| Did You Hear About the Morgans? (2009) | |
|
+4StopBeingStupid. Phoebe Alex Halliwell ♥ LaDy GaGa FaN ♥ ♥PhOeBe FoReWeR♥ 8 posters |
Autor | Poruka |
---|
♥PhOeBe FoReWeR♥ Lost For Words
Broj poruka : 1479 Datum upisa : 22.05.2010 Godina : 30 Lokacija : Venera...;) Raspoloženje : happy!!! :)
| Naslov: Did You Hear About the Morgans? (2009) Sre Jun 23, 2010 1:13 am | |
| Žanr: romantična komedija Trajanje: 103 min. Premisa: Nismo više na Menhetnu! Glavne uloge: Sara Džesika Parker (Sarah Jessica Parker), Hju Grant (Hugh Grant), Sem Eliot (Sam Elliott), Meri Stinberdžen (Mary Steenburgen), Majkl Keli (Michael Kelly) Scenario: Mark Lorens (Marc Lawrence) Režija: Mark Lorens (Marc Lawrence) O FILMU Reditelju Marku Lorensu nije strano pisanje i režiranje romantičnih komedija, od kojih su najzapaženije bile "Muzika i stihovi" i "Dve nedelje za zaljubljivanje". Tokom snimanja tih naslova on je razvijao ideje za film "Da li ste čuli za Morganove?", priču koja će pomeriti granice žanra pokrivajući novu oblast - brak. Hju Grant, koji glumi Pola Morgana, kaže: "Pol očajnički pokušava da vrati Meril. Izvodi je na večeru, i na povratku kući oni prisustvuju ubistvu. Postaju vrlo važni svedoci. Ubica ih je video, pa ih FBI šalje u program zaštite svedoka. Ovaj visokourbani njujorški par bude prebačen u program zaštite svedoka, u mali kaubojski grad u Vajomingu, i to ima zanimljiv efekat na njihov brak". Sara Džesika Parker, koja glumi Meril Morgan, kaže da se ova premisa za romantičnu komediju dosta izdvaja u odnosu na njene prethodne projekte. "Dopala mi se njena dosetljivost. Nisam do sada glumila nekog kao što je Meril. Nisam glumila nekoga ko je u takvom braku". Domaćini i zaštitnici u Vajomingu su šerif Klej Viler, kojeg glumi Sem Eliot, i njegova žena Ema, koju glumi Meri Stinberdžen. Klej i Ema pokazuju Polu i Meril kako da prežive u malom gradu bez svojih asistenata ili karijera i, usput, kako da prežive svoj brak. Spasavanje njihovog braka nije najveći od Polovih i Merilinih problema. Na njihovom tragu je plaćeni ubica rešen da dovrši posao i oslobodi se svih svedoka. "Dve najteže stvari prilikom snimanja filma su kako dobro napisati scenario i kako dobro odabrati glumce", kaže Mark Lorens. S tim u vidu, Lorens se obratio Hjuu Grantu, s kojim je već sarađivao. "Naravno, pisao sam ulogu za Hjua", kaže Lorens. "Toliko smo često radili zajedno da je bilo normalno da njemu pomenem ideju, i dopala mu se." | |
|
| |
♥ LaDy GaGa FaN ♥ The Dogs of War
Broj poruka : 333 Datum upisa : 21.06.2010 Godina : 27 Lokacija : Holliwud Raspoloženje : Uvek srećna...:);)
| Naslov: Re: Did You Hear About the Morgans? (2009) Čet Jun 24, 2010 3:49 am | |
| | |
|
| |
Phoebe Alex Halliwell Lost For Words
Broj poruka : 3541 Datum upisa : 16.02.2010
| Naslov: Re: Did You Hear About the Morgans? (2009) Čet Jun 24, 2010 10:44 am | |
| mislim da sam gledala,ali nisam 100% sigurna | |
|
| |
Broj poruka : 1479 Datum upisa : 22.05.2010 Godina : 30 Lokacija : Venera...;) Raspoloženje : happy!!! :)
| Naslov: Re: Did You Hear About the Morgans? (2009) Pet Jun 25, 2010 1:58 am | |
| ja nisam...ali mi se čini dobar...jer on je dobar glumac...pa su većinom svi njegovo flimovo dobri..(hugh grant) | |
|
| |
Phoebe Alex Halliwell Lost For Words
Broj poruka : 3541 Datum upisa : 16.02.2010
| Naslov: Re: Did You Hear About the Morgans? (2009) Pet Jun 25, 2010 10:30 am | |
| a i glumica je dobra (Keri Bredso) | |
|
| |
StopBeingStupid. Gossip Admin
Broj poruka : 10837 Datum upisa : 09.01.2010 Godina : 29 Lokacija : Like u care.
| Naslov: Re: Did You Hear About the Morgans? (2009) Ned Jun 27, 2010 2:36 am | |
| Trebala sam da gledam, ali mislim da nisam gledala, inace cini mi se super film, ali nije me nesto puno zainteresovao kada sam procitala o cemu se radi Hju Grant uvek ima dobre filmove, a Sara mi je ruzna pa me nervira XD | |
|
| |
| Naslov: Re: Did You Hear About the Morgans? (2009) Ned Jun 27, 2010 8:49 am | |
| da sara je baš odvratna... | |
|
| |
Josip Learning to fly
Broj poruka : 96 Datum upisa : 28.04.2010
| Naslov: Re: Did You Hear About the Morgans? (2009) Sub Jul 10, 2010 10:11 pm | |
| Ja sam mislio da će ovaj film bit puno bolji, al nekako mi i nije bio baš nešto.. Bilo je jako malo smješnih situacija. | |
|
| |
Baby Gossip Moderator
Broj poruka : 3742 Datum upisa : 28.01.2010 Lokacija : Istanbul Raspoloženje : Uvek raspolozena
| Naslov: Re: Did You Hear About the Morgans? (2009) Uto Jul 20, 2010 4:09 am | |
| gledala sam nesto malo i promenila kanal | |
|
| |
Ronmione <3 Gossip Admin
Broj poruka : 5806 Datum upisa : 10.01.2010 Godina : 28 Lokacija : Hogwarts
| Naslov: Re: Did You Hear About the Morgans? (2009) Pon Jul 26, 2010 9:38 pm | |
| Glumci super,moram gledati | |
|
| |
anamarija Lost For Words
Broj poruka : 3050 Datum upisa : 31.05.2010 Lokacija : Beograd Raspoloženje : super!
| Naslov: Re: Did You Hear About the Morgans? (2009) Sre Avg 25, 2010 1:28 am | |
| Ok su glumci,ali mi se cini da film i nije nesto... | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Did You Hear About the Morgans? (2009) | |
| |
|
| |
| Did You Hear About the Morgans? (2009) | |
|