| Bad Romance - Lady GaGa | |
|
+4*_nicole_* sundjer bob :) Adriana Lima ^^ StopBeingStupid. 8 posters |
Autor | Poruka |
---|
StopBeingStupid. Gossip Admin
Broj poruka : 10837 Datum upisa : 09.01.2010 Godina : 29 Lokacija : Like u care.
| Naslov: Bad Romance - Lady GaGa Pet Jan 15, 2010 9:38 am | |
| https://www.youtube.com/watch?v=qrO4YZeyl0I&feature=fvstBad Romance Lyrics Oh-oh-oh-oh-oooh! Oh-oh-oooh-oh-oh! Caught in a bad romance Oh-oh-oh-oh-oooh! Oh-oh-oooh-oh-oh! Caught in a bad romance Rah-rah-ah-ah-ah! Roma-Roma-ma-ah! Ga-ga-ooh-la-la! Want your bad romance Rah-rah-ah-ah-ah! Roma-Roma-ma-ah! Ga-ga-ooh-la-la! Want your bad romance I want your ugly I want your disease I want your everything As long as it’s free I want your love Love-love-love I want your love I want your drama The touch of your hand I want you leather studded kiss in the scene And I want your love Love-love-love I want your love Love-love-love I want your love You know that I want you And you know that I need you I want a bad,your bad romance I want your loving And I want your revenge You and me could write a bad romance I want your loving All your love is revenge You and me could write a bad romance Oh-oh-oh-oh-oooh! Oh-oh-oooh-oh-oh! Caught in a bad romance Oh-oh-oh-oh-oooh! Oh-oh-oooh-oh-oh! Caught in a bad romance Rah-rah-ah-ah-ah! Roma-Roma-ma-ah! Ga-ga-ooh-la-la! Want your bad romance I want your horror I want your design ‘Cause you’re a criminal As long as your mine I want your love Love-love-love I want your love I want your psycho Your vertical stick Want you in my room When your baby is sick I want your love Love-love-love I want your love Love-love-love I want your love You know that I want you And you know that I need you I want a bad,your bad romance I want your loving And I want your revenge You and me could write a bad romance I want your loving All your love is revenge You and me could write a bad romance Oh-oh-oh-oh-oooh! Oh-oh-oooh-oh-oh! Caught in a bad romance Oh-oh-oh-oh-oooh! Oh-oh-oooh-oh-oh! Caught in a bad romance Rah-rah-ah-ah-ah! Roma-Roma-ma-ah! Ga-ga-ooh-la-la! Want your bad romance Rah-rah-ah-ah-ah! Roma-Roma-ma-ah! Ga-ga-ooh-la-la! Want your bad romance Walk walk fashion baby Work it Move that bitch crazy Walk walk fashion baby Work it Move that bitch crazy Walk walk fashion baby Work it Move that bitch crazy Walk walk fashion baby Work it Imma Freak bitch baby I want your love And I want your revenge I want your love I don’t wanna be friends (The Same But In French) Oh-oh-oh-oh-oooh! Oh-oh-oooh-oh-oh! Caught in a bad romance Oh-oh-oh-oh-oooh! Oh-oh-oooh-oh-oh! Caught in a bad romance I want your loving And I want your revenge You and me could write a bad romance I want your loving and all your love is revenge You and me could write a bad romance Oh-oh-oh-oh-oooh! Oh-oh-oooh-oh-oh! Caught in a bad romance Oh-oh-oh-oh-oooh! Oh-oh-oooh-oh-oh! Caught in a bad romance Rah-rah-ah-ah-ah! Roma-Roma-ma-ah! Ga-ga-ooh-la-la! Want your bad romance Da cujem komentare! Je l' vam se dopada?
