Broj poruka : 9 Datum upisa : 21.02.2010 Raspoloženje : Zbunjenoo xD
Naslov: Justin Bieber-Baby ♥ ^^ Sre Mar 31, 2010 6:19 am
(Ohh wooaahhh) x3
You know you love me I know you care Just shout whenever, And I'll be there You want my love You want my heart And we would never, ever, ever be apart
Are we an item? Girl quit playin' We're just friends, What are you sayin'? Said there's another as you look right in my eyes My first love, broke my heart for the first time
And I was like Baby, baby, baby ooh Like Baby, baby, baby noo Like Baby, baby, baby ohh I thought you'd always be mine (mine) Baby, baby, baby ohh Like Baby, baby, baby noo Like Baby, baby, baby ohh I thought you'd always be mine (mine)
Oh oh For you, I would have done whatever And I just can't believe we ain't together And I wanna play it cool But I'm losin' you I'll buy you anything I'll buy you any ring Cause I'm in pieces Baby fix me And just shake me till you wake me from this bad dream I'm goin down, down, down, down And I just can't believe my first love won't be around
And I'm like Baby, baby, baby ohh Like Baby, baby, baby noo Like Baby, baby, baby ohh I thought you'd always be mine (mine) Baby, baby, baby ohh Like Baby, baby, baby noo Like Baby, baby, baby ohh I thought you'd always be mine (mine)
(Luda) When I was 13, I had my first love There was nobody compared to my baby And nobody came between us, no one could ever come above She had me going crazy, oh I was star-struck, She woke me up daily, don't need no Starbucks(Woo! ) She made my heart pound, I skip a beat when I see her in the street And at school on the playground but I really wanna see her on the weekend She knows she got me dazing cuz she was so amazing And now my heart is breaking but I just keep on saying...
Baby, baby, baby ohh Like Baby, baby, baby noo Like Baby, baby, baby ohh I thought you'd always be mine (mine)
Baby, baby, baby ohhh Like Baby, baby, baby, noo Like Baby, baby, baby ohh I though you'd always be mine (mine)
I'm gone Yeahh, yeah, yeah Yeahh, yeahhh Now I'm all gone Yeahh, yeah, yeah Yeahh, yeahhh Now I'm all gone Yeahh, yeah, yeah Yeahh, yeahhh Now I'm all gone, gone, gone, gone I'm gone
StopBeingStupid. Gossip Admin
Broj poruka : 10837 Datum upisa : 09.01.2010 Godina : 29 Lokacija : Like u care.
Naslov: Re: Justin Bieber-Baby ♥ ^^ Sre Mar 31, 2010 8:15 am
Ne slušam ga, nisam čula nijednu pesmu xD Evo sad sam baš poslušala, nije loša pesma, ali spot je smešan, brate ova devojka viša od njega. On je neki frajer a svima tamo do ramena. -.- Malo je glupo, ali dobro, sve u svemu nije mnogo loše.
*_nicole_* Lost For Words
Broj poruka : 1201 Datum upisa : 26.02.2010 Lokacija : tamo... amo....svugde..!!! :D
Naslov: Re: Justin Bieber-Baby ♥ ^^ Sre Mar 31, 2010 8:31 am
u pavu si sirena...i ja sam bas to rekla...a sto se tice spota..odavno sam ga pogledala....a on kad pridje ono devojci ona kao glumi neku..okrece lice...a ovamo misli.........................
Adriana Lima ^^ Lost For Words
Broj poruka : 5353 Datum upisa : 09.01.2010 Godina : 28 Lokacija : In Damon's heart ♥ Raspoloženje : * In love *
Naslov: Re: Justin Bieber-Baby ♥ ^^ Sre Mar 31, 2010 8:34 am
Super je pesma. Mali je presladak xD
Ronmione <3 Gossip Admin
Broj poruka : 5806 Datum upisa : 10.01.2010 Godina : 28 Lokacija : Hogwarts
Naslov: Re: Justin Bieber-Baby ♥ ^^ Sre Mar 31, 2010 8:41 am
Little Monster! ::
Ne slušam ga, nisam čula nijednu pesmu xD Evo sad sam baš poslušala, nije loša pesma, ali spot je smešan, brate ova devojka viša od njega. On je neki frajer a svima tamo do ramena. -.- Malo je glupo, ali dobro, sve u svemu nije mnogo loše.
Slazem.Jeste decko simpatican,al se pravi da je frajer -.- Smesan je tako.Mnogo bolje prolaze oni kao Rob P i Zac. koji govore za sebe da nisu nesto,a ustvari su HOT i to bas
*Andjelka*96* Round and Around
Broj poruka : 190 Datum upisa : 01.04.2010 Godina : 28 Lokacija : Valjevo Raspoloženje : Let's have some fun...^^
Konachno neko ko se slazhe sa mnom. Divan jeeeeeeeeee
★ticxa96★ Round and Around
Broj poruka : 103 Datum upisa : 17.04.2010 Godina : 27 Lokacija : ★KaZxI Da SaM ♥ LoSxA I DoKaZaCu Ti Da SaM ♥ GoRa★ Raspoloženje : sada sam happy..:))
Naslov: Re: Justin Bieber-Baby ♥ ^^ Ned Apr 18, 2010 12:01 am
aaaaa moja dushaa,obozxawam gaa,diwann jee..
Adriana Lima ^^ Lost For Words
Broj poruka : 5353 Datum upisa : 09.01.2010 Godina : 28 Lokacija : In Damon's heart ♥ Raspoloženje : * In love *
Naslov: Re: Justin Bieber-Baby ♥ ^^ Ned Apr 18, 2010 12:03 am
Josh jedna normalna osoba na forumu xD
★ticxa96★ Round and Around
Broj poruka : 103 Datum upisa : 17.04.2010 Godina : 27 Lokacija : ★KaZxI Da SaM ♥ LoSxA I DoKaZaCu Ti Da SaM ♥ GoRa★ Raspoloženje : sada sam happy..:))
Naslov: Re: Justin Bieber-Baby ♥ ^^ Ned Apr 18, 2010 12:03 am