Baby Gossip Moderator
Broj poruka : 3742 Datum upisa : 28.01.2010 Lokacija : Istanbul Raspoloženje : Uvek raspolozena
| Naslov: Željko i Jovana uživaju u ljubavi Sre Avg 03, 2011 5:21 am | |
| Pevač Željko Joksimović održao koncert u crnogorskom hotelu „Maestral“ u Pržnu, a Jovana, koja je bila u publici, nije skidala osmeh s lica. Zaljubljeni par uživao u velnes centru, šetnjama uz more... POP pevač Željko Joksimović, koji je u četvrtak sa lepšom polovinom Jovanom Janković otputovao u Crnu Goru, održao je iste noći koncert u hotelu „Maestral“ u Pržnu. Interesovanje za „lanetov“ nastup bilo je veliko, a sve karte su bile rasprodate. - Koncert je bio veoma lep, kao i svaki put kada nastupam u „Maestralu“ - rekao je za „Novosti“ Joksimović. - Kamerna atmosfera i interakcija sa publikom se umnogome razlikuje od velikih koncerata, pa sam pristalica toga da svi muzičari barem jednom godišnje naprave ovakav performans. Jer, povratak prisnosti sa publikom je jedan od najlepših osećaja ovog posla. Kada su veliki koncerti u pitanju, emocija takođe postoji, ali je različita. Željko je to veče bio izuzetno raspoložen, a ni Jovana, koja je sedela za stolom sa prijateljima, nije skidala osmeh s lica. U jednom trenutku lepa voditeljka je ustala i počela da igra i peva. Kada je atmosfera bila na vrhuncu, pevač se obratio prisutnima: - Sada ćete čuti pesmu „Žena za sva vremena“. Znam da su sve dame večeras ovde „za sva vremena“ i da muškarci koji su pored njih svakako mogu da ih zagrle bez ikakvog ustručavanja, ali pesmu posvećujem mojoj dami koju večeras niko neće da zagrli. A ja, da imam ruku od šest-sedam metara, sigurno bih je zagrlio. Posle nastupa, zaljubljeni golupčići opuštali su se u velnes-centru, đakuziju i u tajlandskoj masaži. Par, koji planira svadbu na jesen, iskoristio je prolećno sunce da prošeta crnogorskom rivijerom i uživa u morskim plodovima u jednom od restorana. | |
|
After.All.This.Time Round and Around
Broj poruka : 142 Datum upisa : 17.06.2010
| |
I ♥ Viktor Troicki Round and Around
Broj poruka : 115 Datum upisa : 04.08.2011 Godina : 29 Lokacija : Zemun xD
| Naslov: Re: Željko i Jovana uživaju u ljubavi Čet Avg 04, 2011 10:28 pm | |
| Nek' uzivaju Ima se,moze se | |
|
mTJo. Learning to fly
Broj poruka : 51 Datum upisa : 05.08.2011
| Naslov: Re: Željko i Jovana uživaju u ljubavi Pet Avg 05, 2011 12:37 am | |