Poslednji izmenio Sirena Turner dana Pet Jan 15, 2010 9:50 am, izmenjeno ukupno 1 puta | |
|
| |
Adriana Lima ^^ Lost For Words
Broj poruka : 5353 Datum upisa : 09.01.2010 Godina : 28 Lokacija : In Damon's heart ♥ Raspoloženje : * In love *
| Naslov: Re: Bad Romance - Lady GaGa Pet Jan 15, 2010 9:42 am | |
| Naravno da nam se dopada Jedna od najboljih pesama A msm Lady GaGa je carica i samo ona mozhe da ima ovako dobre pesme i da ovako ql izvede spot i pesmu | |
|
| |
StopBeingStupid. Gossip Admin
Broj poruka : 10837 Datum upisa : 09.01.2010 Godina : 29 Lokacija : Like u care.
| Naslov: Re: Bad Romance - Lady GaGa Pet Jan 15, 2010 9:47 am | |
| Stvarno,svaka joj cast!Obozavam je,drugacija je od svih,to je nesto,a ne kao ostali sve kopiraju jedno drugog A pesma je vrh Msm spoot je ono | |
|
| |
sundjer bob :) What Do You Want From Me
Broj poruka : 768 Datum upisa : 09.01.2010 Godina : 29
| Naslov: Re: Bad Romance - Lady GaGa Pet Jan 15, 2010 10:04 am | |
| | |
|
| |
*_nicole_* Lost For Words
Broj poruka : 1201 Datum upisa : 26.02.2010 Lokacija : tamo... amo....svugde..!!! :D
| |
| |
Phoebe Alex Halliwell Lost For Words
Broj poruka : 3541 Datum upisa : 16.02.2010
| Naslov: Re: Bad Romance - Lady GaGa Sub Feb 27, 2010 1:05 am | |
| svidja mi se pesma,i jos mnogo drugih,ali njeno ponasanje me nervira... | |
|
| |
*_nicole_* Lost For Words
Broj poruka : 1201 Datum upisa : 26.02.2010 Lokacija : tamo... amo....svugde..!!! :D
| Naslov: Re: Bad Romance - Lady GaGa Ned Mar 07, 2010 7:08 am | |
| i mene...nekako neprirodno...xD | |
|
| |
Broj poruka : 5353 Datum upisa : 09.01.2010 Godina : 28 Lokacija : In Damon's heart ♥ Raspoloženje : * In love *
| Naslov: Re: Bad Romance - Lady GaGa Pon Mar 08, 2010 1:47 am | |
| Ma nee ^^ Mislim slazem se donekle sa vama,ali je to opet nekakav nacin da bude originalna.. | |
|
| |
Phoebe Alex Halliwell Lost For Words
Broj poruka : 3541 Datum upisa : 16.02.2010
| Naslov: Re: Bad Romance - Lady GaGa Pon Mar 08, 2010 1:51 am | |
| pa moze se reci,nekim delom.... | |
|
| |
| Naslov: Re: Bad Romance - Lady GaGa Uto Mar 09, 2010 11:41 am | |
| O jea | |
|
| |
♥Pepa Miranda♥ Learning to fly
Broj poruka : 95 Datum upisa : 20.03.2010
| Naslov: Re: Bad Romance - Lady GaGa Sre Mar 24, 2010 4:59 am | |
| bas mi se dja pesma,a i spot...love it... jos na prvo slusanje mi se dopala. | |
|
| |
Ronmione <3 Gossip Admin
Broj poruka : 5806 Datum upisa : 10.01.2010 Godina : 28 Lokacija : Hogwarts
| Naslov: Re: Bad Romance - Lady GaGa Sre Mar 24, 2010 7:37 am | |
| Ja i dalje ne mogu da prestanem da slusam pesmu.Totalno sam se zarazila | |
|
| |
Wwinner The Dogs of War
Broj poruka : 341 Datum upisa : 28.04.2010 Godina : 29 Lokacija : ^^ -.- necu da ti kazem celaviii
| Naslov: Re: Bad Romance - Lady GaGa Čet Apr 29, 2010 1:44 am | |
| story of my life | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Bad Romance - Lady GaGa | |
| |
|
| |
| Bad Romance - Lady GaGa | |
|