-I Fell Into Fantasy- It's real for us
Broj poruka : 2632 Datum upisa : 15.01.2010 Godina : 32
| Naslov: Rio (2011) Sre Avg 03, 2011 8:54 am | |
| Priča ove komične avanture za decu i odrasle dešava se u jednom od najegzotičnijih gradova na svetu, Rio de Žaneiru, domu karnevala, dugačkih plaža i sambe. Plavko, retki plavi ara papagaj, živi u malom gradu u Americi misleći da je poslednji pripadnik svoje vrste. On čak ne ume ni da leti. Jednoga dana, međutim, pojavljuje se brazilski naučnik s vestima da u Riju živi još jedna plava ara, ženka Biserka. Plavko i njegova vlasnica Linda odlučuju da nakratko napuste svoj udobni život i krenu na uzbudljivo putovanje u Rio. Tamo će ih sačekati krijumčari retkih ptica, koji će uz pomoć zlog makao papagaja Najdžela kidnapovati Plavka i Biserku, želeći da ih prodaju. Plavko ipak uspeva da pobegne uz pomoć hrabre i vešte Biserke, dve ptice mangupa s ulice, Pedra i Nika, kao i brbljivog i brižnog tukana Rafaela. Uz pomoć novih prijatelja koje je stekao Plavko će smoći hrabrosti da nauči da leti i uspeti da se vrati svojoj vlasnici, Lindi, najboljoj prijateljici koju je jedna ptica ikada imala. | |
|
Zli_Vrac Round and Around
Broj poruka : 262 Datum upisa : 03.03.2010 Godina : 32 Lokacija : Kaktus Raspoloženje : pesnichki
| Naslov: Re: Rio (2011) Pet Avg 19, 2011 12:00 am | |
| volim jako ♥ Omiljen mi je pas | |
|
nikolavuitton Round and Around
Broj poruka : 189 Datum upisa : 22.07.2010
| Naslov: Re: Rio (2011) Sub Avg 20, 2011 4:39 am | |
| divan crtani. meni je pas mrzan, omiljen mi je onaj mali plavi ptic, sto je u krdu onih zutih ptica XD | |
|