-I Fell Into Fantasy- It's real for us
Broj poruka : 2632 Datum upisa : 15.01.2010 Godina : 32
| Naslov: Despicable Me (2010) Sub Apr 09, 2011 7:03 am | |
| Od producenta Krisa Meledandrija dolazi priča o jednom od najvećih super zlikovaca koji će svoj najveći izazov dobiti kada u njegov život ušeta troje dece. "U bezbrižnom kraju u predgrađu okruženom belim drvenim ogradama sa ružinim grmovima, nalazi se crna kuća sa sparušenim travnjakom. Ono što komšijama nije poznato je to da se iza ove kuće nalazi ogromno tajno skrovište. Okružen malom armijom podanika, nalazi se Gru (glas mu pozajmljuje Stiv Karel) koji planira najveću krađu u istoriji čovečanstva. On namerava da ukrade Mesec (Da, Mesec!) u ovom novom animiranom filmu iz produkcije Univerzala." Gru uživa u svemu što je pakosno i pokvareno. Naoružan čitavim arsenalom zraka za smanjivanje, ledenje i vozilima spremnim za borbu po zemlji ili vazduhu, on uništava sve koji mu stanu na put. Sve do dana dok se ne susretne s neverovatnom voljom tri devojčice koje su siročići i koje u njemu vide nešto što niko drugi nikad nije video – potencijalnog oca. Pored Karela u filmu „Grozan ja“ glume zvezde komedije: DŽEJSON SIGEL i MIRANDA KOSGROV i legendarna oskarovka DŽULI ENDRUS. U filmu takođe glume i velike nove zvezde, komičari: RASEL BREND, KRISTEN VIG, VIL ARNET, DENI MEKBRAJD i DŽEK MEKBREJER. | |
|
Zli_Vrac Round and Around
Broj poruka : 262 Datum upisa : 03.03.2010 Godina : 32 Lokacija : Kaktus Raspoloženje : pesnichki
| Naslov: Re: Despicable Me (2010) Pet Avg 19, 2011 12:03 am | |
| e ovo je meni divan crtac jedan mi od omiljenih | |
|
StopBeingStupid. Gossip Admin
Broj poruka : 10837 Datum upisa : 09.01.2010 Godina : 29 Lokacija : Like u care.
| Naslov: Re: Despicable Me (2010) Pet Avg 19, 2011 12:05 am | |
| I meni, baš divan. samo što smaraju ljudi sa flafi xD | |
|
nikolavuitton Round and Around
Broj poruka : 189 Datum upisa : 22.07.2010
| Naslov: Re: Despicable Me (2010) Sub Avg 20, 2011 4:38 am | |
| i meni je ovo jedan od omiljenih | |
|
EkatarinaYesenin K4t4 Pr{0}
Broj poruka : 3182 Datum upisa : 13.06.2010 Godina : 29 Lokacija : Ja sam fina, iz Finske :)
| Naslov: Re: Despicable Me (2010) Uto Avg 23, 2011 7:57 am | |
| Vuuhuuu svidja mi se bas, rekla bih, mada mislim da sam zaboravila sve, nije da neke filmove pamtim idiot -.- Ali svidjao mi se, sigurna sam | |
|
Sponsored content
| Naslov: Re: Despicable Me (2010) | |
| |
|