Baby Gossip Moderator
Broj poruka : 3742 Datum upisa : 28.01.2010 Lokacija : Istanbul Raspoloženje : Uvek raspolozena
| Naslov: Hotel Vavilon Uto Jul 20, 2010 4:31 am | |
| Hotel Vavilon je hotel sa pet zvezdica u kome gostuje samo najelitnija klijentela i gde novcem možete kupiti gotovo sve što poželite Inspirisana knjigom Imodžen Edvards Džons o životu iza scene londonskog ugostiteljstva, ova serija Bi-Bi-Sijeva serija povešće nas na put iza fasade glamura, lažnih osmeha i blagostanja, i to kroz iskustva osoblja koji na svaki način moraju da udovolje gostima. Dekadencija i razvrat su nešto što možete da očekujete kada uđete u ovaj hotel. Zamenik menadžera Čarli Edvards biće nam vodič kroz hedonistički svet hotela visoke kategorije u kome gosti mogu da ostvaruju svoje najluksuznije prohteve. On će nas praktično voditi kroz svaku epizodu u kojoj se najčeše obrađuje ekscentričnost bogatih i slavnih, razlika u njihovom ponašanju kada su kamere uključene od onoga kada se svetla reflektora i kamere ugase. Čarlijeva šefica i generalna menadžerka hotela je Rebeka Mičel. Ona je odlučna u nameri da servilnošću natera goste da se ponovo vrate u hotel Vavilon, ali njen privatni život i te kako trpi zbog toga što je posvećena profesiji. Čarli na sve načine pokušava da se odupre šarmu ambiciozne Džeki, direktne menadžerke zadužene za sobarice i održavanje hotela, ili privlačnosti pomalo zlobne glavne recepcionerke Ane. U kriznim situacijama on uvek može da se osloni na Tonija, nastojnika, koji se ponosi time što je sposoban na popravi bilo šta za bilo koga, u bilo koje doba. Među slavnim gostima koji su posetili hotel našli su se i Džan Kolins, Stiven Berkof, Kris Mojles, Keli Bruk, Les Denis i mnogi drugi. | |
|
-I Fell Into Fantasy- It's real for us
Broj poruka : 2632 Datum upisa : 15.01.2010 Godina : 32
| Naslov: Re: Hotel Vavilon Sub Jul 31, 2010 12:16 pm | |
| gledala sam par epizoda kad je bilo na tv-u | |
|
Ronmione <3 Gossip Admin
Broj poruka : 5806 Datum upisa : 10.01.2010 Godina : 28 Lokacija : Hogwarts
| Naslov: Re: Hotel Vavilon Sub Jul 31, 2010 12:35 pm | |
| Okej je. Gledala sam par epizode ^^
| |
|
StopBeingStupid. Gossip Admin
Broj poruka : 10837 Datum upisa : 09.01.2010 Godina : 29 Lokacija : Like u care.
| Naslov: Re: Hotel Vavilon Sub Jul 31, 2010 12:36 pm | |
| | |
|
Baby Gossip Moderator
Broj poruka : 3742 Datum upisa : 28.01.2010 Lokacija : Istanbul Raspoloženje : Uvek raspolozena
| Naslov: Re: Hotel Vavilon Sub Jul 31, 2010 10:51 pm | |
| ja sam gledala-i gledam i dalje kad uhvatim ok serija | |
|
alice cullen Lost For Words
Broj poruka : 1662 Datum upisa : 16.02.2010 Godina : 26 Lokacija : negde medju oblacima...... Raspoloženje : very happy :-D
| Naslov: Re: Hotel Vavilon Pon Avg 16, 2010 12:58 am | |
| - Berguzar Ergenç ::
- ja sam gledala-i gledam i dalje kad uhvatim
ok serija takodje...imam isto misljenje... | |
|
RockSoul_Of_Lust Round and Around
Broj poruka : 140 Datum upisa : 11.07.2010
| Naslov: Re: Hotel Vavilon Sub Avg 21, 2010 2:24 am | |
| Mnogo mi se svidja serija, posebno zato sto je britanska, ali nikako da je uhvatim na TV Gledala sam nekoliko epizoda.. | |
|
Sponsored content
| Naslov: Re: Hotel Vavilon | |
| |
|