Autor | Poruka |
---|
EkatarinaYesenin K4t4 Pr{0}
Broj poruka : 3182 Datum upisa : 13.06.2010 Godina : 29 Lokacija : Ja sam fina, iz Finske :)
| Naslov: Re: Snovi Pon Avg 08, 2011 11:59 pm | |
| Ja mislim da je tvoj mozak malo opterecen | |
|
| |
Mačkica ♥ Tom It's not over ♥
Broj poruka : 2157 Datum upisa : 10.07.2010 Godina : 28 Lokacija : ~♥ On the dark side of the sun ♥~
| Naslov: Re: Snovi Uto Avg 09, 2011 12:28 am | |
| Sanjala sam kako sam pretukla naj drugaricu iz detinjstva a onda je dosao njen brat tj moj naj drug iz detinjstva i poljubio me 0_o | |
|
| |
StopBeingStupid. Gossip Admin
Broj poruka : 10837 Datum upisa : 09.01.2010 Godina : 29 Lokacija : Like u care.
| |
| |
Broj poruka : 3182 Datum upisa : 13.06.2010 Godina : 29 Lokacija : Ja sam fina, iz Finske :)
| Naslov: Re: Snovi Uto Avg 09, 2011 3:55 am | |
| Ma ne, salim se | |
|
| |
| Naslov: Re: Snovi Pet Sep 02, 2011 11:06 pm | |
| sad sam sanjala neki retardiran san i bas je bio dug, ali sam zaboravila secam se samo nekih delova :S uglavnom ovako, neki grad retardiran ne znam, i moj otac se kandidovao za predsedika (?) nekog i sad ide na neki sastanak i tu treba sad da se vidi dal ce ga odobriti ili ne, nema glasanje nikakvo i sad isla i ja tu sa njim nemam pojma sto i prolazila kroz neku gomilu i cujem da oce da ga likvidiraju i sad kazem ja to njemu i ovim sto ga cuvaju i to i oni kazu pa dobro nista, stavicemo vozilo za evakuaciju tu negde u blizini i sad sedimo mi na tom skupu nemam pojma za nekim stolom okruglim i otvorena jedna vrata neka i stepenice se vide neke i tako pricaju oni nesto, misim on sa neke dve zene i ja vidim neka senka silazi niz stepenice kad ono neka zena ulazi i kaze evo ih stizu i nemam pojma sad ulazi neki covek kroz neku policu sa knjigama i kaze ovo je tajni prolaz i prodjemo mi tu, izadjemo napolje i neki ogroman kombi nesto ne znam svi udjemo tu, kad ono DIMITRIJE vozi, irena sedi u drugom redu, ja sednem pored nje, otac napred, i neki ljudi se nagurali pored mene i irene i ono KRISTINA (unina [?]) posla da udje kad ono nema mesta, a niko se nije setio da joj da da udje pozadi u neku pregradu gde je kao ne znam ni ja sta, slicno kao kamper neki mislim kamp kucica, pa je ona legla preko nas svih u ovom redu drugom. i ono taman se zatvaraju vrata ta od kombija kad ono ovi sto su posli da nas pobiju trce i nista pobegnemo mi... i vozio dimitrije celu noc nesto, irena i ja pricale i tako i posle dodje do nekog sejf kampa i tu ostavi sve ove ljude, irena i ja ostanemo pozadi u kombiju i nastavili da se vozimo nesto, i sad irena kukala kako su joj vensice ostale kuci, ali nismo mogli da idemo da uzmemo jer smo sumnjali da je pod prismotrom i onda bi nas videli pa smo javili ireninom ocu da okaci vensice da vise sa terase i mi samo odjednom da se pojavimo i da ih neko zgrabi iz kombija (?!) kao da nece videti i to ako je vec pod prismotrom XD i pokupili mi vensice, plave su bile i pobegnemo. i onda dimitrije morao da ide kuci pa sam ja presla napred u kombi da mi pokaze kako se klima ukljucuje i sve kako se nesto namesta posto smo mi trebali tu da ostanemo da spavamo pozadi ima onaj kamper... i sad pokazao on meni, secam se bas pitala sam nesto za neki prozor ako nam bude vrucina i sad ja morala da izadjem iz kombija pa da udjem opet na druga vrata jer nisam mogla da preskacem sediste i izasla ja i vidim neko iza nas auto neki. i udjem ja brzo i kazem dimitrije izgleda da nas prati neko, i vozili mi tako kad ono stvarno nas prate. i onda je dimitrije vozio nekako nenormalno mislim to je dugo bilo ne mogu da pisem smara uglavnom mnogo brzo i skretao je na neka razna mesta nemoguca i tako i oni su nas valjda izgubili... i onda je on otisao, samo izasao iz kombija, zakljucao i otisao PESKE kuci. i mi irena i ja ostsale i presle pozadi u kamper i uzeli neke hamburgere iz kuhinjice, sele na krevete i jele i onda je zvonio telefon otac me zvao da me probudi da ne zakasnim u skolu jer je mislo da pocinje u 11 i tako... lep neki san ko zna sta li je moja podsvest mislila | |
|
| |
| Naslov: Re: Snovi Čet Sep 15, 2011 8:27 pm | |
| sanjalaaaa sam juce neki san ne znam neki konj i krokodila dva i svasta nesto, i parkic je bio tu | |
|
| |
Broj poruka : 10837 Datum upisa : 09.01.2010 Godina : 29 Lokacija : Like u care.
