Autor | Poruka |
---|
anamarija Lost For Words
Broj poruka : 3050 Datum upisa : 31.05.2010 Lokacija : Beograd Raspoloženje : super!
| Naslov: Re: Tokio Hotel Čet Avg 26, 2010 10:39 am | |
| Nisam fan njihovih pesama,sto ne znaci da ti momci nemaju dobar glas-naprotiv...Iskreno ih ne slusam,ali mi je totalno glupo kada kazu da su pederi... | |
|
| |
StopBeingStupid. Gossip Admin
Broj poruka : 10837 Datum upisa : 09.01.2010 Godina : 29 Lokacija : Like u care.
| Naslov: Re: Tokio Hotel Čet Avg 26, 2010 11:05 am | |
| | |
|
| |
PhoenixX Lost For Words
Broj poruka : 1188 Datum upisa : 18.07.2010 Godina : 29 Lokacija : Manhattan Raspoloženje : :]
| Naslov: Re: Tokio Hotel Čet Avg 26, 2010 12:53 pm | |
| ne volim je malo reci adam lambert rocks xD toliko o tome | |
|
| |
Mačkica ♥ Tom It's not over ♥
Broj poruka : 2157 Datum upisa : 10.07.2010 Godina : 28 Lokacija : ~♥ On the dark side of the sun ♥~
| Naslov: Re: Tokio Hotel Pet Avg 27, 2010 4:46 am | |
| Adam Lamert je peder koji kopira Billa a jos se i lozi na njega | |
|
| |
PhoenixX Lost For Words
Broj poruka : 1188 Datum upisa : 18.07.2010 Godina : 29 Lokacija : Manhattan Raspoloženje : :]
| Naslov: Re: Tokio Hotel Pet Avg 27, 2010 6:07 am | |
| mislis da se bill ne lozi na adama....samo sto nece da prizna.... nisam htela da iskazujem moju mrznju prema njima ali sad moram bil se bre nikad nije ni poljubio, mislis da njega neka devojka na ovom svetu uopste i hoce da pogleda (fanovi se ne racuneju)... adam bar priznaje da je gej, za razliku od bila... i bar ima sa kim da bude u vezi....i btw popularan je kod devojaka isto koliko i kod muskaraca... Adam Lambert ROCKS It's Barbie Bitch xD | |
|
| |
Broj poruka : 2157 Datum upisa : 10.07.2010 Godina : 28 Lokacija : ~♥ On the dark side of the sun ♥~
| Naslov: Re: Tokio Hotel Sub Avg 28, 2010 2:34 am | |
| Adam bi trebalo da smrsa jedno osamdesetak kila da bi pristojno izgledao,da prestane da kopira Billa i da ne izgleda kao tranvestit.TH je neuporedivo popularniji od njega a njega vecina ljudi mrzi i nikome se on ne bi svideo a u Billa su zaljubljene milione devojaka sirom sveta...a ja i da sam musko i da sam gej,Adam mi se NIKAD ne bi svideo jer je debeo i ne moze ni da stane u svu onu tesnu odecu za razliku od Billa kojem to divno stoji | |
|
| |
PhoenixX Lost For Words
| Naslov: Re: Tokio Hotel Sub Avg 28, 2010 3:39 am | |
| bolje da bude debeo (a btw nije debeo) nego da bude anoreksican, kao doticni blizanci (bliznakinje ) a bil kao ne izgleda kao tranvestit...evo moja sestra povraca dok prica o njemu xDDD i to sto je u ovoj nasoj budjavoj maloj drzavi th popularniji od adama (a th nije cak ni arenu mogo da popuni pa ti vidi), ne znaci da su th popularniji u svetu od adama.....adam je u americi ogroman uspeh postigao samo jednim albumom, dok th nisu to uspeli sa koliko vec albuma imaju | |
|
| |
| Naslov: Re: Tokio Hotel Sub Avg 28, 2010 3:50 am | |
| Karte za koncert THa su pustene u prodaju dve nedelje pre oncerta,logicno da se nisu sve rasprodale a i bile su bas skupe.Ja znam mnogo ljudi koji su hteli da idu a nisu mogli.I btw Tom nije mrsav on je zgodan.MNOGO. | |
|
| |
anamarija Lost For Words
Broj poruka : 3050 Datum upisa : 31.05.2010 Lokacija : Beograd Raspoloženje : super!
