| Marfijev zakon | |
|
+4anamarija _St0rm_ -I Fell Into Fantasy- StopBeingStupid. 8 posters |
Autor | Poruka |
---|
StopBeingStupid. Gossip Admin
Broj poruka : 10837 Datum upisa : 09.01.2010 Godina : 29 Lokacija : Like u care.
| Naslov: Marfijev zakon Pet Jul 30, 2010 9:22 am | |
| Marfijev zakon je popularan idiom koji označava kosmološku predodređenost izvesnosti pojave baksuznog događaja u kauzalnom nizu. Iskaz zakona glasi Ako išta može poći naopako, poći će.U čitavoj zapadnoj kulturi je ovaj izraz veoma popularan način opisivanja situacije u kojoj je nešto neočekivano krenulo naopako. Zakon je dobio ime po američkom majoru Edvardu Marfiju, inženjeru koji je radio na razvoju i testiranju sedišta za katapultiranje pilota, na nečem što je ličilo na stolicu pričvrćenu za vrstu raketne dresine. Po meni je ovo stvarno tačno i čovek čim se nađe u nekoj situaciji da može nešto loše da mu se desi obično se i desi. Kao što kada negde žurimo i treba da nađemo ključeve, prvo nikako da ih nađemo, onda kada ih nađemo ispustimo ih, a kada ih konačno uzmemo u ruke nikako ne možemo da zaključamo vrata i pogodimo bravu Šta vi mislite o svemu ovome? | |
|
| |
-I Fell Into Fantasy- It's real for us
Broj poruka : 2632 Datum upisa : 15.01.2010 Godina : 32
| Naslov: Re: Marfijev zakon Sub Jul 31, 2010 12:57 pm | |
| volim ja da citam marfijeve zakone posto sam rodjeni pesimista xD | |
|
| |
StopBeingStupid. Gossip Admin
Broj poruka : 10837 Datum upisa : 09.01.2010 Godina : 29 Lokacija : Like u care.
| Naslov: Re: Marfijev zakon Sub Jul 31, 2010 1:03 pm | |
| sinoc sam citala legende i dosta o Marfiju Marfi je bio optimista to je neki O rekao inace procitala sam knjigu koju moj otac ima i volim bas sve ovo
Zašto toalet papira nestane baš kad je najveća frka? Zašto je papir koji tražim uvek na dnu poslednje fioke? U bilo kom skupu podataka, onaj podatak koji je najispravniji i nema potrebe proverevati ga, je pogrešan podatak. Svaka žica odsečena na traženu dužinu biće kratka. Napravi sistem koji i budala može koristiti, pa će ga samo budale i hteti koristiti.
| |
|
| |
_St0rm_ Round and Around
Broj poruka : 221 Datum upisa : 28.04.2010 Godina : 28 Raspoloženje : happy :D
| Naslov: Re: Marfijev zakon Sre Avg 04, 2010 2:07 am | |
| | |
|
| |
anamarija Lost For Words
Broj poruka : 3050 Datum upisa : 31.05.2010 Lokacija : Beograd Raspoloženje : super!
| Naslov: Re: Marfijev zakon Sre Avg 25, 2010 9:54 am | |
| Volim da citam Marfijeve zakone...xD | |
|
| |
Nyx Learning to fly
Broj poruka : 53 Datum upisa : 02.07.2010 Godina : 28 Lokacija : - Raspoloženje : -
| Naslov: Re: Marfijev zakon Uto Jan 11, 2011 12:45 am | |
| Kod mene radi. xD A volim da čitam. ^^ | |
|
| |
Nika Learning to fly
Broj poruka : 31 Datum upisa : 13.01.2011
| Naslov: Re: Marfijev zakon Čet Jan 13, 2011 10:11 pm | |
| Tacno je. Uvek kada je najveca frka,nervoza,gde god je zurba i nestrpljivost,ovaj zakon deluje,bas zato sto se tako ponasamo,uzurbano,nestrpljivo i nervozno,tada sitnica za sitnicom polazi naopako. | |
|
| |
sundjer bob :) What Do You Want From Me
Broj poruka : 768 Datum upisa : 09.01.2010 Godina : 29
| Naslov: Re: Marfijev zakon Ned Feb 06, 2011 4:53 am | |
| no matter how perfect things are made to appear, Murphy's law will take effect and screw it up. | |
|
| |
ljubica The Dogs of War
Broj poruka : 391 Datum upisa : 15.06.2010 Lokacija : srbija valjevo Raspoloženje : cherry :)
| Naslov: Re: Marfijev zakon Ned Avg 28, 2011 4:03 am | |
| Dobila sam je za rodjendan od nekih finih ljudi fantasticna je. Kad ocu da se malo smejem uzmem to da citam | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Marfijev zakon | |
| |
|
| |
| Marfijev zakon | |
|