| U kom ste timu? :D | |
|
+10PhoenixX Neyra Jec@ 95 -I Fell Into Fantasy- sundjer bob :) Queen.M ♥ ~Jovana-Any~ StopBeingStupid. Ronmione <3 Dark Dreamer 14 posters |
.... | Team Edward | | 45% | [ 5 ] | Team Jacob | | 55% | [ 6 ] |
| Ukupno Glasova : 11 | | |
|
Autor | Poruka |
---|
Dark Dreamer Round and Around
Broj poruka : 205 Datum upisa : 18.08.2010 Godina : 28 Lokacija : Alone in this garden of pain.... Raspoloženje : T.T
| Naslov: U kom ste timu? :D Čet Avg 19, 2010 12:36 am | |
| paaaaa?obrazložite i why, samo bez vređanja ^^ | |
|
| |
Ronmione <3 Gossip Admin
Broj poruka : 5806 Datum upisa : 10.01.2010 Godina : 28 Lokacija : Hogwarts
| Naslov: Re: U kom ste timu? :D Čet Avg 19, 2010 1:08 am | |
| Team Edward uvek. Ajoj obrazlozenje xD Pisala sam ih na 100 foruma -.-
Edward vise voli Belu i sto je najbitnije uvek ce je voleti.Jacob nije osetio utiskivanje prema Beli stoga i da je ona izabrala Jacoba umesto Edwarda u Eclipseu svj bi on jednom morao da je ostavi i da je povredi time.Po meni takva osoba je jako losa,jer ako tvrdi da toliko voli Belu a ne razmislja uopste da ce je nekad povrediti kako se ponasa onda prema osobama koje ne voli -.- I uopste Jacob mi je povrsan,detinjast previse,razmislja samo o svojim potrebama.Jedino sto je duhovit ali to mu nista ne znaci pored svih ovih osobina.Dok je Edward sve suprotno stalozen,mira,mudar,ume da bude duhovit ponekad sto je sasvim dovoljno i dobro ide uz njegov karakter i uvek ce vise brinuti za Belu nego za svoje potrebe.Najvise mrzim kad neko kaze da je Edward savrsen,ja sam tako pre govorila iskreno,al sada mi se misljenje promenilo.Nije savrsen,daleko od toga.Ume nekad da bude malo previse zastitnicki nastrojen al dbr ipak razumem ga donekle.U prvom delu Belu je jurio James u drugom Volturi u trecem i Viktorija i Volturi i jos kada dodamo cinjenicu da je onako smotana i da je ona osoba koju ce on uvek voleti pa svako bi bio malo vise zastitnicki nastrojen.Iako je takodje preterivao kada joj nije deo da ide kod Jacoba pa msiim ono xD Sta se desilo sa onim Sam-om?Kako je povredio onu svoju dev kada se razbesneo?Zna Edward da Bela znaci Jacobu al ipak otkud ti znas kada ce Jacobu da se omakne i da se razbesni. Sve u svemu team sam Edward jer je prosto bolji kao osoba i mnogo vise i voli i zasluzuje Belu.Jacoba sam volela u NM al u Eclipseu kada je pokusao na silu da je poljubi mi se zgadio.Ali stvarno xD Naravno to je moje misljenje svak ima pravo na svoje ^^ | |
|
| |
Broj poruka : 205 Datum upisa : 18.08.2010 Godina : 28 Lokacija : Alone in this garden of pain.... Raspoloženje : T.T
| Naslov: Re: U kom ste timu? :D Čet Avg 19, 2010 1:11 am | |
| Team Jacob, Edvard mi je previše feminiziran A i volim takve likove....mada, ne vređam Edvarda i msm da je ok i da svako ima pravo na svoj izbor (: Ali Jack ne bi šutnuo Belu da je izabrala njega...nemoj da zaboraviš ČIJE je dete osoba u koju se utisnuo....prema tome, da je Bels izabrala njega, on ne bi imao u koga da se utisne. | |
|
| |
StopBeingStupid. Gossip Admin
Broj poruka : 10837 Datum upisa : 09.01.2010 Godina : 29 Lokacija : Like u care.
