| Marko Radeta - RDT | |
|
+10Jelena Krunic Mi Je Mama Mačkica ♥ Tom StopBeingStupid. -I Fell Into Fantasy- Milica^^ ..Lenna ^^ BrateeexD ~Jovana-Any~ ♥PhOeBe FoReWeR♥ Adriana Lima ^^ 14 posters |
Autor | Poruka |
---|
Adriana Lima ^^ Lost For Words
Broj poruka : 5353 Datum upisa : 09.01.2010 Godina : 28 Lokacija : In Damon's heart ♥ Raspoloženje : * In love *
| Naslov: Marko Radeta - RDT Uto Jun 08, 2010 3:16 am | |
| Marko Radeta [rdt!] rodjen je 23. Juna 1993. godine u Kraljevu. Interesovanje i talenat za muziku pokazao je josh kao malo dete. Nakon otkrivanja njegovog talenta,sa 9 godina upisao je Osnovnu muzichku shkolu ''Stevan Mokranjac'' u Kraljevu. Sa punih 100 bodova na prijemnom, Marko je odabrao da svira Violinu, inache instrument koji je obozavao kao mali. U petom razredu osnovne muzichke shkole, upisuje josh jedan smer-Etno Odsek, gde je pokazao dosta uspeha.Uporedno sa muzichkom shkolom pohadjao je i Osnovnu shkolu '' Dimitrije Tucovic'' u Kraljevu. Pred kraj osnovne shkole, dok su ostala deca spremala prijemne ispite za ostale shkole, Marko je spremao prijemni ispit za srednju muzichku shkolu. -Upisuje Srednju Muzichku Shkolu kao muzichki izvodjach gde mu je glavni instrument Viola a uporedni Klavir. -Pored svih svojih obaveza, on je uspevao i jako voleo da pishe i snima pesme. Kao mladi tekstopisac saradjivao je sa Filipom Trajanovskim josh u Osnovnoj shkoli. Filip Trajanovski je otkrio njegov talenat za Pop muziku. Pocheli su saradnju sa Markovih 13 godina, ali te pesme nisu imale priliku da se promovishu po internetu i klubovima, zbog mnogih okolnosti i poshto su bile festivalskog karaktera. -Nakon krace pauze, 2008. godine Marko je ponovo pokushao da se probije sa pesmom ''Really wanna party''. Nakon shto je pesma izashla, pocheo je da dobija razne ponude u vidu saradnje, i nastupa, naravno prvenstveno u svom gradu. Pored svoje solistichke karijere, Marko je bio frontmen grupe ReSpeCt! . Sa grupom snima singl ''Jedina'' koji postaje hit i pochinje da se pushta po klubovima, kao i pesma ''Really Wanna Party''.Nakon toga, zajedno sa Miloshem Nakalamicem [Kamy-jem] i Aleksandrom Veljovic snimaju pesmu ''Jedna noc kajanja'' chiji je autor Marko Radeta. Nakon kratkog vremena ova pesma postaje hit i prekretnica u Markovoj ''karijeri''.Nakon shto je izashao iz grupe, mislio je da nece moci da se stabilizuje i da nastavi dalje ali pesma ''Oprosti mi'' mu je pomogla da svom snagom krene dalje. Pocheo je saradnju sa Ninom Kosanic [''Ove noci'' & ''Akcija''] i pocheo da snima nove hitove. Preko pola miliona pregleda na YouTube-u [www.youtube.com/markordt], vishe uzastopnih hitova, saradnje sa poznatim srpskim izvojachima i nastupi po chitavoj Srbiji, uchinili su to da Marko postane lichnost za koju je chuo veliki broj ljudi. Pocheo sa 15 godina a vec sa 16 uradio mnoge stvari koji su neki izvodjachi samo pokushali. Njegova publika, muzika, shkola, prijatelji i porodica su ono shto mu je najvaznije i najbitnije u zivotu. Izvor: Facebook fan stranica
Sta mislite o njemu? | |
|
| |
♥PhOeBe FoReWeR♥ Lost For Words
