Baby Gossip Moderator
Broj poruka : 3742 Datum upisa : 28.01.2010 Lokacija : Istanbul Raspoloženje : Uvek raspolozena
| Naslov: Dolly Parton: “Obožavateljka mi je ostavila dete ispred vrata” Sre Avg 03, 2011 5:07 am | |
| Pevačica Dolly Parton u intervjuu je ispričala kako je jedna šašava obožavateljka ispred njenih ulaznih vrata ostavila kutiju s bebom. Detetu je dala ime Jolene po njenoj poznatoj pesmi koju su kasnije obradili brojni muzičari poput grupe The White Stripes.Neobičan događaj bio je 1974. godine, a Dolly kaže da je bila šokirana kad je ugledala dete ispred svojih vrata. “Pre mnogo godina kada sam tek postala zvezda imala sam obožavaoce koji su bili potpuno fanatični. Jednog dana smo došli kući i dočekala nas je beba pred vratima i poruka u njenoj kutiji. Pisalo je: `Moje ime je Jolene, moja mama me ostavila ovde i želi da me ti uzmeš`. Naravno, svi smo bili izvan sebe. Odmah smo nazvali socijalnu službu pa smo se pobrinuli za nju dok oni nisu došli. Nikad nismo saznali šta se s njom dogodilo”, ispričala je Dolly. | |
|
After.All.This.Time Round and Around
Broj poruka : 142 Datum upisa : 17.06.2010
| Naslov: Re: Dolly Parton: “Obožavateljka mi je ostavila dete ispred vrata” Čet Avg 04, 2011 5:58 am | |
| Kome sve ostavljaju decu!! | |
|
MISA Mr.Miloš
Broj poruka : 229 Datum upisa : 06.08.2010
| Naslov: Re: Dolly Parton: “Obožavateljka mi je ostavila dete ispred vrata” Pet Avg 05, 2011 12:01 pm | |
| | |
|
Sponsored content
| Naslov: Re: Dolly Parton: “Obožavateljka mi je ostavila dete ispred vrata” | |
| |
|