-I Fell Into Fantasy- It's real for us
Broj poruka : 2632 Datum upisa : 15.01.2010 Godina : 32
| Naslov: Finding Nemo (2003) Sre Avg 03, 2011 8:39 am | |
| Ovaj animirani film studija Pixarove animacije, koji predstavlja Walt Disney Pictures, prati komičan i zanimljiv put dviju riba - preopreznog Marlina i njegovog znatiželjnog sina Nema, od kojeg se odvojio kod Velikog koraljnog grebena. U društvu Dory, druželjubive ali zaboravne ribe, Marlin kreće na opasan put te postaje junak koji spašava svoga sina... "Potraga za Nemom" film je Andrewa Stantona, scenarista i redatelja četiriju prethodnih Pixarovih filmova, koji kompjutersku animaciju i tehnologiju podiže na viši stupanj sa svojim nevjerojatnim podmorskim svijetom naseljenim nezaboravnim likovima. Stanton je autor originalne priče za "Potragu za Nemom" i koscenarist s Bobom Petersonom i Davidom Reynoldsom, koredatelji su Stanton i Lee Unkrich, ujedno koredatelj "Priče o igračkama 2" i "Čudovišta iz ormara", producent je Graham Walters, a glazbu je skladao za Oscar nominirani Thomas Newman. Spomenimo samo da su glasove na engleskom jeziku junacima ovog animiranog filma dali Albert Brooks, Ellen Degeneres, Alexander Gould, Barry Humphries, Eric Bana, Bruce Spence, Andrew Stanton i dr. | |
|
StopBeingStupid. Gossip Admin
Broj poruka : 10837 Datum upisa : 09.01.2010 Godina : 29 Lokacija : Like u care.
| Naslov: Re: Finding Nemo (2003) Sre Avg 03, 2011 8:41 am | |
| Ladno nema, ja sam gledala, ali se ne sećam jedino čega se sećam a da je vezano za Nemo-a je kad sam se igrala vešalice pa neko to pogađao i kad sam se vozila na nekoj spravi i Nemo mi kaže: hello | |
|
Ajvan. 7.68inches
Broj poruka : 617 Datum upisa : 12.07.2010 Godina : 29 Lokacija : Newark, New Jesey Raspoloženje : Solidno :D
| Naslov: Re: Finding Nemo (2003) Čet Avg 04, 2011 1:10 am | |
| aaaaaaaa i njega volim isto ^^ | |
|
Sponsored content
| Naslov: Re: Finding Nemo (2003) | |
| |
|