StopBeingStupid. Gossip Admin
Broj poruka : 10837 Datum upisa : 09.01.2010 Godina : 29 Lokacija : Like u care.
| Naslov: Jane Eyre Sre Avg 03, 2011 4:44 am | |
| Žanr: Drama / Romansa Scenario: Charlotte Brontë (roman), Moira Buffini (Tamara Drewe, 2010.) Režija: Cary Fukunaga (Sin Nombre, 2009.) Glavne uloge: Mia Wasikowska, Michael Fassbender, Jamie Bell, Judi Dench, Sally Hawkins Godina proizvodnje: 2011 Zemlja porekla: Velika Britanija Trajanje: 115 min Sinopsis: Mia Wasikowska i Michael Fassbender glume u ovoj romantičnoj drami snimljenoj prema klasiku Charlotte Bronte. Jane Eyre beži iz zamka Tornfild, gde je radila kao guvernanta za bogatog Edwarda Rochestera. Dok se ogleda u ljudima i emocijama koji su je izgradili kao ličnost, jasno je da je izolovano postojanje - i hladnoća gospodina Rochestera - stavilo na test prilagodiljivost mlade žene, izgrađeno godinama ranije kada je ostala siroče. Ona sada mora odlučno da deluje kako bi osigurala svoju budućnost i suočila se sa prošlošću koja je proganja - i strašnom tajnom koju gospodin Rochester krije i koju je saznala... Rezime: Cary Fukunaga režira strastvenu i elegantnu adaptaciju, dok Mia Wasikowska pruža verovatno najbolji portret ove titularne junakinje do sada. | |
|
-I Fell Into Fantasy- It's real for us
Broj poruka : 2632 Datum upisa : 15.01.2010 Godina : 32
| Naslov: Re: Jane Eyre Čet Avg 04, 2011 3:01 am | |
| Ja sam ga skinula da bih tek nakon mesec dana shvatila da ne valja link, u svakom slucaju, jedva cekam da ga pogledam, ali vise mi se ne cini da ce to biti uskoro. | |
|