| Naslov: Re: U kom ste timu? :D Čet Avg 19, 2010 1:19 am | |
| team Switzerland um, ne sada mi uopste nije bitno koji sam tim i to ali dok mi je bilo [nije mi nikad bilo nesto bitno ali ti utisci nakon sto odgledam film, etc] bila sam team Edward. iz razloga sto je bella njegov zivot i sto bi sve uradio za nju [ne da je to ne znam kako bajno] dok jacob vise gleda sebe i misli da je ono sto nije, kontam ja, on nju voli, da, ali njegova ljubav nije ni priblizna edwardovoj i ne svidja mi se to sto je glup i ne moze to da shvati. inace sto se mene tice mogu oni svi zajedno u krevet | |
|
| |
~Jovana-Any~ Run Like Hell
Broj poruka : 524 Datum upisa : 15.06.2010 Godina : 28
| |
| |
| Naslov: Re: U kom ste timu? :D Čet Avg 19, 2010 1:46 am | |
| Aha, slažem se | |
|
| |
~Jovana-Any~ Run Like Hell
Broj poruka : 524 Datum upisa : 15.06.2010 Godina : 28
| |
| |
Queen.M ♥ The Dogs of War
Broj poruka : 458 Datum upisa : 11.05.2010
| Naslov: Re: U kom ste timu? :D Čet Avg 19, 2010 2:15 am | |
| nisam fan, al pogledala sam prva 2. TEAM JACOB! - obbozavaaaam gaa. mmmm xD | |
|
| |
sundjer bob :) What Do You Want From Me
Broj poruka : 768 Datum upisa : 09.01.2010 Godina : 29
| |
| |
-I Fell Into Fantasy- It's real for us
Broj poruka : 2632 Datum upisa : 15.01.2010 Godina : 32
| Naslov: Re: U kom ste timu? :D Čet Avg 19, 2010 9:14 pm | |
| team sw cuz i dont give a fuck | |
|
| |
Jec@ 95 The Dogs of War
Broj poruka : 488 Datum upisa : 03.08.2010
| Naslov: Re: U kom ste timu? :D Sub Avg 28, 2010 6:09 am | |
| | |
|
| |
| Naslov: Re: U kom ste timu? :D Sub Avg 28, 2010 8:50 am | |
| | |
|
| |
Neyra Learning to fly
Broj poruka : 14 Datum upisa : 28.04.2010 Godina : 34
| Naslov: Re: U kom ste timu? :D Čet Sep 23, 2010 8:07 pm | |
| | |
|
| |
PhoenixX Lost For Words
Broj poruka : 1188 Datum upisa : 18.07.2010 Godina : 29 Lokacija : Manhattan Raspoloženje : :]
| Naslov: Re: U kom ste timu? :D Pet Sep 24, 2010 1:37 am | |
| ne volim film i nisam ni jednom pogledala (pocela sam, ali nevidjeno smara ) i glasala sam za TJackob zato sto je lepsi xD | |
|
| |
Bristol_girl Round and Around
Broj poruka : 148 Datum upisa : 31.03.2011
| Naslov: Re: U kom ste timu? :D Pet Apr 01, 2011 1:19 pm | |
| Team Edward, zato sto mi je lik kao lik bolji od Jakoba, a i bolji je za Bellu. | |
|
| |
MISA Mr.Miloš
Broj poruka : 229 Datum upisa : 06.08.2010
| Naslov: Re: U kom ste timu? :D Pet Avg 05, 2011 12:34 pm | |
| | |
|
| |
•TitanicLover• Learning to fly
Broj poruka : 51 Datum upisa : 06.08.2011
| Naslov: Re: U kom ste timu? :D Sub Avg 06, 2011 8:11 am | |
| Team Jacob-Edward je previse tupav. Aa Edward u svakom slucaju ne voli Bellu kao sto ni ona ne voli njega,ona voli Jacoba,a Edward joj je opsesija.Pa i sama je tako nesto rekla Ja sam potpuno protiv takve vrste ljubavi,zapravo se i ne moze nazvati ljubavi,jer vrijedja ostale parove koji se stvarno vole Aa Team Jacob uvijek,jer je Jacob | |
|
| |
Mačkica ♥ Tom It's not over ♥
Broj poruka : 2157 Datum upisa : 10.07.2010 Godina : 28 Lokacija : ~♥ On the dark side of the sun ♥~
| Naslov: Re: U kom ste timu? :D Pon Avg 08, 2011 12:39 pm | |
| Taylor je lepsi pa neka bude Team Jacob iako nisam gledala | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: U kom ste timu? :D | |
| |
|
| |
| U kom ste timu? :D | |
|