| Nightwish | |
|
+8Dark Dreamer What Lies Beneath killed in the concept o.o _St0rm_ -I Fell Into Fantasy- Anaksunamun StopBeingStupid. RockSoul_Of_Lust 12 posters |
Autor | Poruka |
---|
RockSoul_Of_Lust Round and Around
Broj poruka : 140 Datum upisa : 11.07.2010
| Naslov: Nightwish Ned Jul 11, 2010 10:30 am | |
| Najtviš (engl. Nightwish) je simfonijski metal bend iz Finske, koji peva na engleskom jeziku. Grupa je osnovana 1996. u gradu Kitee. Istorija grupeNajtviš je osnovao Tuomas Holopainen (Tuomas Holopainen) 1996. godine zajedno sa dvoje svojih školskih drugova Tarjom Turunen (Tarja Turunen) (koja od rane mladosti studira opersko pevanje) i Ernom "Empuom" Vuorinenom (Erno "Emppu" Vuorinen). Bend je u početku bio više Holopainenov eksperiment sa klavijaturama, akustičnom gitarom i ženskim operskim vokalom (koji kasnije postaje njihov zaštitni znak). Kao ime su uzeli naslov jednog od njigova prva tri demo snimka (Nightwish, The Forever Moments i Etiäinen). Holopainen je ujedno i glavni tekstopisac, napisao je većinu pesama grupe. Prvobitna Tuomasova ideja je bila da grupa svira muziku sličnoj onoj koja sepevala oko logorskih vatri. Ipak, nakon snimanja demo snimaka Holopainen je odlučio da jeTarjin operski glas prejak za ovakav projekat i odlučio je da doda elemente hevi metala. Članovi benda* Anet Olzon (Anette Olzon), vokal * Tuomas Holopainen (Tuomas Holopainen) - klavijature * Marko Hietala (Marco Hietala) - bas, vokal * Erno "Empu" Vuorinen (Erno "Emppu" Vuorinen) - gitara * Juka Nevalainen (Jukka Nevalainen) - bubnjevi Bivši članoviBivši članovi * Tarja Turunen (Tarja Turunen) - vokal * Sami Vanska (Sami Vänskä) - bas
Poslednji izmenio RockSoul_Of_Lust dana Ned Jul 11, 2010 10:36 am, izmenjeno ukupno 1 puta | |
|
| |
StopBeingStupid. Gossip Admin
Broj poruka : 10837 Datum upisa : 09.01.2010 Godina : 29 Lokacija : Like u care.
| Naslov: Re: Nightwish Ned Jul 11, 2010 10:32 am | |
| Postavi i sliku okej su nemam neko misljenje ^^ | |
|
| |
Anaksunamun Learning to fly
Broj poruka : 32 Datum upisa : 13.07.2010 Godina : 34
| Naslov: Re: Nightwish Uto Jul 13, 2010 3:29 am | |
| Obozavam ovaj bend... imaju divne tekstove i muziku... ne smeta mi promena pevacice kao sto nekima smeta ali cini mi se da su bili bolji dok je tu bila Tarja... | |
|
| |
-I Fell Into Fantasy- It's real for us
Broj poruka : 2632 Datum upisa : 15.01.2010 Godina : 32
| Naslov: Re: Nightwish Ned Avg 01, 2010 1:06 am | |
| | |
|
| |
RockSoul_Of_Lust Round and Around
Broj poruka : 140 Datum upisa : 11.07.2010
| Naslov: Re: Nightwish Ned Avg 01, 2010 3:45 am | |
| Meni su oni bas suoer Volim njihove pesme i tekstove.. | |
|
| |
_St0rm_ Round and Around
Broj poruka : 221 Datum upisa : 28.04.2010 Godina : 28 Raspoloženje : happy :D
| Naslov: Re: Nightwish Pon Avg 02, 2010 6:35 am | |
| super su. mada slabije slusam u zadnje vreme | |
|
| |
killed in the concept o.o Learning to fly
Broj poruka : 65 Datum upisa : 19.05.2010 Godina : 29 Lokacija : between heaven and hell...
| Naslov: Re: Nightwish Uto Avg 03, 2010 3:39 am | |
| Volim i to uzasno <3 Pesme,muzika,textovi...sve,ali bas sve je super ^^ Tarja je bila super,ali ni Anette nije losa i jednu i drugu volim i cenim Live to tell the tale <3 the last of the wilds <3 | |
|
| |
What Lies Beneath Learning to fly
Broj poruka : 60 Datum upisa : 08.08.2010 Godina : 27 Lokacija : With my mom Tarja.^^ Raspoloženje : I Feel Immortal.^^
| Naslov: Re: Nightwish Ned Avg 08, 2010 10:21 am | |
| | |
|
| |
Dark Dreamer Round and Around
Broj poruka : 205 Datum upisa : 18.08.2010 Godina : 27 Lokacija : Alone in this garden of pain.... Raspoloženje : T.T
| Naslov: Re: Nightwish Sre Avg 18, 2010 8:48 pm | |
| Obožavam ih *.* Ali slušam samo stari NW. Omiljeni albumi su mi OB i CC, OB zbog neke čarobne atmosfere a CC jer je romantičaaan xD Na Once-u su najj liriksi, koje ja čitam umesto poezije xD Anet i Marsela (Tacin muž) ne podnosim, ali neću da vređam ovde (: Omiljene pesme Ever Dream i Gethsemane <3 | |
|
| |
PhoenixX Lost For Words
Broj poruka : 1188 Datum upisa : 18.07.2010 Godina : 29 Lokacija : Manhattan Raspoloženje : :]
| Naslov: Re: Nightwish Pet Avg 27, 2010 6:33 am | |
| cool su mi..... | |
|
| |
Dejan... Learning to fly
Broj poruka : 1 Datum upisa : 05.12.2010
| Naslov: Re: Nightwish Ned Dec 05, 2010 6:25 am | |
| Eeeeeeeee ljudi, stari Najtvis je zakon..!Tarja, Tarja, Tarja...Ja jos bolji vokal nisam cuo.Ova nova nije losa, ali ne unosi se u pesme i ne pravi tako ludu atmosferu kao Tarja.Neznam zasto, ali poceo sam da gajim neka osecanja prema njoj mada znam da je to no moguce sto ja zelim:(( Ee, da li neko zna gde da nadjem tacan prevod pesme Bless the child..? | |
|
| |
Gothicharka Learning to fly
Broj poruka : 17 Datum upisa : 21.03.2011 Godina : 28 Lokacija : Paradise City
| Naslov: Re: Nightwish Uto Mar 22, 2011 7:21 am | |
| Obozavam Nightwish!!!! Ali bez Tarje mi i nisu bas neki.. Mislim i Anette mi je ok, ali nikad nece moci da bude ni blizu tako dobra pevacica kao Tarja... | |
|
| |
EkatarinaYesenin K4t4 Pr{0}
Broj poruka : 3182 Datum upisa : 13.06.2010 Godina : 29 Lokacija : Ja sam fina, iz Finske :)
| Naslov: Re: Nightwish Uto Mar 29, 2011 5:13 am | |
| Znam par pesama, okej su mi, nista posebno. | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Nightwish | |
| |
|
| |
| Nightwish | |
|