
|
| |
theConfidence♥ Round and Around
Broj poruka : 125 Datum upisa : 07.08.2011 Godina : 26 Lokacija : Somewhere with Ed Raspoloženje : I've become a slave to my habit fiending for your love-gotta have it now..
| Naslov: Re: Da li je danas sramota citati knjige? Ned Avg 07, 2011 10:18 pm | |
| Ja mislim da nije. Primetila sam da ima puno dece koji u današnje vreme više vole knjige nego recimo Facebook ili slično.
Mene iskreno nije sramota. Naprotiv, obožavam da čitam knjige. Za ovaj raspust sam pročitala oko 5, 6 knjiga, dok su neke moje drugarice i po 10 xP | |
|
| |
Wwinner The Dogs of War
Broj poruka : 341 Datum upisa : 28.04.2010 Godina : 29 Lokacija : ^^ -.- necu da ti kazem celaviii
| Naslov: Re: Da li je danas sramota citati knjige? Sub Avg 13, 2011 4:43 am | |
| hm. meni nije. ali. znam mnogo ljudi koji su u fazonu 'sta toliko citas?' i to. to je glupo. a ako vidim lika koji cita kod nas, prekrsticu se xD u tom fazonu. | |
|
| |
David Learning to fly
Broj poruka : 16 Datum upisa : 13.08.2011
| Naslov: Re: Da li je danas sramota citati knjige? Čet Avg 18, 2011 1:26 am | |
| Imate srece vi, mozete prepoznati te takve tigrice,mackice i ostalu ekipu. Kod nas sada je citanje "in". Al znas ono ako neko neka pocitano neke lektire iz 5-6 razreda, sad sta god citao nece biti isto. Tako da lako se prepoznaje i ta "vestacka" inteligencija, koju ovde mnogo koriste. Ja volim da citam, da budem iskren vise volim knjige sa malo stranicama, zato sto volim da brzo dodjem do kraj i da mi citanje bude u 2-3 dela, ali nije da ne citam i velike knjige. Sve u svemu volim knjige xD. | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Da li je danas sramota citati knjige? | |
| |
|
| |
| Da li je danas sramota citati knjige? | |
|