| Naslov: Re: Snovi Sre Sep 28, 2011 8:20 pm | |
| samo sam svratila da zapisem san xD mada sam sve zaboravila xD uglavnom, sanjala sam grgura
e sad mi smo bili u gljivarima samo jedno 25 puta vecim nego sto jesu. iii bilo je puno ali PUNO PUCIJATO i tu se svasta izdesavalo pre gljiva, secam se kace p. nesto po parkicu isla i mnogo svasta se izdesavalo po parkicu ali ja sam zaboravila to, naravno... ali grgur nije bio tu u tom parkicu to je bio neki parkic veliki bas ali nije licio na picin ni najmanje xD i mi nismo bili valjevu, nego negde, kao da je neko ostrvo ili tako nesto, mada treba da predstavlja neki grad.
i sadaaa, bili mi u gljivama, kata, ja i mislim da je ana o.o ili ne znam ko jos bio i dolazi djordje i kaze kao: e idi tamo preko onog mosta grgur je tu, pio je rakiju i svasta i kata i druga kata krenu da izlaze iz gljiva i odjednom ih vise nisam videla i onda sam pocela da ih trazim pa sam naisla na nase iz odeljenja i onda sam zvala katu i kata kaze: e nije bas tamo gde ti je rekao, malo iznad je. i ja se tu naljutim na katu brate bez mene su otisle da ga traze i prekinem slusalicu i onda JEBOTE majka mene budi UBICU SE | |
|
| |
Broj poruka : 2157 Datum upisa : 10.07.2010 Godina : 28 Lokacija : ~♥ On the dark side of the sun ♥~
| Naslov: Re: Snovi Sub Okt 01, 2011 10:24 am | |
| Sanjala sam da sam trudna. | |
|
| |
anamarija Lost For Words
Broj poruka : 3050 Datum upisa : 31.05.2010 Lokacija : Beograd Raspoloženje : super!
| Naslov: Re: Snovi Čet Okt 06, 2011 2:36 am | |
| Sanjala sam razrednog | |
|
| |
| Naslov: Re: Snovi Čet Okt 06, 2011 11:30 pm | |
| xD Ja svoju tetku | |
|
| |
anamarija Lost For Words
Broj poruka : 3050 Datum upisa : 31.05.2010 Lokacija : Beograd Raspoloženje : super!
| Naslov: Re: Snovi Pet Okt 07, 2011 4:20 am | |
| sanjala sam neku baru xD | |
|
| |
| Naslov: Re: Snovi Pon Okt 10, 2011 10:43 am | |
| jao svasta sam razno sanjala, ne mogu sad da se setim | |
|
| |
| Naslov: Re: Snovi Pon Okt 10, 2011 10:08 pm | |
| Je li katarina jesi li pročitala moj san onaj gore, ja ću sad da ga pročitam. inače i danas sam sanjala slično nešto | |
|
| |
anamarija Lost For Words
| Naslov: Re: Snovi Pon Okt 10, 2011 10:18 pm | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Snovi | |
| |
|
| |
| Snovi | |
|