| Predlozi | |
|
+24Sharp sundjer bob :) Dark Dreamer MISA _St0rm_ Forumski robot KrissStew Sweet.Lali♥ Prince Harry salkal32 ♥PhOeBe FoReWeR♥ $PiNk PuNk$ Tina_Tixy :** Ronmione <3 -I Fell Into Fantasy- ~SamoTvojaKlinka~ *_nicole_* *Autumn Rain* Phoebe Alex Halliwell Andjela :) otkaČena_Cura Adriana Lima ^^ Baby StopBeingStupid. 28 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
StopBeingStupid. Gossip Admin
Broj poruka : 10837 Datum upisa : 09.01.2010 Godina : 29 Lokacija : Like u care.
| Naslov: Predlozi Ned Jan 24, 2010 8:24 am | |
| Ako imate neke predloge za forum slobodno napišite, želimo da forum bude što bolji ! | |
|
| |
Baby Gossip Moderator
Broj poruka : 3742 Datum upisa : 28.01.2010 Lokacija : Istanbul Raspoloženje : Uvek raspolozena
| Naslov: Re: Predlozi Čet Jan 28, 2010 9:01 am | |
| Jel mozete da u serije ubacite i Nip tuck(rezi me) | |
|
| |
Adriana Lima ^^ Lost For Words
Broj poruka : 5353 Datum upisa : 09.01.2010 Godina : 28 Lokacija : In Damon's heart ♥ Raspoloženje : * In love *
| Naslov: Re: Predlozi Čet Jan 28, 2010 9:02 am | |
| Moze Evo otvoricu sad temu Hvala na predlogu | |
|
| |
otkaČena_Cura Learning to fly
Broj poruka : 44 Datum upisa : 31.01.2010
| Naslov: Re: Predlozi Uto Feb 09, 2010 6:54 am | |
| Mogli biste otvoriti grupe... | |
|
| |
Broj poruka : 10837 Datum upisa : 09.01.2010 Godina : 29 Lokacija : Like u care.
| Naslov: Re: Predlozi Uto Feb 09, 2010 6:55 am | |
| Htela sam, ali ne znam koje bi grupe mogla. Ako imaš neku ideju, reci. | |
|
| |
| Naslov: Re: Predlozi Uto Feb 09, 2010 6:59 am | |
| Music fans, Film fans, Internet fans( xD), Čitanje fans...xD | |
|
| |
| Naslov: Re: Predlozi Uto Feb 09, 2010 7:02 am | |
| Pa supp je to, ali onaj ko se registruje je verovatno svega toga fan a ne samo jednog, tako da ne znam. Videćemo šta će ostali da kažu. I druga adminka kad uplati net. -.- Hvala na predlogu. | |
|
| |
| Naslov: Re: Predlozi Uto Feb 09, 2010 7:03 am | |
| | |
|
| |
Baby Gossip Moderator
Broj poruka : 3742 Datum upisa : 28.01.2010 Lokacija : Istanbul Raspoloženje : Uvek raspolozena
| Naslov: Re: Predlozi Uto Feb 09, 2010 11:52 pm | |
| Irena u pravu je-samo ja bih grupe podelila po serijama i filmovima recimo: Twilight fans Gossipgirl fans Charmed fans..... i na kraju moderatori i administratori-ali samo za to ne mozes da se prijavis a za ovo mozes | |
|
| |
| Naslov: Re: Predlozi Pet Feb 12, 2010 3:16 am | |
| Videćemo kad dođe Ana. | |
|
| |
Andjela :) Learning to fly
Broj poruka : 6 Datum upisa : 09.02.2010 Godina : 28 Lokacija : U oblacima...... Raspoloženje : happyy
| Naslov: Re: Predlozi Ned Feb 14, 2010 10:01 am | |
| mozete li MOLIM VAS pisati bez slova sa kvakicama ili preko html a ukljucite opciju da se takva slova prikazuju.....pavo me ujeda za oci kad pogledam...inace supp forum.. | |
|
| |
| Naslov: Re: Predlozi Ned Feb 14, 2010 10:11 am | |
| Nije mi baš najjasnije, šta hoćeš da uradim, razumem ovaj deo do sa kvakicama xD Inače, hvala. | |
|
| |
Phoebe Alex Halliwell Lost For Words
Broj poruka : 3541 Datum upisa : 16.02.2010
| Naslov: Re: Predlozi Sub Feb 27, 2010 1:21 am | |
| slazem se sa Baby,to mozda i moglo... | |
|
| |
*Autumn Rain* Child with Asphalt
Broj poruka : 347 Datum upisa : 02.03.2010 Godina : 26 Lokacija : Winterfell Raspoloženje : ok ^^
