| Odmor na selu | |
|
+7Phoebe Alex Halliwell alice cullen ^^ TeTe ^^ KrissStew ♥PhOeBe FoReWeR♥ -I Fell Into Fantasy- StopBeingStupid. 11 posters |
Autor | Poruka |
---|
StopBeingStupid. Gossip Admin
Broj poruka : 10837 Datum upisa : 09.01.2010 Godina : 29 Lokacija : Like u care.
| Naslov: Odmor na selu Ned Maj 09, 2010 2:59 am | |
| Promocija seoskog turizma.Upoznavanje domaćinstava sa procesom osnivanja, vođenja i specifičnostima poslovanja u seoskom turizmu (http://www.selo.co.rs) kao i promocija seoskog turizma, osnovne su ideje projekta Seoski turizam Srbije, koji od 2004.g., uz pomoć Ministarstva poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede realizuje neprofitna organizacija Internet Klub. Sela Srbije su naša najveća šansa za bolji standard i to po osnovu poljoprivredne proizvodnje, kao najvažnije strateške grane, i turizma kao naše najveće perspektive u narednom periodu. U selima Srbije danas živi oko polovina ukupnog stanovništva. Na selo se donedavno gledalo kao na zajednicu nižeg reda od gradske. Kao na zaostalu sredinu i ekonomski i duhovno koja je nesposobna da se sama o sebi brine. Jedna od značajnijih tekovina savremene evropske kulturne zajednice je redistribucija stanovništva iz grada u selo. U Srbiji se godinama odvijao obrnut proces. Mada danas još uvek nema značajnijih povrataka, pojedinci se ipak vraćaju. Selo će ponovo oživeti. Zato njime treba da se bavimo. A najpre, treba da ga upoznamo. Da znamo koje su njegove osobene vrednosti i da naučimo da ih uvažavamo i poštujemo. Na pomen reči godišnji odmor, najčešća asocijacija svakako je more ili planina. Neko će se setiti i nekog alternativnog načina da provede odmor, ali ne i boravaka na selu i upražnjavanje eko ili seoskog turizma. Mnogi ne znaju da se prirodna i kulturna bogatstva Srbije mogu ravnopravno nositi s Jadranskim morem ili planinama u Srbiji i regionu. Seoski turizam bi trebalo da doprinese očuvanju seoske sredine i kulturne baštine, ali i da ekonomski motiviše lokalno stanovništvo da tu ostane, stvarajući uslove za konforan život. Ovakav vid turizma mogao bi i da značajno doprinese zaštiti prirode, ali i da omogući sredstva za razvoj i ulaganje u selo. Najveća vrednost odmora u selima Srbije je nedirnuta priroda, čist vazduh, čista voda, čista hrana i gostoprimstvo naših seljaka. To je taj milje koji ce prijati milionima stanovnika gradova. Pošto najveći broj turista dolazi iz grada, za njih je selo nešto posebno i drugačije. Samo je pitanje kako učiniti da selo postane podjednako interesatno kao more ili planina? | |
|
| |
-I Fell Into Fantasy- It's real for us
Broj poruka : 2632 Datum upisa : 15.01.2010 Godina : 32
| Naslov: Re: Odmor na selu Pet Jun 11, 2010 10:38 pm | |
| kakav seoski turizam, zivim na selu bre | |
|
| |
♥PhOeBe FoReWeR♥ Lost For Words
Broj poruka : 1479 Datum upisa : 22.05.2010 Godina : 30 Lokacija : Venera...;) Raspoloženje : happy!!! :)
| Naslov: Re: Odmor na selu Sub Jun 12, 2010 6:38 am | |
