Broj poruka : 5353 Datum upisa : 09.01.2010 Godina : 28 Lokacija : In Damon's heart ♥ Raspoloženje : * In love *
Naslov: Jelena Karleusa Ned Maj 09, 2010 6:47 am
First topic message reminder :
Jelena Karleuša (rođena 17. avgusta 1978. u Beogradu) je srpska pop pevačica.
Jelena Karleuša je kćerka bivše voditeljke Divne Karleuše i beogradskog policajca Dragana Karleuše. Prvi CD („Ogledalce“) objavljen je 1995. godine, kada je Karleuša imala 16 godina. Treći album je izdat za kuću „ZAM“, a Karleuša golišavim slikama izaziva pažnju javnosti. Četvrtim CD-om Karleuša definitivno dobija status srpske pop super zvezde. U to doba je dala izjavu: Svi mi u ovom poslu smo, u suštini, kurve. Ne baš u pravom smislu te reči, ali tu negde. Umeće je sebe dobro unovčiti. Ja sebe ubrajam u vrhunske kurve koje umeju da se prodaju za najbolju moguću cenu, na najveštiji način[1] koju svi mediji prenose u obliku „Sve pevačice su kurve“. Posle ovoga su kružile priče da se verbalno sukobila i sa Željkom Ražnatovićem Arkanom (koji je mislio da Karleuša napada njegovu ženu Svetlanu Ražnatović) koji je navodno izjavio „ona mora da je bila pijana ili drogirana kad je takvo nešto izjavila“[2]. Karleuša je na to uzvratila u Minimaksovoj emisiji replikom „Ko o čemu, kurva o poštenju“. Izvor: Wikipedia
Sta mislite o njoj?
Autor
Poruka
PhoenixX Lost For Words
Broj poruka : 1188 Datum upisa : 18.07.2010 Godina : 29 Lokacija : Manhattan Raspoloženje : :]
Naslov: Re: Jelena Karleusa Ned Avg 29, 2010 8:27 pm
^ sve je vec receno.... jois da dodam....wannabe lady gaga mrzim je
Mačkica ♥ Tom It's not over ♥
Broj poruka : 2157 Datum upisa : 10.07.2010 Godina : 28 Lokacija : ~♥ On the dark side of the sun ♥~
Naslov: Re: Jelena Karleusa Pet Avg 05, 2011 1:52 am
Izgleda kao tranvestit,plasi malu decu xD Grozna je,nema pojma da peva.Ne znam kako ona ima fanove
I ♥ Viktor Troicki Round and Around
Broj poruka : 115 Datum upisa : 04.08.2011 Godina : 29 Lokacija : Zemun xD
Naslov: Re: Jelena Karleusa Sub Avg 06, 2011 1:07 am
Srpska Lady GaGa xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Ja se njoj divim:Ni mozga,ni glasa,ni lepote,a popularna