Ronmione <3 Gossip Admin
Broj poruka : 5806 Datum upisa : 10.01.2010 Godina : 28 Lokacija : Hogwarts
| Naslov: Fran Perea Ned Feb 21, 2010 2:38 am | |
| Rođen je 20.11.1978. godine na jugu Španije, u Malagi, gde je završio Fakultet Dramskih umetnosti. Glumačku karijeru započeo je pojavljivanjem u tv- seriji “El comisario” koja se emitovala na španskom kanalu Telecinco. Kasnije ga angažuju u još jednoj seriji, da bi u aprilu 2003. godine dobio ulogu u «Seranovim» (“Los Serrano).Producenti serije odlučuju da promovišu Frana kao pevača. Pesma «jedan plus jedan su sedam» ( pesma koju Fran peva u špici serije) , uzrokovala je ,međutim, tužbu britanske grupe « Lighting Seeds» ,nakon što su njihovi članovi izjavili da je ova pesma plagijat njihove pesme «Pure». Oktobra 2003. izlazi njegov prvi album pod nazivom “La chica de la habitación de al lado” (Devojka iz susedne sobe), a 2005 izlazi i drugi album, pod nazivom “Punto y aparte “ ( Glumio je u filmovima : Los Mánagers”, “ El camino de los ingleses” Sta mislite o Markosu?Jel vam lep?Kakve su vam nejgove pesme?Kako vam peva?Pishite | |
|
Adriana Lima ^^ Lost For Words
Broj poruka : 5353 Datum upisa : 09.01.2010 Godina : 28 Lokacija : In Damon's heart ♥ Raspoloženje : * In love *
| Naslov: Re: Fran Perea Uto Mar 16, 2010 4:50 am | |
| Markos / Fran je fenomenalan.Pesme su mu vrh,a i presladak je (:
~Inache,najvishe mi se dopada Que Va A Ser ~ | |
|
Jesica Alba Learning to fly
Broj poruka : 50 Datum upisa : 25.03.2010 Godina : 28
| Naslov: Re: Fran Perea Čet Apr 01, 2010 7:42 am | |
| msm extra...pesme su WRH...! | |
|
Ronmione <3 Gossip Admin
Broj poruka : 5806 Datum upisa : 10.01.2010 Godina : 28 Lokacija : Hogwarts
| Naslov: Re: Fran Perea Čet Apr 01, 2010 9:23 am | |
| Ma predivan je stvarno.Od svih muskih likova mi je bio najlepsi dok nije dosao DVD xD Super su mu pesme i super peva.Jedino mi je lose sto on i Eva odlaze negde na pocetku serije i onda se nesto malo pojavljuju. | |
|