| ja volim selo zato što je mirno...ali nikad ne bi živela na selu zato što nigde nema radjna i tržnih centara,a ja bez toga ne mogu! | |
|
| |
-I Fell Into Fantasy- It's real for us
Broj poruka : 2632 Datum upisa : 15.01.2010 Godina : 32
| Naslov: Re: Odmor na selu Sub Jun 12, 2010 8:35 pm | |
| axm da ti roditelji zive na selu i da ti je kuca na selu, ti bi pobegla samo zato sto ne mozes bez trznog centra whatever. | |
|
| |
KrissStew Run Like Hell
Broj poruka : 513 Datum upisa : 17.06.2010 Godina : 33 Lokacija : Nema gde me nema,eee!! Raspoloženje : Ja k'o ja, kako cu biti!! XD
| Naslov: Re: Odmor na selu Čet Jun 17, 2010 1:43 pm | |
| | |
|
| |
^^ TeTe ^^ Learning to fly
Broj poruka : 26 Datum upisa : 25.06.2010
| Naslov: Re: Odmor na selu Sub Jun 26, 2010 6:07 am | |
| Pa sad. Ne svidja mi se to. Na dan,dva da,ali na vise. Ne :/ | |
|
| |
KrissStew Run Like Hell
Broj poruka : 513 Datum upisa : 17.06.2010 Godina : 33 Lokacija : Nema gde me nema,eee!! Raspoloženje : Ja k'o ja, kako cu biti!! XD
| Naslov: Re: Odmor na selu Sub Jun 26, 2010 6:51 am | |
| Pa da, sve dosadi!! | |
|
| |
alice cullen Lost For Words
Broj poruka : 1662 Datum upisa : 16.02.2010 Godina : 26 Lokacija : negde medju oblacima...... Raspoloženje : very happy :-D
| Naslov: Re: Odmor na selu Sub Jul 03, 2010 4:12 am | |
| - ^^ TeTe ^^ ::
- Pa sad. Ne svidja mi se to. Na dan,dva da,ali na vise. Ne :/
Da,nema sta da radis bre!Ne mozes da kupis bar neku knjigu da citas,baka te samo kljuka hranom (bar u mom slucaju) i budi te petao!Dva,tri dana,posle toga tutanj.... | |
|
| |
Phoebe Alex Halliwell Lost For Words
Broj poruka : 3541 Datum upisa : 16.02.2010
| Naslov: Re: Odmor na selu Ned Jul 04, 2010 8:03 am | |
| nekoliko dana,ne bi mi smetalo...samo da izadjem iz kuce,jer je ovo vreme uzas... | |
|
| |
sundjer bob :) What Do You Want From Me
Broj poruka : 768 Datum upisa : 09.01.2010 Godina : 29
| Naslov: Re: Odmor na selu Čet Jul 29, 2010 2:39 am | |
| lepo je par dana, odes odmoris se od svega | |
|
| |
Jec@ 95 The Dogs of War
Broj poruka : 488 Datum upisa : 03.08.2010
| Naslov: Re: Odmor na selu Ned Avg 08, 2010 9:46 am | |
| meni je cool ako imam drustva...ali ovako bas i nisam za selo ^^ | |
|
| |
anamarija Lost For Words
Broj poruka : 3050 Datum upisa : 31.05.2010 Lokacija : Beograd Raspoloženje : super!
| Naslov: Re: Odmor na selu Uto Avg 17, 2010 9:43 am | |
| Moj deda i (do pre nepunih godinu dana) moja pokojna baka su ziveli na selu...Svakog letnjeg raspusta sam odlazila bar na par dana(izuzev ove godine)...msm,nije lose,cist vazduh,mir,tisina-sve to stoji,ali nisam ja navikla(i ne verujem da bih navikla) da zivim tamo. Rodjena sam u Rimu,zivim u Beogradu,tako da...selo ne dolazi u obzir. | |
|
| |
Ajvan. 7.68inches
Broj poruka : 617 Datum upisa : 12.07.2010 Godina : 29 Lokacija : Newark, New Jesey Raspoloženje : Solidno :D
| Naslov: Re: Odmor na selu Čet Avg 04, 2011 1:17 am | |
| Ne volim selo, nisam isao ima 10god. | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Odmor na selu | |
| |
|
| |
| Odmor na selu | |
|