| Naslov: Re: Predlozi Čet Mar 04, 2010 11:46 pm | |
| zasto ne postavite grupe i rankove? | |
|
| |
*_nicole_* Lost For Words
Broj poruka : 1201 Datum upisa : 26.02.2010 Lokacija : tamo... amo....svugde..!!! :D
| Naslov: Re: Predlozi Pet Mar 05, 2010 12:21 am | |
| e to moze...kao naj fanovi...dobri fanovi...i pocetnici...ili tako nes...sirena je pametna pa ce vec nes smisliti.... | |
|
| |
~SamoTvojaKlinka~ Learning to fly
Broj poruka : 33 Datum upisa : 15.03.2010 Godina : 29 Raspoloženje : :D
| Naslov: Re: Predlozi Pon Mar 15, 2010 9:53 am | |
| da..to za grupe je super ideja.. | |
|
| |
Adriana Lima ^^ Lost For Words
Broj poruka : 5353 Datum upisa : 09.01.2010 Godina : 28 Lokacija : In Damon's heart ♥ Raspoloženje : * In love *
| Naslov: Re: Predlozi Pon Mar 15, 2010 10:35 am | |
| Za Nicole: Vec postoje rankovi tog tipa npr. : Becoming gossip girl/boy,You don't like gossip-too bad etc. | |
|
| |
| Naslov: Re: Predlozi Pon Mar 15, 2010 9:40 pm | |
| Napravicemo neke grupe, ali nece biti razvrstane po filmovima i serijama nego nesto drugacije | |
|
| |
| Naslov: Re: Predlozi Pon Mar 29, 2010 11:10 pm | |
| Dajte još predloga, kao napr. koje kategorije biste još voleli da dodamo, tj. podforume. Pišite slobodno hoćemo da forum bude što bolji | |
|
| |
-I Fell Into Fantasy- It's real for us
Broj poruka : 2632 Datum upisa : 15.01.2010 Godina : 32
| Naslov: Re: Predlozi Sre Apr 14, 2010 1:00 am | |
| dodajte onu ikonicu da znamo u kojoj temi smo pisali msm da neke pdf-ove treba drugacije org. ali mrzi me da pisem posto ver. nista necete dirati | |
|
| |
| Naslov: Re: Predlozi Sre Apr 14, 2010 5:00 am | |
| Dodacemo Nema bre da te mrzi, slusam | |
|
| |
Ronmione <3 Gossip Admin
Broj poruka : 5806 Datum upisa : 10.01.2010 Godina : 28 Lokacija : Hogwarts
| Naslov: Re: Predlozi Sre Apr 14, 2010 5:53 am | |
| I naravno da ćemo promeniti ako će to poboljšati forum i svideti se članovima. | |
|
| |
| Naslov: Re: Predlozi Sre Apr 14, 2010 6:36 am | |
| ae onda xD
pdf po pdf
1. deo za goste - ne volim kada to ima na 4umu odaje utisak neprofesionalnosti, kao deo za strane cl. ga ne mogu posmatrati jer takvih nema samo obicni cl. chatuju na eng. 2. ŠKOLA POZNATIH LIČNOSTI - ne bih da zalazim u org. ovog pdf-a jer cs ima dosta 4uma ovaj vas nije isti kao na svim cs 4umima i to mi se svidja ukoliko ima nekih mana ja to ne bih znala reci jer ne volim cs i necu zalaziti tamo kategorija kao kategorija po meni je na sasvim pogresnom mestu jer na vrhu treba biti deo o forumu ili predstvaljanja cl. ja bih je premestila iznad off-a ili ispod gossip dela, na bilo koje dr. mesto ugl. 3. Pocetak - sve je ok 4. gossip deo - Novosti / News - po meni jako lose org. deo za intervju potpuno bezpotreban samo jedna tema i jos inter. na eng. o.o stavila bih sl. pdf-ove: novosti iz sveta muzike, novosti iz sveta filma, stare novosti (gde cete prebacivati teme posle mesec dana ili kak vam vec odgovara) - TV ovde mi je katastrofa izvinite to je samo moje misljenje :S Filmovi: otw ste teme koje su vama odg. za filmove koje vi volite predpostavljam ja bih stavila ove pdf-ove: komedije akcije horori naucno fantasticni drame mjuzikli ostalo
ili kako vec vi hocete i u njima otw teme
Serije: bez pdf-ova eventualno domace i strane
