StopBeingStupid. Gossip Admin
Broj poruka : 10837 Datum upisa : 09.01.2010 Godina : 29 Lokacija : Like u care.
| Naslov: Lude krawe Sub Maj 08, 2010 9:15 am | |
| Dobro jutro
Dobro jutro, dobro jutro generacijo. Predugo, predugo se čekalo. Previše, previše nas ponelo kolektivno ludilo.
Ostatci prošlog vremena, celo spektar siva i crvena, žulja kao patika puna kamenja, kao planina na leđima.
Šta vi mislite ko smo mi, zaplenjenih umova klonovi, hajde ustaj.
Dobro jutro, dobro jutro generacijo. Predugo, predugo se čekalo. Previše, previše nas ponelo kolektivno ludilo.
Šta vi mislite ko smo mi, zaplenjenih umova klonovi, hajde ustaj.
Dobro jutro....
Postavljajte tekstove njihovih pesama.edit: promenila sam W
Poslednji put izmenio StopBeingStupid. dana Uto Jul 06, 2010 7:15 am, izmenio ukupno 2 puta | |
|
-I Fell Into Fantasy- It's real for us
Broj poruka : 2632 Datum upisa : 15.01.2010 Godina : 32
| Naslov: Re: Lude krawe Uto Jul 06, 2010 6:58 am | |
| Lude Krawe - Naš svet lyrics Naš svet počinje kad se spuste zaveseuz kakve takve drugove obilazimo birtije i blenemo u čaše danima, a dani su nam pivo i rakija.
na na na na na na...
Manje više sve se probalo i kad bi mogli mi bi ponovo, al svemu je kraj.
na na na na na na...
Dobrodošli, nestala je magija mi smo stari refren koji nitko ne peva.
na na na na na na...
Naš baš sve počinje kad se spuste zavese uz kakve takve drugove obilazimo birtije i blenemo u čaše danima, zadnjih dana dani su nam kao pivo, kao rakija.
na na na na na na...
Dobrodošli, nestala je magija mi smo stari refren koji nitko ne peva.
Malo smo se napili udarili o politici, debela konobarica i momci matori, jedno drugom u oči gledaju vide zadnji most kako odlazi. | |
|
| Naslov: Re: Lude krawe Uto Jul 06, 2010 6:58 am | |
| LUDE KRAWE - DANI PONOSA
Da li nekada nisi mogao Uciniti bilo šta Po stoti put rekao… Kako mali covek kao ja Moze znati gde je istina, Šta je sudbina. Hteo bih pod nebom malo prostora Isto toliko srece Svaki dan za mene nije uloga Ziveti kao statista Ovo su dani ponosa Moj pedigre vodi pravo do dna Ovo je davno propala stvar Primljen gol u sred poluvremena Ja idem sad ne zelim gledati Iste kulise svaku noc I svaki dan Ovo su vaši dani ponosa Ovo je vaša robija. Ja idem sad
| |
|
| Naslov: Re: Lude krawe Uto Jul 06, 2010 6:59 am | |
| LUDE KRAWE - STATUS QUO
Imate oci svako svoja dva Za status quo dovoljna Glupost je blagoslov Takva vremena su Vama izgovor A meni volja neuništiva. Svojim novcem kupiceš san ili dva Ni tada videti neceš dalje Od svoga prsta Ja sam miran, spava grad A tebe savest proganja Da te pretvori u bledu senku nicega.
REF: Volim da volim pa prestanem Pre kraja da odustanem Kad sat zvoni da ne ustanem.
Vaš omiljeni junak Danas je izjavio Kako je godinama gledaoce Lazima zavlacio I kako nikad nije dosta para, Nije dosta para ,slave I da je Primitivna droga zacudo efektna Prizor sve obecava Zelena livada, ona I ja Romantika je lepa Ali beskorisna stvar. | |
|
| Naslov: Re: Lude krawe Uto Jul 06, 2010 6:59 am | |
| LUDE KRAWE - NOVEMBAR
Novembar Trideseti Dolaze praznici Novembar Sama sam Novembar Pospan je grad
Tisina uvek me na tebe podseca Tvoja su cutanja savrsena replika Samo za tebe i tvoje kule od karata
Kako dolazis i nestajes Kako pocinjes i kako prestajes
Refren: Kakve smo snove sanjali Kraj price nismo videli Ljubav je slepa vodilja Nezna od dodira Svilena nit na ocima Od crnih misli pravljena Ti i ja - vise nikada
Ne pitaj da li pamtim slike Ne pitaj da li pamtim san Ne pitaj me za secanja Sve godine,sva proleca
Uvek na pocetku pomislim na kraj Mozda je sumorno al je dobra odbrana Sta ti na dlanu pise ne citam nikada Necu da saznam od kakvih si niti satkana Nista od onih leptira sto u stomaku masu krilima Gorak ukus ostaje kada ljubav postane navika
Refren.. | |
|
| Naslov: Re: Lude krawe Uto Jul 06, 2010 7:00 am | |
| LUDE KRAWE - NEKA LJUBI SE LYRICS
Jos pamtim onaj dan, kad si otisla u ljeto osamdesete kisa je padala sedam godina sam te cekao svaki mi je telefon nadu budio
Ref: Neka ljubi se istok i zapad neka ljubi se sever i jug skini prasinu sa starog kofera i krenimo na put hajde budi mi drug
Sve je uzalud, srusio se most drugovi su zalili moju strpljivost i neka krene na tvoj znak doba njeznosti
| |
|