| Umetnička književnost - sedmi i osmi razred | |
|
+4KrissStew ♥PhOeBe FoReWeR♥ Adriana Lima ^^ StopBeingStupid. 8 posters |
Autor | Poruka |
---|
StopBeingStupid. Gossip Admin
Broj poruka : 10837 Datum upisa : 09.01.2010 Godina : 29 Lokacija : Like u care.
| Naslov: Umetnička književnost - sedmi i osmi razred Ned Maj 30, 2010 2:19 am | |
| Mrzelo me da čitam i da učim, pa sam uzela ovde da pišem, jer će poslužiti i meni, a nadam se i vama. Podne - Jovan Dučić Kaži mi, kaži - Jovan Jovanović Zmaj Među svojima - Vladislav Petković Dis Očiju tvojih da nije - Vasko Popa Na Gazimestanu - Milan Rakić Krvava bajka - Desanka Maksimović Otadžbina - Đura Jakšić Srbija - Oskar Davičo Nebo - Stevan Raičković Sveti Sava - Vojislav Ilić Svetli grobovi - Jovan Jovanović Zmaj Plava zvezda - Miroslav Antić Pesma o keruši - Sergej Jesenjin Jama - Ivan Goran Kovačić Činovnikova smrt - Antoan Pavlovič Čehov Mrtvo more - Radoje Domanović Kašika - Antonije Isaković Jabuka na drumu - Vojislav Ilić Priča o kmetu Simanu - Ivo Andrić Kanjoš Macedonović - Stefan Mirtov Ljubiša Sve će to narod pozlatiti - Laza Lazarević Pilipenda - Simo Matavulj Kroz mećavu - petar Kočić Deca, Kula, Na obali - Ivo nadrić Život i priključenije - Dositej Obradović Mali princ - Antoan de Sent Egziperi Seobe - Miloš Crnjanski Doživljaji Nikoletine Bursaća - Branko Ćopić Deobe - Dobrica Ćosić Pisma iz Italije - Ljubomir Nenadović Memoari - Prota Mateja Nenadović Gorski bijenac - P. P. Njegoš Smrt Smail-age Čengića - Ivan Mažuranić Dnevnik Ane Frank - Ana Frank Pokondirena tikva - Jovan Sterija Popović Sumnjivo lice - Branislav Nušić
Narodna književnost:
Lirika:
Kujundžija i hitroprelja Jablanova moba Ljubavni rastanak Srpska devojka
Epika:
Ivo Senković i aga od Ribnika Mali Radojica Sveti Savo Dioba Jakšića Smrt vojvode Prijezde Ropstvo Janković Stojana Početak bude protiv dahija Ženidba Milića barjaktara Narodna bajka: Nemušti jezik
Tana! xD | |
|
| |
Adriana Lima ^^ Lost For Words
Broj poruka : 5353 Datum upisa : 09.01.2010 Godina : 28 Lokacija : In Damon's heart ♥ Raspoloženje : * In love *
| Naslov: Re: Umetnička književnost - sedmi i osmi razred Čet Jun 17, 2010 10:33 pm | |
| Smara na kub xD Brate ne znam kako mogu da ovo stavljaju za citanje -.- K'o da ima neka pouka xD | |
|
| |
♥PhOeBe FoReWeR♥ Lost For Words
Broj poruka : 1479 Datum upisa : 22.05.2010 Godina : 30 Lokacija : Venera...;) Raspoloženje : happy!!! :)
| Naslov: Re: Umetnička književnost - sedmi i osmi razred Čet Jun 17, 2010 11:08 pm | |
| | |
|
| |
KrissStew Run Like Hell
Broj poruka : 513 Datum upisa : 17.06.2010 Godina : 33 Lokacija : Nema gde me nema,eee!! Raspoloženje : Ja k'o ja, kako cu biti!! XD
| Naslov: Re: Umetnička književnost - sedmi i osmi razred Pet Jun 18, 2010 6:00 am | |
| Hahahahahaha secam se nekih!! Ne smaraju bas sve, ali ono!! | |
|
| |
StopBeingStupid. Gossip Admin
Broj poruka : 10837 Datum upisa : 09.01.2010 Godina : 29 Lokacija : Like u care.
| Naslov: Re: Umetnička književnost - sedmi i osmi razred Pet Jun 18, 2010 6:54 am | |
| Ja ovo sve znam ^^ ustvari, znala sam xD | |
|
| |
~Jovana-Any~ Run Like Hell
Broj poruka : 524 Datum upisa : 15.06.2010 Godina : 28
| Naslov: Re: Umetnička književnost - sedmi i osmi razred Čet Jul 15, 2010 4:12 am | |
| Ja sam u skoli radila neke odavde,treba ovako sve po podeli,pomocice svima nama..... | |
|
| |
_St0rm_ Round and Around
Broj poruka : 221 Datum upisa : 28.04.2010 Godina : 28 Raspoloženje : happy :D
| Naslov: Re: Umetnička književnost - sedmi i osmi razred Sre Avg 04, 2010 2:09 am | |
| | |
|
| |
anamarija Lost For Words
Broj poruka : 3050 Datum upisa : 31.05.2010 Lokacija : Beograd Raspoloženje : super!
| Naslov: Re: Umetnička književnost - sedmi i osmi razred Sre Avg 25, 2010 9:53 am | |
| Mi smo sa nasom nastavnicom srpskog jezika vecinu ovih stvari radili.... Vratise se uspomene... | |
|
| |
sundjer bob :) What Do You Want From Me
Broj poruka : 768 Datum upisa : 09.01.2010 Godina : 29
| Naslov: Re: Umetnička književnost - sedmi i osmi razred Čet Jan 06, 2011 10:29 am | |
| jao | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Umetnička književnost - sedmi i osmi razred | |
| |
|
| |
| Umetnička književnost - sedmi i osmi razred | |
|