theConfidence♥ Round and Around
Broj poruka : 125 Datum upisa : 07.08.2011 Godina : 26 Lokacija : Somewhere with Ed Raspoloženje : I've become a slave to my habit fiending for your love-gotta have it now..
| Naslov: Alyssa Milano rodila sina: “Moj suprug je najbolji na svetu” Čet Sep 01, 2011 3:09 am | |
| Zvezda serije “Charmed”, Alyssa Milano, na svet je juče donela svoje prvo dete. U 39. godini života, lepa glumica u Los Anđelesu je rodila sina i nazvala ga Milo Thomas.Dete je dobila s holivudskim agentom Davidom Bugliarijem, a par je u braku dve godine. Supružnici su objavili srećnu vest na Twitteru, a osim što je obavestila svet da je postala mama, Alyssa je pohvalila i Davida kao najboljeg supruga na svetu. | |
|
anamarija Lost For Words
Broj poruka : 3050 Datum upisa : 31.05.2010 Lokacija : Beograd Raspoloženje : super!
| Naslov: Re: Alyssa Milano rodila sina: “Moj suprug je najbolji na svetu” Pet Okt 07, 2011 9:48 pm | |
| bas mi je drago.. neka joj je sa srecom. | |
|
EkatarinaYesenin K4t4 Pr{0}
Broj poruka : 3182 Datum upisa : 13.06.2010 Godina : 29 Lokacija : Ja sam fina, iz Finske :)
| Naslov: Re: Alyssa Milano rodila sina: “Moj suprug je najbolji na svetu” Čet Jan 12, 2012 2:22 am | |
| mislim da se i severina porodila pre neki dan ili tako neko ne znam, videla sam juce u nekim novinama | |
|
StopBeingStupid. Gossip Admin
Broj poruka : 10837 Datum upisa : 09.01.2010 Godina : 29 Lokacija : Like u care.
| Naslov: Re: Alyssa Milano rodila sina: “Moj suprug je najbolji na svetu” Čet Jan 12, 2012 5:11 am | |
| bas mi je slatka. mislim severina | |
|
Sponsored content
| Naslov: Re: Alyssa Milano rodila sina: “Moj suprug je najbolji na svetu” | |
| |
|