Ronmione <3 Gossip Admin
Broj poruka : 5806 Datum upisa : 10.01.2010 Godina : 28 Lokacija : Hogwarts
| Naslov: Belen Rueda Ned Feb 21, 2010 2:37 am | |
| Oni koji je poznaju kažu za Mariju Belen da je diskretna i vedra žena, ali i veliki radnik. Rođena je 1965. godine u Madridu. Kad je bila vrlo mlada počela je da se bavi plesom i uspela je da dobije stipendiju za školu baleta u Parizu. Kasnije se vratila u Madrid, gde je započela studije arhitekture, ali je zbog svog prvog muža, Italijana, sve napustila. Po okončanju ovog braka, radila je kao model. Zahvaljujući novcu koji je zaradila, osniva školu baleta, ali sudbina joj je spremila iznenađenje: agencija u kojoj je radila kao model poziva je na kasting za kanal Telecinco. Prvi put se pojavljuje 1990. godine , u “Vip” emisiji, što će joj otvoriti vrata za nova angažovanja na televiziji. Iz drugog braka imala je troje dece, ali je njena ćerka Maria, kada je imala manje od godinu dana, na žalost, preminula zbog problema sa srcem. Od tada je Belen angažovana u Fondaciji José María Ordiales, koja se bavi dečjom kardiologijom. Godinama je predsednik te fondacije i pomaže roditeljima koji se nalaze u situaciji u kojoj je bila njena porodica.Pomoć i podrška prijatelja pomogli su joj da nastavi da radi: glumila je u serijama “Médico de Familia”, “ Periodistas”. Glumica i bivà voditeljka ponovo se pojavljuje pred publikom u “Seranovima” 2003. godine i njen profesionalni uspeh raste i narednih godina. Pojavljuje se i na velikom platnu, u filmu “Mar adentro” , ñuvenog spanskog reditelja Alehanra Amenabara. Sta mislite o Lusiji?Kakav vam je njen lik u seriji?Kako vam glumi?Jel vam lepa?Jel njen nacin vaspitavanja dece bolji od Dijegovog?Pisite | |
|
Adriana Lima ^^ Lost For Words
Broj poruka : 5353 Datum upisa : 09.01.2010 Godina : 28 Lokacija : In Damon's heart ♥ Raspoloženje : * In love *
| Naslov: Re: Belen Rueda Uto Mar 16, 2010 4:33 am | |
| Preslatka je.Obozavam ovu glumicu!
~Kako sam ja plakala kad je ona "umrla" ~ | |
|
♥Pepa Miranda♥ Learning to fly
Broj poruka : 95 Datum upisa : 20.03.2010
| Naslov: Re: Belen Rueda Ned Mar 21, 2010 12:38 am | |
| - Ana -.^ ::
- Preslatka je.Obozavam ovu glumicu!
~Kako sam ja plakala kad je ona "umrla" ~ | |
|
Ronmione <3 Gossip Admin
| Naslov: Re: Belen Rueda Ned Mar 21, 2010 2:08 am | |
| Ja nju obozavam.Ona je majka kakvu bi svako pozelo.I ja sam takodje plakala mnogo kad je umrla. | |
|
Broj poruka : 5353 Datum upisa : 09.01.2010 Godina : 28 Lokacija : In Damon's heart ♥ Raspoloženje : * In love *
| Naslov: Re: Belen Rueda Ned Mar 21, 2010 5:19 am | |
| Da,zaboravih da kazem da nikakva Selija ne moze da je zameni | |
|
Ronmione <3 Gossip Admin
| Naslov: Re: Belen Rueda Ned Mar 21, 2010 5:37 am | |
| To naravno.Msm Selija je slatka,al mi je dosadna i nije Lusija.I nervira me xD | |
|
| Naslov: Re: Belen Rueda Ned Mar 21, 2010 5:44 am | |
| Lucia forever! (: | |
|
Jesica Alba Learning to fly
Broj poruka : 50 Datum upisa : 25.03.2010 Godina : 28
| Naslov: Re: Belen Rueda Čet Apr 01, 2010 7:29 am | |
| i ja se slazem... | |
|
Ronmione <3 Gossip Admin
| Naslov: Re: Belen Rueda Čet Apr 01, 2010 9:11 am | |
| Pa logicno je da svi vise volimo Lusiju.Koliko epizoda je ona bila vise od Selije i uopste joj je bolji lik | |
|