♥PhOeBe FoReWeR♥ Lost For Words
Broj poruka : 1479 Datum upisa : 22.05.2010 Godina : 30 Lokacija : Venera...;) Raspoloženje : happy!!! :)
| Naslov: Garfield's Fun Fest (2008) Sre Jun 23, 2010 1:24 am | |
| Žanr: komedija, animirani Trajanje: 80 min. Glavne uloge: Frenk Velker (Frank Welker), Tim Konvej (Tim Conway), Greg Berger (Gregg Berger), Voli Vingert (Wally Wingert) Scenario: Džim Dejvis (Jim Davis) Režija: Mark Dipe (Mark A.Z. Dippe), Eondeok Han SINOPSIS Vreme je za Festival zabave – takmičenje talenata, koje će odrediti koji je strip najsmešniji na svetu. Garfild je pobeđivao svake godine – zašto bi sada neko drugi preoteo tu laskavu titulu? Ali, nova zvezda je u gradu, a njegovo ime je Ramon. On je visok, zgodan i predstavlja pretnju. Postoji opasnost da Garfild izgubi ne samo titulu već i svoju devojku, kao i nadaleko čuveni humor. Iz očajanja, Garfild posećuje Magično jezero u Magičnoj šumi, gde namerava da popije "smešnu vodu" i nauči nove trikove od svog idola – Fredija Žapca. Na ovom urnebesnom hodočašću Garfild će sresti jako čudne likove: Zagonetnog Medu, Kikotavog Aligatora i veoma mrzovoljne čuvare. Nakon žestokih treninga u nindža stilu, Garfild misli da je dovoljno spreman za Festival zabave. O FILMU Garfildu je glas "pozajmio" Frenk Velker – poznat i po nezaboravnim interpretacijama u serijama "Simpsonovi", "South Park", "Futurama" i "Family Guy". Njegov glas prepoznaće i oni koji su voleli miša Džerija, Skubi Dua i Megatrona iz Transformersa. | |
|
♥PhOeBe FoReWeR♥ Lost For Words
Broj poruka : 1479 Datum upisa : 22.05.2010 Godina : 30 Lokacija : Venera...;) Raspoloženje : happy!!! :)
| Naslov: Re: Garfield's Fun Fest (2008) Pet Jun 25, 2010 9:59 am | |
| ja sam garfilda stalno gledala kad sam bila manja i crtaći su vrh...verovatno je i ovaj dobar...xD | |
|
Baby Gossip Moderator
Broj poruka : 3742 Datum upisa : 28.01.2010 Lokacija : Istanbul Raspoloženje : Uvek raspolozena
| Naslov: Re: Garfield's Fun Fest (2008) Ned Jul 18, 2010 1:01 am | |
| | |
|
Ajvan. 7.68inches
Broj poruka : 617 Datum upisa : 12.07.2010 Godina : 29 Lokacija : Newark, New Jesey Raspoloženje : Solidno :D
| Naslov: Re: Garfield's Fun Fest (2008) Čet Avg 04, 2011 1:12 am | |
| | |
|
Sponsored content
| Naslov: Re: Garfield's Fun Fest (2008) | |
| |
|