Broj poruka : 111 Datum upisa : 17.08.2011 Godina : 30
Naslov: The Secret Circle Serbia Ned Sep 18, 2011 2:14 am
Ime foruma: The Secret Circle Serbia Link:http://secret-circle.forumieren.net/ Kategorija: Americka serija O forumu: Forum je posvecen novoj CW-ovoj hit seriji The Secre Circle. Prica prati djevojku Cassie Blake koja je bila srecna tinejdzerka sve dok njena majka nije umrla u tragicnom pozaru. Vrlo tuzna Cassie se seli kod svoje bake Jane, u predivan mali grad Chance Harbor u Washingtonu, grad koji je njena majka napustila godinama unazad, gde izgleda svi stanovnici znaju vise o Cassie nego ona sama.
Cassie upoznaje drustvo iz skole, medju njima i Dianu, njenog zgodnog decka Adama, samotnjaka Nicka, zlobnu Faye i njenu desnu ruku Melissu, i cudne stvari pocinju da se desavaju.
Kada joj novi prijatelji objasne da su svi oni potomci mocnih vestica i da su cekali Cassie da im se pridruzi i upotpuni novu genaraciju Tajnog Kruga, Cassie odbija da poveruje sve dok joj Adam ne pokaze kako da oslobodi svoje magicne moci.
Ali tek kada Cassie otkrije poruku svoje majke u knjizi cini, u decijoj sobi njene majke, shvata svoju istinitu i opasnu sudbinu. Ono sto Cassie i drugi ne znaju, mracnije sile su u igri, sile koje bi mogle biti povezane sa odraslima u gradu, ukljucujuci Dianinog oca, i Fayeinu majku, i da smrt Cassiene majke mozda ipak nije bila nesreca.
Takodjer na forumu mozete pronaci mnostvo diskusija, raznih vrsta novosti, slika i video klipova.
Tinkerbell Round and Around
Broj poruka : 111 Datum upisa : 17.08.2011 Godina : 30
Naslov: Re: The Secret Circle Serbia Čet Sep 29, 2011 9:15 pm
>> imamo novi skin >> novi rankovi su postavljeni >> preko 600 postova >> dodati su dnevnici likova iz serije
EkatarinaYesenin K4t4 Pr{0}
Broj poruka : 3182 Datum upisa : 13.06.2010 Godina : 29 Lokacija : Ja sam fina, iz Finske :)
Naslov: Re: The Secret Circle Serbia Čet Jan 12, 2012 2:40 am
svidja mi se ona trakica na novogodisnjem luku, i aurora
StopBeingStupid. Gossip Admin
Broj poruka : 10837 Datum upisa : 09.01.2010 Godina : 29 Lokacija : Like u care.
Naslov: Re: The Secret Circle Serbia Čet Mar 29, 2012 10:23 pm
Svidja ti se traka, zaista?
EkatarinaYesenin K4t4 Pr{0}
Broj poruka : 3182 Datum upisa : 13.06.2010 Godina : 29 Lokacija : Ja sam fina, iz Finske :)
Naslov: Re: The Secret Circle Serbia Pet Mar 30, 2012 7:06 am