| Naslov: Re: Tokio Hotel Ned Avg 29, 2010 7:40 pm | |
| Ok,vas dve-sta se raspravljate oko toga ko je bolji,lepsi itd...Svako ima svoje misljenje. Ocito da Mina ne voli TH,kao sto je ocito da Ivana ne voli Adama. To nam je jasno kao dan,nema potrebe za raspravljanjem. Ne volim ja ni Adama ni TH,pa nista. xD | |
|
| |
| Naslov: Re: Tokio Hotel Pon Avg 30, 2010 7:21 am | |
| Ana,ne mesaj se | |
|
| |
PhoenixX Lost For Words
| Naslov: Re: Tokio Hotel Pon Avg 30, 2010 8:47 am | |
| pa u pravu je ana....svi imamo svoj ukus....ja sam jednostavno morala da kazem svoj xD mrzim th, obozavam adama....i to je to xD | |
|
| |
RockSoul_Of_Lust Round and Around
Broj poruka : 140 Datum upisa : 11.07.2010
| Naslov: Re: Tokio Hotel Pon Avg 30, 2010 9:29 am | |
| Pa ak' mene pitate (ja ne znam ni ko je taj adam), TH uopste ne spada u rock... xDD Mozda po zanru koji je taj bend odredio, ali po mojim principima (ne samo mojim), to nikako ne moze biti rok... xDD
| |
|
| |
anamarija Lost For Words
| Naslov: Re: Tokio Hotel Pon Avg 30, 2010 10:48 pm | |
| - ♥SayYouWill♥ ::
- pa u pravu je ana....svi imamo svoj ukus....ja sam jednostavno morala da kazem svoj xD
mrzim th, obozavam adama....i to je to xD Hvala ti.. Ivana,ja se ne mesam,samo kazem da je glupo da se raspravljate. Ocito ne volis da svako iznese svoje misljenje. Ja sam svoje rekla,kao i ti i Mina. Ne mogu svi da vole Adama i TH. A i glupo je da vredjate to dvoje pevaca.(tipa: ovaj je peder,onaj lici na svinju itd..)xD Ni ja ih ne volim pa ih nisam vredjala. Oboje imaju lepe glasove,ne poricem-imaju dobre nastupe,poseceni su,imaju puno fanova,ali jednostavno ne volim njihove pesme,i taj zanr muzike i to je to... xD | |
|
| |
StopBeingStupid. Gossip Admin
Broj poruka : 10837 Datum upisa : 09.01.2010 Godina : 29 Lokacija : Like u care.
| Naslov: Re: Tokio Hotel Uto Avg 31, 2010 12:08 am | |
| - RockSoul_Of_Lust ::
- Pa ak' mene pitate (ja ne znam ni ko je taj adam), TH uopste ne spada u rock... xDD Mozda po zanru koji je taj bend odredio, ali po mojim principima (ne samo mojim), to nikako ne moze biti rok... xDD
. XD | |
|
| |
| Naslov: Re: Tokio Hotel Uto Avg 31, 2010 3:59 am | |
| Ja ne znam da li je TH rock grupa ili ne ali ih svejedno volim ^_^ | |
|
| |
PhoenixX Lost For Words
| Naslov: Re: Tokio Hotel Uto Avg 31, 2010 6:40 am | |
| | |
|
| |
Dark Dreamer Round and Around
Broj poruka : 205 Datum upisa : 18.08.2010 Godina : 28 Lokacija : Alone in this garden of pain.... Raspoloženje : T.T
| Naslov: Re: Tokio Hotel Uto Avg 31, 2010 9:12 am | |
| - ♥SayYouWill♥ ::
- TH nije rock
Jep. Inače, mrzim ih. Samo Georga podnosim iz te grupe. | |
|
| |
| Naslov: Re: Tokio Hotel Pet Avg 05, 2011 1:56 am | |
| Tokio Hotel=sarsenstvo.Bas me briga sta drugi misle.Sva cetvorica su talentovani,lepi i zgodni i imaju prelepe pesme. | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Tokio Hotel | |
| |
|
| |
| Tokio Hotel | |
|