✬Dark✬Bloody✬Princess✬ Learning to fly
Broj poruka : 91 Datum upisa : 26.08.2010
| Naslov: Moj neumrli <3 Čet Avg 26, 2010 12:10 pm | |
| Možda cemo se nekada sresti, mi ..dva stranca različite vrste, prišla bih ti bez imalo straha, i u tvoju kosu uplela prste..
Ugledaću te u ponoć,ili u sumrak kad se po nebu razlivaju boje.. osetiću očnjake tvoje kod svog grla.. reći ću ti:"Samo nastavi dalje, jer želim da budem neumrla."
Šetacu se kraj reke u tami, maštati o tvojim usnama kao med.. moja krv će da te mami.. okusi je;jer želim da mi koža bude kao led..
Ako te budem videla nekad.. želecu te kao sada .. Šapnucu ti:"Ugrizi me jednom, jer želim da budem zauvek mlada."
Koračaću kroz cveće... kako sediš na travi,ugledati te tad.. "Pretvori me odmah"uzviknuću ti kroz žurbu, "jer želim da sijam kao dijamant."
A možda se ne sretnemo nikad, viđacu te u snovima samo.. ali nada zadnja umire ipak.. uvek šu znati da si negde tamo..
Jednog dana kada istekne moje vreme, a život mi bude k'o sunce zašao.. ..zadnje reči skinuce breme.. "opraštam ti moj neumrli jer me nikada nisi našao.
Poslednji izmenio ✬Dark✬Bloody✬Princess✬ dana Čet Avg 26, 2010 12:18 pm, izmenjeno ukupno 1 puta | |
|
StopBeingStupid. Gossip Admin
Broj poruka : 10837 Datum upisa : 09.01.2010 Godina : 29 Lokacija : Like u care.
| Naslov: Re: Moj neumrli <3 Čet Avg 26, 2010 12:13 pm | |
| Odlicna je opraštam ti moj neumrli jer me nikada nisi našao.aiiij | |
|
✬Dark✬Bloody✬Princess✬ Learning to fly
Broj poruka : 91 Datum upisa : 26.08.2010
| Naslov: Re: Moj neumrli <3 Čet Avg 26, 2010 12:16 pm | |
| | |
|
Sponsored content
| Naslov: Re: Moj neumrli <3 | |
| |
|