♥PhOeBe FoReWeR♥ Lost For Words
Broj poruka : 1479 Datum upisa : 22.05.2010 Godina : 30 Lokacija : Venera...;) Raspoloženje : happy!!! :)
| Naslov: The Men Who Stare at Goats (2009) Sre Jun 23, 2010 1:42 am | |
| Žanr: komedija, ratni Trajanje: 94 min. Zemlja porekla: SAD, 2009 Glavne uloge: Džordž Kluni (George Clooney), Juan Makgregor (Ewan McGregor), Džef Bridžiz (Jeff Bridges), Kevin Spejsi (Kevin Spacey) Scenario: Piter Stron (Peter Straughan), Džon Ronson (Jon Ronson) - knjiga Režija: Grant Heslov (Grant Heslov) SINOPSIS U ovoj otkačenoj crnoj komediji inspirisanoj istinitom pričom u koju ćete teško poverovati, neverovatna otkrića o strogo poverljivom ogranku američke vojske biće obelodanjena kad jedan reporter upozna tajanstvenog operativca Specijalnih jedinica na zbunjujućoj misiji. Reporter Bob Vilton traga za svojom novom velikom pričom, kada upozna Lina Kasadija, koji tvrdi da je deo eksperimentalnog programa američke vojske. Prema Kasadiju, vojska "Nova zemlja" promeniće način ratovanja. Legija "ratničkih monaha" s neviđenim parapsihološkim moćima može da čita misli neprijatelju, prolazi kroz zidove i čak ubija kozu samo je netremice gledajući. Sada je osnivač ovog programa, Bil Džango (nominovan za Oskara, Džef Bridžiz), nestao, i Kasadijeva misija je da ga pronađe, a Bob će impulsivno odlučiti da mu pravi društvo u toj potrazi. Kada ovaj par pronađe Džanga u tajnom kampu za obuku koji vodi otpadnik vidovnjak Leri Huper (dvostruki dobitnik Oskara Kevin Spejsi), reporter će se naći usred sukoba između oružanih snaga Džangove vojske "Nova Zemlja" i Huperove lične milicije supervojnika. Kako bi preživeo ovu ludu avanturu, Bob će morati da nadmudri neprijatelja za koga nije ni pomislio da je moguć. | |
|
♥ LaDy GaGa FaN ♥ The Dogs of War
Broj poruka : 333 Datum upisa : 21.06.2010 Godina : 27 Lokacija : Holliwud Raspoloženje : Uvek srećna...:);)
| Naslov: Re: The Men Who Stare at Goats (2009) Čet Jun 24, 2010 4:02 am | |
| | |
|
Baby Gossip Moderator
Broj poruka : 3742 Datum upisa : 28.01.2010 Lokacija : Istanbul Raspoloženje : Uvek raspolozena
| Naslov: Re: The Men Who Stare at Goats (2009) Uto Jul 20, 2010 4:17 am | |
| gledala sam deo-ali mi se nije svideo pa sam prestala | |
|
StopBeingStupid. Gossip Admin
Broj poruka : 10837 Datum upisa : 09.01.2010 Godina : 29 Lokacija : Like u care.
| Naslov: Re: The Men Who Stare at Goats (2009) Pet Jul 23, 2010 6:34 am | |
| a ja ne mogu da pamtim koje sam filmove gledala ali verujem da sam gledala ovaj xD | |
|
Ronmione <3 Gossip Admin
Broj poruka : 5806 Datum upisa : 10.01.2010 Godina : 28 Lokacija : Hogwarts
| Naslov: Re: The Men Who Stare at Goats (2009) Pon Jul 26, 2010 9:36 pm | |
| Nisam gledala.Al Dzordz hihi xD | |
|
anamarija Lost For Words
Broj poruka : 3050 Datum upisa : 31.05.2010 Lokacija : Beograd Raspoloženje : super!
| Naslov: Re: The Men Who Stare at Goats (2009) Sre Avg 25, 2010 1:24 am | |
| | |
|
Sponsored content
| Naslov: Re: The Men Who Stare at Goats (2009) | |
| |
|