Baby Gossip Moderator
Broj poruka : 3742 Datum upisa : 28.01.2010 Lokacija : Istanbul Raspoloženje : Uvek raspolozena
| Naslov: Ashley Tisdale povela drugarice na proslavu u Las Vegas Sre Avg 03, 2011 4:39 am | |
| Proteklog vikenda, lepa glumica povela je svoje društvo u Grad Greha, kako bi i tamo proslavile njen rođendan. S njom su bile njene najbolje drugarice, a jedino je nedostajala Vanessa Hudgens koja trenutno snima svoj novi film. Ashley je ponovo plavuša, a osim pohvala za izgled, novinari su je pitali i za njen odnos s Zacom Efronom, na šta je odgovorila da joj je on kao brat. “Uvek smo bili ovakvi, on je jedan od mojih najboljih prijatelja i deo familije, kao i Vanessa”. Kad su joj rekli da bi ona i Efron bili lep par, Ash se nije zbunila. “Pa lepo je to od vas, ali sam ja najbolja prijateljica Vanesse, pa bi to bilo čudno. Plus, on mi je kao brat”. Posle izlaska u noćni klub gde je Ashley dobila veliku rođendansku tortu i igrala celu noć, devojke su sutra odmarale na bazenu i osvežavale se lubenicama i ananasom zavaljene u udobne ležaljke. | |
|
MISA Mr.Miloš
Broj poruka : 229 Datum upisa : 06.08.2010
| Naslov: Re: Ashley Tisdale povela drugarice na proslavu u Las Vegas Pet Avg 05, 2011 12:05 pm | |
| | |
|