♥PhOeBe FoReWeR♥ Lost For Words
Broj poruka : 1479 Datum upisa : 22.05.2010 Godina : 30 Lokacija : Venera...;) Raspoloženje : happy!!! :)
| Naslov: Nine (2009) Sre Jun 23, 2010 1:32 am | |
| Žanr: mjuzikl ,drama Trajanje: 118 min. Napomene: četiri nominacije za Oskara Glavne uloge: Danijel Dej-Luis (Daniel Day-Lewis), Marion Kotijar (Marion Cotillard), Penelope Kruz (Penelope Cruz), Nikol Kidman (Nicole Kidman), Džudi Denč (Judi Dench), Kejt Hadson (Kate Hudson), Sofija Loren (Sophia Loren), Stejsi Ferguson Fergi (Stacy Ferguson Fergie) Scenario: Majkl Tolkin (Michael Tolkin), Entoni Mingela (Anthony Minghella) Režija: Rob Maršal (Rob Marshall) SINOPSIS Slavni reditelj Gvido Kontini (Danijel Dej-Luis) snima novi film trudeći se da balansira između velikog broja žena u svom životu – odane supruge Luize (Marion Kotijar), prelepe ljubavnice Karle (Penelope Kruz), glavne filmske muze Klaudije (Nikol Kidman), prisne prijateljice i kostimografkinje Lilijane (Džudi Denč), poznate novinarke Stefani (Kejt Hadson), ljubavi iz detinjstva Saragine (Stejsi Ferguson) i majke (Sofija Loren). | |
|
Baby Gossip Moderator
Broj poruka : 3742 Datum upisa : 28.01.2010 Lokacija : Istanbul Raspoloženje : Uvek raspolozena
| Naslov: Re: Nine (2009) Ned Jul 18, 2010 1:09 am | |
| cula sam za ovo-nadam se da ce biti super | |
|
anamarija Lost For Words
Broj poruka : 3050 Datum upisa : 31.05.2010 Lokacija : Beograd Raspoloženje : super!
| Naslov: Re: Nine (2009) Sre Avg 25, 2010 2:05 am | |
| | |
|
-I Fell Into Fantasy- It's real for us
Broj poruka : 2632 Datum upisa : 15.01.2010 Godina : 32
| Naslov: Re: Nine (2009) Sre Avg 03, 2011 8:28 am | |
| Bio je pre neki dan na tv-u, ja nisam neki fan mjuziklova, tako mi se ni ovaj film nije nešto posebno svideo, izdvojila bih jedino Marion Cotillard, što se mene tiče ovaj film vredi pogledati isključivo zbog njene uloge. | |
|