Deco,dobrodosli u skolu poznatih.
Ja sam vasa nastavnica Holly koja ce vam predavati u ovom polugodistu.Nesto sto morate da znate jeste da redovno dolazite i pratite nastavu,radite domaci i naravno da se zabavite.Takodje shvatite je ozbiljno.Trudite se i bicete nagradjeni.....
Šta znači biti poznat?
Prva lekcija o kojoj cemo pricati jeste sta to ustvari znaci biti poznat.Da li je sve to kao sto nam se cini tako lako i jednostavno-ili je za to potrebno jos nesto osim srece....
Poznat-jedna veoma teska-a nama veoma poznata rec.Toliko nas tezi da bude poznato-a sto i ne bi.
Lagodan zivot,posluga,pice i zivot kakav mislimo da zasluzujemo.Medjutim taj zivot ne donosi uvek samo ono pozitivno-vec u nama budi i ono lose-sve ono sto losi ljudi iz tog sveta koriste protiv nas.....
Idemo redom.....
Dobre strane bi bile to sto imate priliku da zaradite dosta,da uzivate u luksuzu,da se odmarate i uzivate,da idete gde hocete...putujete....vencate se za nekog poznatog..... Very Happy
Dok Lose strane su sve one koje ljudi poput paparaca i ostalih ljudi placenih za to- iskoriscavaju protiv vas sve sto mogu.....svaku mogucu "prljavsinu "koju nadju....
ZATO:Svet poznatih treba shvatiti krajnje ozbiljno,jer nije nimalo naivno a ni nimalo lako....Treba biti pametan,suditi trezevno i promisljeno,.....
Sada vi....
Zanimaju me vasa misljnja....o poznatima....navedite neke uspesne ljude.....i neke koje je slava upropastila.....
i naravno misljenje o vasoj nastavnici Very Happy (SALA)
PS:Ovako ovde samo komentarisate....kao na casu...vase misljenje....
domaci ide iskljucivo na PM
Ovako:
Domaci necete imati sad jer je prvi cas,,,,,ali privikavajte se polako..uskoro ce te ga imati
Trudite se jer sam ja zahtevna nastavnica !
I neke domace ce te raditi u grupama