Baby Gossip Moderator
Broj poruka : 3742 Datum upisa : 28.01.2010 Lokacija : Istanbul Raspoloženje : Uvek raspolozena
| Naslov: Jennifer Lopez nakon razvoda: “Trudila sam, ali jednostavno nije išlo” Sre Avg 03, 2011 10:04 pm | |
| Jennifer Lopez progovorila je o nedavnom razvodu od Marca Anthonyja. U intervjuu za Vanity Fair rekla je kako se zaista trudila da joj brak uspe, ali jednostavno nije išlo. “To je bio moj najveći san, zaista sam predano radila na tome. Oboje smo radili. Ponekad jednostavno ne ide i to je jako tužno. Ipak, ostajem večiti optimista kad je u pitanju ljubav. Verujem u ljubav”, izjavila je pevačica. Iako joj je to treći razvod, kaže da se raduje novim izazovima. “Pozitivna sam, odlučna da nastavim dalje sa svojim životom, odgajam decu i radim najbolje što mogu kao majka, zabavljačica i osoba. Sad se radujem novim izazovima. Osećam se jakom”, tvrdi ona. “Ja sam beznadežna romantičarka i vrlo strastvena kad je u pitanju ljubav”, dodaje J-Lo. O razlozima zbog kojih je došlo do razvoda nije detaljnije govorila, samo je rekla da će uvek poštovati svog bivšeg supruga. “Uvek ću imati poštovanja za Marca kao pevača i izvođača. Zapravo smo jako dobro zajedno radili i uvek mi je davao podršku. Zajedno smo mogli da činimo čuda i zaista smo ih radili. On će uvek biti u našim životima. Ima posebno mesto u mom srcu kao otac moje dece”, rekla je Jennifer u intervjuu. | |
|
After.All.This.Time Round and Around
Broj poruka : 142 Datum upisa : 17.06.2010
| Naslov: Re: Jennifer Lopez nakon razvoda: “Trudila sam, ali jednostavno nije išlo” Čet Avg 04, 2011 5:54 am | |
| Jao shtosu retardirani, Bozhe! | |
|
theConfidence♥ Round and Around
Broj poruka : 125 Datum upisa : 07.08.2011 Godina : 26 Lokacija : Somewhere with Ed Raspoloženje : I've become a slave to my habit fiending for your love-gotta have it now..
| Naslov: Re: Jennifer Lopez nakon razvoda: “Trudila sam, ali jednostavno nije išlo” Ned Avg 07, 2011 8:59 am | |
| | |
|
anamarija Lost For Words
Broj poruka : 3050 Datum upisa : 31.05.2010 Lokacija : Beograd Raspoloženje : super!
| Naslov: Re: Jennifer Lopez nakon razvoda: “Trudila sam, ali jednostavno nije išlo” Pet Okt 07, 2011 9:45 pm | |
| Slazem se... Ako nesto nije islo,bolje i da se razidju u mirnim odnosima,nego da su ostali u braku... bilo bi gore i njima,a jos vise njihovoj deci. | |
|
Sponsored content
| Naslov: Re: Jennifer Lopez nakon razvoda: “Trudila sam, ali jednostavno nije išlo” | |
| |
|