| Letnje šik naočare | |
|
+7Tresnjica PhoenixX Baby *♥AsHlEy*♥ KrissStew ^^ TeTe ^^ Ronmione <3 11 posters |
Autor | Poruka |
---|
Ronmione <3 Gossip Admin
Broj poruka : 5806 Datum upisa : 10.01.2010 Godina : 28 Lokacija : Hogwarts
| Naslov: Letnje šik naočare Sub Maj 08, 2010 6:42 am | |
| Modni diktat za leto 2009. su ogromne, ili "oversized" naočari što debljeg okvira. Izaberite neki od retro modela koji pristaje vašem obliku lica i šetatajte gradom kao filmska diva Naočare za sunce, osim što štite od UV zraka, važne su i kao modni detalj. One su tu da upotpune vaš stajling, ali i da prikriju eventualne podačnjake posle burno provedene noći.
Iako dizajneri iz sezone u sezonu predlažu modele koji će biti najzastupljeniji na ulicama ili plažama, ukoliko se odlučite za neki klasičniji model možete imati naočari koje su godinama aktuelne. Modni diktat za leto 2009. su ogromne, ili "oversized" naočari što debljeg okvira. Dame koje više vole klasiku mogu se opredeliti za crni ili braon okvir, a one ekstravagantnije jarkožute, crvene, ili šarene ramove. Bićete trendi i ako izaberete neke sa nijansiranim staklima koje će vašem izgledu dati notu elegancije. Ukoliko volite retro stil pedesetih, probajte kako vam stoje naočari sa belim okvirom. Sigurno ćete izgledati prefinjeno i kul, a možete ih kombinovati i uz opuštenije odevne kombinacije.
Ipak, za koji god modni predlog da se odlučite, ne zaboravite da je najvažnije da vam naočari dobro stoje. Pogledajte naše savete, probajte što više modela, pa tek onda odlučite koji najbolje pristaje vašem obliku lica.
OKRUGLO LICE Najbolje će vam pristajati velike naočari četvrtastih ili blago zaobljenih okvira. Okrugle naočari, ma koliko vam se sviđale, zaboravite.
IZDUŽENO LICE Birajte velike i okrugle naočari koje vizuelno skraćuju lice.
ČETVRTASTO LICE Vama će odlično pristajati velike naočari tamnih stakala i okvira.
SRCOLIKO LIKO Vrlo moderne avijatičarske naočare ili uske - mačkaste pravi su izbor za vas.
OVALNO LICE Dozvoljeni su vam svi oblici i stilovi, ipak, blago četvrtasti okviri sa zaobljenim rubovima najbolje će vam pristajati. Izvor: blic zena | |
|
| |
^^ TeTe ^^ Learning to fly
Broj poruka : 26 Datum upisa : 25.06.2010
| Naslov: Re: Letnje šik naočare Sub Jun 26, 2010 6:37 am | |
| Volim naocare. Imam one sto pisu za izduzeno lice. Velikeeee,okrugle i crnee | |
|
| |
KrissStew Run Like Hell
Broj poruka : 513 Datum upisa : 17.06.2010 Godina : 33 Lokacija : Nema gde me nema,eee!! Raspoloženje : Ja k'o ja, kako cu biti!! XD
| Naslov: Re: Letnje šik naočare Sub Jun 26, 2010 6:53 am | |
| Iste imam i ja!! | |
|
| |
*♥AsHlEy*♥ Learning to fly
Broj poruka : 37 Datum upisa : 23.06.2010 Godina : 26 Lokacija : Love planet....♥♥♥ Raspoloženje : eXtra raspoložena.....:);)
| |
| |
Baby Gossip Moderator
Broj poruka : 3742 Datum upisa : 28.01.2010 Lokacija : Istanbul Raspoloženje : Uvek raspolozena
| Naslov: Re: Letnje šik naočare Ned Jul 18, 2010 3:23 am | |
| | |
|
| |
PhoenixX Lost For Words
Broj poruka : 1188 Datum upisa : 18.07.2010 Godina : 29 Lokacija : Manhattan Raspoloženje : :]
| Naslov: Re: Letnje šik naočare Uto Jul 20, 2010 1:09 pm | |
| ja ne volim naocare........ imam neke jos odavno, sto nosim kad sam na bazenima i tako... | |
|
| |
Baby Gossip Moderator
Broj poruka : 3742 Datum upisa : 28.01.2010 Lokacija : Istanbul Raspoloženje : Uvek raspolozena
| Naslov: Re: Letnje šik naočare Sre Jul 21, 2010 3:21 am | |
| Ja obozavam naocare....razlicitih boja oblika.....qllll su | |
|
| |
Tresnjica Learning to fly
Broj poruka : 17 Datum upisa : 01.08.2010
| Naslov: Re: Letnje šik naočare Uto Avg 03, 2010 12:30 pm | |
| Nema tu pravila...zavisi sve kakav ti je nos, kosa... | |
|
| |
Angela Winchester Learning to fly
Broj poruka : 5 Datum upisa : 30.08.2010 Godina : 35 Lokacija : Austrija Raspoloženje : xaxa
| Naslov: Re: Letnje šik naočare Pon Avg 30, 2010 5:29 am | |
| ja obozavam naocare, ali samo nosim "ray ban-wayfarer" njih obozavam | |
|
| |
_Bel!ver_ Learning to fly
Broj poruka : 74 Datum upisa : 23.10.2010 Godina : 29 Lokacija : .. My Childhood .. Raspoloženje : .. I'm Fucked up,Insecure,Neurotic and Emotional....JUST F.I.N.E....Thanks=)....How are you?
| Naslov: Re: Letnje šik naočare Sub Okt 23, 2010 3:59 am | |
| Obožavam naočare imam preko 10 pari naočara,luda sam za njima .. | |
|
| |
Lilly Lovegood Learning to fly
Broj poruka : 47 Datum upisa : 02.03.2011 Godina : 28 Lokacija : Valjevo
| Naslov: Re: Letnje šik naočare Sre Avg 03, 2011 11:08 pm | |
| Ja ne mogu bez naočara za sunce jer su mi oči jako osetljive na sunce.. ne znam kakve mi dobro stoje, jednostavno ih pronađem xD | |
|
| |
Mačkica ♥ Tom It's not over ♥
Broj poruka : 2157 Datum upisa : 10.07.2010 Godina : 28 Lokacija : ~♥ On the dark side of the sun ♥~
| Naslov: Re: Letnje šik naočare Sre Avg 24, 2011 12:11 pm | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Letnje šik naočare | |
| |
|
| |
| Letnje šik naočare | |
|