Poznate ličnosti: od ovog pdf-a cu imati nocne more ne mogu da pricam sta valja sta ne valja jer ce trajati ceo dan evo ovako to u kantu i umesto toga otvorite pdf glumci i glumice mozete i odvojeno kako hocete i tu teme znaci da bude taj pdf attached to tv kategoriju i ja ibh tu otw jos pdf sa emisije jer je ipak pdf o tv-u
- Muzika e zbog ovog sam rekla da imam nocne more od prethodnog pdf-a koja je logika da pdf o pevacima bude u tv-u a ne u muzici premestite ga ovde i to ne da budu teme za one koje vi volite nego da budu npr. pevaci pevacice grupe
ili: pop rock punk folk rnb hip-hop metal ostalo a ovo za pesme ovaj pdf meni jako besmislen ja bih i to u kantu i umesto njega otvorite pdf textovi pesama i tu otvarajte teme za svakog izvodjaca i postavljajte njegove textove
- Galerija ok je trebali biste u tom pdf-u da dozvolite duple postove (isto i u textovima pesama) jer se na taj nacin skuplja najveci br. postova
dalje ne mogu sad ako ste zainteresovani da bilo sta menjate recite pa cu napisati samo da kazem, nije mi cilj da se ku*cim i da solim pamet takodje nisam objektivna toliko da to izgleda retardirano i da vam kazem "bolje org. index ovo ne valja" a da ni sama nemam pojma sta ne valja pitali ste da kazem i ja sam rekla reorganizacijom 4uma vi ste samo na dobitku jer slanjem nekih tema u kantu br. postova ostaje isti a nove teme se otw i imaju cl. gde da pisu etc. etc. ako ste zainteresovani za promene napisacu i za ostale pdf-ove | |
|
| |
Ronmione <3 Gossip Admin
Broj poruka : 5806 Datum upisa : 10.01.2010 Godina : 28 Lokacija : Hogwarts
| Naslov: Re: Predlozi Sre Apr 14, 2010 8:06 am | |
| Pre svega hvala na predlozima jer većina članova ne bi imala hrabrosti već bi samo napustila forum. U vezi nekih stvari se slažem sa tobom kao na primer za:filmove da treba podeliti na komedije,drame,mjuzikle itd onda kod muzike da treba pop metal i to ali već smo to planirali da uvedemo tako da mi je drago da ti se to sviđa.Što se tiče poznatih ličnosti meni se sviđa kako je trenutno jer mi nekako izgleda preglednije da sve ličnosti budu u jednoj temi a ne jedne u muzici jedne tamo jedne 'vamo Što se tiče duplih postova to je već spam i deluje neprofesionalno na forumu i ja mislim da kad bi to uveli većina članova bi tako skupljala postove. Ali naravno ja sam samo jedan član admin tima i ovo je moje mišljenje.Kada ostala dva člana pročitaju dogovorićemo se i sigurno ćemo napraviti neke izmene jer ima dobrih predloga.Još jednom hvala na mišljenu i budi redovna na forumu. | |
|
| |
| Naslov: Re: Predlozi Sre Apr 14, 2010 8:44 am | |
| ok ae za ovo ostalo me mrzi da pisem a i vidim da nema potrebe baxaxaxa kad bih napustila svaki 4um na kome mi se nes ne svidja ne bi me nigde bilo, poenta je da se sto vise trudite da uvodite inovacije, mada mi se bar za sad cini da je forum ok po aktivnosti ali to se promeni za tren danas aktivan/sutra ga se vise niko ne seca zato je bitno da uvek ima nesto novo tematika ovom forumu omogucava da dugorocnu aktivnost ali ona je moguca jedino ako se staff jako potrudi samo jos xD prijatelje stavite na ogl. tablu ili u opis pdf-a reklamiranje a ne u poseban pdf | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Predlozi | |
| |
|
| |
| Predlozi | |
|