-I Fell Into Fantasy- It's real for us
Broj poruka : 2632 Datum upisa : 15.01.2010 Godina : 32
| Naslov: Ratatouille (2007) Sre Avg 03, 2011 8:42 am | |
| U novoj animiranoj avanturi, Mućkalica, pacov po imenu Remi mašta o tome da postane poznati francuski kuvar uprkos željama svoje porodice i očiglednog problema, jer je pacov u profesiji koja se užasava glodara. Kada sudbina dovede Remija u francusku kanalizaciju, nađe se na idealnom mestu, ispod restorana kojeg je proslavio njegov kulinarski heroj, Ogist Gusto. Uprkos očigledne opasnosti da će biti neocekivan i svakako nepoželjan posetilac kuhinje jednog finog francuskog restorana, Remijeva strast za kuvanjem ubrzo pokreće urnebesnu i uzbudljivu trku pacova koja preokreće naglavačke pariski kulinarski svet. Remi postaje rastrzan između svog poziva i životne strasti i toga da se vrati svom prethodnom pacovskom životu. Otkriva istinu o prijateljstvu, porodici i nema drugog izbora da bude ono što jeste, pacov koji želi da postane glavni kuvar. Režiser je dobitnik Oskara Bred Berd ("Upoznajte Neverovatne"), uz saradnju dobitnika Oskara Jana Pinkave ("Garijeva igra"). | |
|
StopBeingStupid. Gossip Admin
Broj poruka : 10837 Datum upisa : 09.01.2010 Godina : 29 Lokacija : Like u care.
| Naslov: Re: Ratatouille (2007) Sre Avg 03, 2011 8:48 am | |
| Ja sam ga mnogo volela kad sam gledala. Sladak je film, a i miš je sladak mnogo. Volim ja ovaj film Mada više ne znam, kad mi se sve promenilo od prošle godine.. | |
|
-I Fell Into Fantasy- It's real for us
Broj poruka : 2632 Datum upisa : 15.01.2010 Godina : 32
| Naslov: Re: Ratatouille (2007) Sre Avg 03, 2011 8:49 am | |
| Dobar film. Jako realan xD | |
|
Zli_Vrac Round and Around
Broj poruka : 262 Datum upisa : 03.03.2010 Godina : 32 Lokacija : Kaktus Raspoloženje : pesnichki
| Naslov: Re: Ratatouille (2007) Pet Avg 19, 2011 12:01 am | |
| gledala sam ga na tvu jednom prilikom, cool mnogo | |
|
Sponsored content
| Naslov: Re: Ratatouille (2007) | |
| |
|