Broj poruka : 5806 Datum upisa : 10.01.2010 Godina : 28 Lokacija : Hogwarts
Naslov: The Vampire Diaries Sub Maj 08, 2010 2:17 am
First topic message reminder :
Format dramska-horor tinejdžerska serija Autor Kevin Williamson Julie Plec Glumci: Nina Dobrev Paul Wesley Ian Somerhalder Katerina Graham Steven R. McQueen
"Dnevnik vampira" je američka tinejdžerska dramska horor TV serija čiji je autor Kevin Williamson. Riječ je o televizijskoj verziji serije romana istoimenog naziva autorice L.J. Smith. Serija prati život Elene Gilbert, tinejdžerice koja se zaljubi u vampirsku braću Stefana i Damona Salvatorea. Serija se fokusira i na živote Eleninih prijatelja i ostalih stanovnika fikcijskog gradića Mystic Falls u Virginiji. Serija je miks tinejdžerske drame i nadnaravnog. Kada je televizijska mreža CW prikazala prvu epizodu serije 10. rujna 2009., pilot epizoda je zabilježila najveću gledanost mreže još od 2006. godine. [2] Zbog visoke gledanosti, serija je dobila punu sezonu od 22 epizode 21. listopada 2009. 16. veljače 2010. CW je objavio kako planira obnoviti seriju za 2. sezonu
izvor:wikipedia
Autor
Poruka
Compel.Me.Damon Learning to fly
Broj poruka : 56 Datum upisa : 22.05.2010 Godina : 35
Naslov: Re: The Vampire Diaries Pon Jun 21, 2010 1:59 am
xD istina imalo je neko glasanje na CW facebooku...Delena je vodila oko 70 % ,sad ne mogu da nadjem to.
-I Fell Into Fantasy- It's real for us
Broj poruka : 2632 Datum upisa : 15.01.2010 Godina : 32
Naslov: Re: The Vampire Diaries Sub Jun 26, 2010 8:38 am
smarate sa damnom za medalju da dobijete dinar svaki puta kad napisete damon♥ imali biste kucu u holivudu sa bazenom
btw gledam, volim
♥PhOeBe FoReWeR♥ Lost For Words
Broj poruka : 1479 Datum upisa : 22.05.2010 Godina : 30 Lokacija : Venera...;) Raspoloženje : happy!!! :)
Naslov: Re: The Vampire Diaries Sub Jun 26, 2010 8:48 am
odlična serija...♥♥♥
Naslov: Re: The Vampire Diaries Ned Jun 27, 2010 1:52 am
Citat :
smarate sa damnom za medalju da dobijete dinar svaki puta kad napisete damon imali biste kucu u holivudu sa bazenom
btw gledam, volim
ne vidim nikakav problem u tome
news:
Treba li vam još dokaza da Vampirski Dnevnici imaju više ugrižaja? Mi stavljamo Tv Show i Sumrak licem-u-lice (ili zub-prema-zubu) u pet ključnih kategorija da bi videli ko izlazi na vrh.
Umiranje Zaboravite šta je sve Buffy uradio za nas; ti vampiri ne smatraju se dovoljno fuj i da se pretvore u lako-za-čišćenje prašinu. U Vampirskim Dnevnicima, oni se smežuraju i postaju skupljeni leševi. U Sumraku (ili barem u David Sladeovom Pomračenju), oni se rasprsnu kao staklo kada ih probodu u prsa. Međutim, nije garancija da budete krvopija. Do kraja će vas pratiti i rascepati na komadiće, i napokon spaliti. To smo mogli da vidimo u Sumraku. Pobednik: Sumrak
Sunčeva svetlost Nemojte misliti da ste sigurni preko dana. Ova nova generacija dugih očnjaka su nepristupačni na sunčevoj svetlosti. Braća Salvatore, u Vampirskim Dnevnicima, upravljaju time što upijaju vitamin D sa pomoću magičnog prstenja, dok u Sumraku vampiri se ne osećaju bolesnim od sunčevih efekata. Oni samo, khm, svetlucaju kao da su proveli noć znojeći se u ludovanju sa Ke$hom. Ne, ozbiljno. Pobednik: Vampirski Dnevnici