Broj poruka : 1479 Datum upisa : 22.05.2010 Godina : 30 Lokacija : Venera...;) Raspoloženje : happy!!! :)
| Naslov: Re: Marko Radeta - RDT Sre Jun 09, 2010 1:08 am | |
| ne znam ni ko je! | |
|
| |
~Jovana-Any~ Run Like Hell
Broj poruka : 524 Datum upisa : 15.06.2010 Godina : 28
| Naslov: Re: Marko Radeta - RDT Sre Jun 16, 2010 11:57 pm | |
| On je sladak i pesme su super,tekst nekih pesama je mnogo lep,gotivim ga..... | |
|
| |
BrateeexD Learning to fly
Broj poruka : 43 Datum upisa : 17.06.2010 Godina : 28 Lokacija : NS Raspoloženje : QL
| Naslov: Re: Marko Radeta - RDT Čet Jun 17, 2010 1:28 pm | |
| on mi je lep,ali ga ne volim | |
|
| |
..Lenna ^^ Learning to fly
Broj poruka : 33 Datum upisa : 10.06.2010 Godina : 27
| Naslov: Re: Marko Radeta - RDT Ned Jun 20, 2010 7:13 am | |
| Nikad cula za njega xD o.O | |
|
| |
♥PhOeBe FoReWeR♥ Lost For Words
Broj poruka : 1479 Datum upisa : 22.05.2010 Godina : 30 Lokacija : Venera...;) Raspoloženje : happy!!! :)
| Naslov: Re: Marko Radeta - RDT Ned Jun 20, 2010 7:43 am | |
| ma izgleda ko neki klinac.... | |
|
| |
Milica^^ Learning to fly
Broj poruka : 62 Datum upisa : 10.01.2010 Godina : 28 Lokacija : Srbija Raspoloženje : xD
| Naslov: Re: Marko Radeta - RDT Ned Jun 27, 2010 9:11 am | |
| Prelep.... obozavam ga.... Potpisujem se Rdt.... | |
|
| |
-I Fell Into Fantasy- It's real for us
Broj poruka : 2632 Datum upisa : 15.01.2010 Godina : 32
| Naslov: Re: Marko Radeta - RDT Pet Jul 02, 2010 10:02 am | |
| | |
|
| |
StopBeingStupid. Gossip Admin
Broj poruka : 10837 Datum upisa : 09.01.2010 Godina : 29 Lokacija : Like u care.
| Naslov: Re: Marko Radeta - RDT Pet Jul 02, 2010 10:30 am | |
| | |
|
| |
Mačkica ♥ Tom It's not over ♥
Broj poruka : 2157 Datum upisa : 10.07.2010 Godina : 28 Lokacija : ~♥ On the dark side of the sun ♥~
| Naslov: Re: Marko Radeta - RDT Ned Jul 11, 2010 12:21 am | |
| - ~Jovana-Any~ ::
- On je sladak i pesme su super,tekst nekih pesama je mnogo lep,gotivim ga.....
takodje | |
|
| |
Jelena Krunic Mi Je Mama Learning to fly
Broj poruka : 69 Datum upisa : 11.07.2010 Godina : 29 Lokacija : Novi Sad
| Naslov: Re: Marko Radeta - RDT Ned Jul 11, 2010 11:42 am | |
| on nije reper,on je R'n'B izvodjac | |
|
| |
♥ LaDy GaGa FaN ♥ The Dogs of War
Broj poruka : 333 Datum upisa : 21.06.2010 Godina : 27 Lokacija : Holliwud Raspoloženje : Uvek srećna...:);)
| Naslov: Re: Marko Radeta - RDT Pon Jul 12, 2010 3:17 am | |
| MARKO MI JE NEKI DALJI RODJAK! | |
|
| |
PhoenixX Lost For Words
Broj poruka : 1188 Datum upisa : 18.07.2010 Godina : 29 Lokacija : Manhattan Raspoloženje : :]
| Naslov: Re: Marko Radeta - RDT Ned Jul 18, 2010 6:19 am | |
| mislim da mi je pripala muka kad sam ovog videla u repu.... uzas zivi je... :/ | |
|
| |
Biebers_Favorite_Girl♥ Round and Around
Broj poruka : 122 Datum upisa : 21.07.2010 Godina : 28
| Naslov: Re: Marko Radeta - RDT Sre Jul 21, 2010 10:22 pm | |
| | |
|
| |
milicaa96 Learning to fly
Broj poruka : 4 Datum upisa : 10.01.2010 Godina : 28
| Naslov: Re: Marko Radeta - RDT Pon Nov 08, 2010 10:43 am | |
| On nije reper... al mng dobro peva.... ) | |