| Za devojke - Ovih meseci hit je plava senka | |
|
+7-I Fell Into Fantasy- ~Jovana-Any~ ♥PhOeBe FoReWeR♥ Jetza Cullen Ronmione <3 Adriana Lima ^^ StopBeingStupid. 11 posters |
Autor | Poruka |
---|
StopBeingStupid. Gossip Admin
Broj poruka : 10837 Datum upisa : 09.01.2010 Godina : 29 Lokacija : Like u care.
| Naslov: Za devojke - Ovih meseci hit je plava senka Sub Apr 03, 2010 12:35 am | |
| Plavo, nažalost, ne stoji svakome. Najbolje stoji ženama sa svetlom kožom, tamnom kosom i smeđim ili sivim očima. Ili ženama s veoma preplanulom kožom. Pa ukoliko ste dovoljno hrabri za ovu senku i pripadate nekoj od navedenih grupa, evo par saveta koji će vam biti od koristi. Pripazite na prelaze Pre nanošenja plave senke, nanesite senku u boji kože. Ivice plave senke morate da pomešate sa senkom boje kože, da se ne bi video grub prelaz. Mešanje je ključno Kao i kod smokey očiju, i s plavim se traži mešanje više nijansi senki za oči - barem jedna svetlija nijansa senke s osnovnom tamnijom bojom. Za mekši i moderniji izgled tamniju boju nanesite blizu trepavicama, a ako su vam oči blizu smeštene - tamnu nanesite na spoljašnju, a svetliju na unutrašnju ivicu kapka. Još jedna opcija je da svetloplavu senku nanesete na ceo kapak, a tamnije samo na pregib kapka. Dodatni trik: Ako želite diskretniji i sofisticiraniji izgled - plavo spojite sa srebrnom senkom. Te dve nijanse možete i sami da pomešate i stvorite boju koja vama najviše odgovara. Ili prvo nanesite plavu senku, pa je ublažite srebrnom. Nemojte ići previsoko Sa senkama intenzivnih boja lako je preterati - pripazite da ne idete previsoko od linije pregiba kapka. Preskočite crni tuš za oči Naprosto je prejak u kombinaciji s plavom senkom. Radije se odlučite za tamnoplavu boju. Mornarsko plava ili indigo će odlično poslužiti svrsi. I zapamtite da plavi tuš za oči može da veoma istakne plave oči. Ostatak šminke neka bude neutralan Usne samo s prozirnim sjajem ili našminkane nijansom boje kože će dobro ići uz jako naglašene oči. Izbjegavajte usklađivanje senke s odećom Plava haljina i plava senka, pogotovo u istoj nijansi, nisu najbolja kombinacija. Umesto toga odlučite se za crnu ili belu odeću, pa kombinujte s plavim dodacima. | |
|
| |
Adriana Lima ^^ Lost For Words
Broj poruka : 5353 Datum upisa : 09.01.2010 Godina : 28 Lokacija : In Damon's heart ♥ Raspoloženje : * In love *
| Naslov: Re: Za devojke - Ovih meseci hit je plava senka Sub Apr 03, 2010 12:44 am | |
| Obozavam plavu senku (: Bash je ql shto je hit ^^ | |
|
| |
Ronmione <3 Gossip Admin
Broj poruka : 5806 Datum upisa : 10.01.2010 Godina : 28 Lokacija : Hogwarts
| Naslov: Re: Za devojke - Ovih meseci hit je plava senka Sub Apr 03, 2010 6:19 am | |
| I ja isto Lepa boja | |
|
| |
Jetza Cullen Learning to fly
Broj poruka : 31 Datum upisa : 04.05.2010
| Naslov: Re: Za devojke - Ovih meseci hit je plava senka Sre Maj 05, 2010 10:24 am | |
| | |
|
| |
♥PhOeBe FoReWeR♥ Lost For Words
Broj poruka : 1479 Datum upisa : 22.05.2010 Godina : 30 Lokacija : Venera...;) Raspoloženje : happy!!! :)
| Naslov: Re: Za devojke - Ovih meseci hit je plava senka Sub Maj 22, 2010 6:43 am | |
| i ja je stalno stavljam kad izlazim... | |
|
| |
~Jovana-Any~ Run Like Hell
Broj poruka : 524 Datum upisa : 15.06.2010 Godina : 28
| Naslov: Re: Za devojke - Ovih meseci hit je plava senka Čet Jun 17, 2010 8:52 am | |
| Jeste,super je boja,lepo izgleda..... | |
|
| |
♥PhOeBe FoReWeR♥ Lost For Words
Broj poruka : 1479 Datum upisa : 22.05.2010 Godina : 30 Lokacija : Venera...;) Raspoloženje : happy!!! :)
| Naslov: Re: Za devojke - Ovih meseci hit je plava senka Čet Jun 17, 2010 9:11 am | |
| ja sam skoro kupila jo jednu plavu senku predivno izgleda.... | |
|
| |
-I Fell Into Fantasy- It's real for us
Broj poruka : 2632 Datum upisa : 15.01.2010 Godina : 32
| Naslov: Re: Za devojke - Ovih meseci hit je plava senka Sub Jul 03, 2010 8:32 pm | |
| ma ja samo crnu senku nosim xD | |
|
| |
StopBeingStupid. Gossip Admin
Broj poruka : 10837 Datum upisa : 09.01.2010 Godina : 29 Lokacija : Like u care.
| Naslov: Re: Za devojke - Ovih meseci hit je plava senka Sub Jul 03, 2010 8:47 pm | |
| | |
|
| |
EkatarinaYesenin K4t4 Pr{0}
Broj poruka : 3182 Datum upisa : 13.06.2010 Godina : 29 Lokacija : Ja sam fina, iz Finske :)
| Naslov: Re: Za devojke - Ovih meseci hit je plava senka Ned Jul 11, 2010 7:56 am | |
| Divan pirsing | |
|
| |
Baby Gossip Moderator
Broj poruka : 3742 Datum upisa : 28.01.2010 Lokacija : Istanbul Raspoloženje : Uvek raspolozena
| Naslov: Re: Za devojke - Ovih meseci hit je plava senka Ned Jul 18, 2010 3:04 am | |
| | |
|
| |
anamarija Lost For Words
Broj poruka : 3050 Datum upisa : 31.05.2010 Lokacija : Beograd Raspoloženje : super!
| Naslov: Re: Za devojke - Ovih meseci hit je plava senka Čet Avg 26, 2010 5:37 am | |
| Ja inace volim plavu boju,pa tako i senku,ali ne bas upadljivu... | |
|
| |
PhoenixX Lost For Words
Broj poruka : 1188 Datum upisa : 18.07.2010 Godina : 29 Lokacija : Manhattan Raspoloženje : :]
| Naslov: Re: Za devojke - Ovih meseci hit je plava senka Čet Avg 26, 2010 6:39 am | |
| ja mnogo volim plavu senku i pripadam jednoj od te dve grupe (sa preplanulom kozom) xD srecnica xD | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Za devojke - Ovih meseci hit je plava senka | |
| |
|
| |
| Za devojke - Ovih meseci hit je plava senka | |
|