Vukodlaci Vampiri nisu jedina nadprirodna stvorenja. Vukodlaci igraju veliki deo kod Sumrak serijala, a uskoro bi mogli da očekujemo njihovo pojavljivanje i u Vampirskim Dnevnicima, ako serija nastavi sa tokom prema Smithinim knjigama (i sudeći prema finalu sezone, hoće). Nadamo se da će serijski teen vukovi izgledati više realnim od onih u Sumraku. Ali dok ne vidimo stvarnu čovek-u-vuka tranformaciju u seriji, dajemo pojedn Timu Jacob. Pobednik: Sumrak
Nasilje Hava bogu za Pomračenje, koje konačno ima neku akciju za razliku od prethodna dva filma, koji su praktično ispunjeni zabrinutošću, promišljanjem, nesvesticama i ležanjem. Vampirski Dnevnici, međutim, nastavljaju da ujedaju tela svake nedelje, ubijajući manje važne likove. Vampiri iz serije čak izgledaju i strašnije, vene im iskoče kod očiju i nabubre a same oči pocrvene od želje za krvlju. Dok, vampiri u Sumraku, izgledaju kao da su proveli previše sati na šminkerskoj stolici. I da li smo spomenuli svetlucanje? Pobednik: Vampirski Dnevnici
Sex Serija ima mnogo sexa (glavni par Elena i Stefan, su se povaljali čak pre završetka prve sezone), dok su u Sumraku deca teže da ostanu čista i prekrivena snegom. Nije ni čudo što je Bella uvek tako snuždena. Pobednik: Vampirski Dnevnici
The Vampire diaries Serbia
Ronmione <3 Gossip Admin
Naslov: Re: The Vampire Diaries Ned Jun 27, 2010 1:55 am
Twilight VS TVD iako obozavam TVD,za mene je TW pobednik (;
Broj poruka : 10837 Datum upisa : 09.01.2010 Godina : 29 Lokacija : Like u care.
Naslov: Re: The Vampire Diaries Ned Jun 27, 2010 3:44 am
Taychi trebala si otvoriti novu temu u anketama i postaviti to.
Meni se u TVD svidja sto su pravi vampiri za razliku od Twilight
Naslov: Re: The Vampire Diaries Ned Jun 27, 2010 4:59 am
StopBeingStupid. ::
sorry! razmisljala sam nego nisam znala da li treba u delu za serije ili filmove
btw slazem se sa tobom a i sa ovim poredjenjem...osim u ovoj kategoriji vukodlaci posto se u TVD-u nisu ni pojavili(msm na osnovu cega uporedjuju )...mada je meni umiranje u TVD-u isto super,realisticno...
Nyx Learning to fly
Broj poruka : 53 Datum upisa : 02.07.2010 Godina : 28 Lokacija : - Raspoloženje : -
Naslov: Re: The Vampire Diaries Čet Jul 08, 2010 4:50 am
Lol,ja sam pre neki dan sanjala tog Damona.O.O A čak ni ne gledam seriju. Verovatno je bilo zato što sam taj dan gledala Lost.xD
Baby Gossip Moderator
Broj poruka : 3742 Datum upisa : 28.01.2010 Lokacija : Istanbul Raspoloženje : Uvek raspolozena
Naslov: Re: The Vampire Diaries Uto Jul 20, 2010 4:27 am
StopBeingStupid. ::
takodje
Wwinner The Dogs of War
Broj poruka : 341 Datum upisa : 28.04.2010 Godina : 29 Lokacija : ^^ -.- necu da ti kazem celaviii
serija je strava^^ obozavam jee <3 jedva cekam 2. sezonu
-Neznanka- Learning to fly
Broj poruka : 68 Datum upisa : 31.07.2010 Godina : 31
Naslov: Re: The Vampire Diaries Pet Avg 13, 2010 2:32 am
Serija je extraa.. jedva cekam drugu sezonu... I ja obozavam i Damona i Stefana <3
alice cullen Lost For Words
Broj poruka : 1662 Datum upisa : 16.02.2010 Godina : 26 Lokacija : negde medju oblacima...... Raspoloženje : very happy :-D
Naslov: Re: The Vampire Diaries Pon Avg 16, 2010 12:29 am
Ja sam gledala samo 10 epizoda ali serija mi je super!jedva cekam da skinem jos epizoda i da odgledam...jel zna neko mozda koliko tacno epizoda ima prva sezona???
Angela Winchester Learning to fly
Broj poruka : 5 Datum upisa : 30.08.2010 Godina : 35 Lokacija : Austrija Raspoloženje : xaxa
Naslov: Re: The Vampire Diaries Pon Avg 30, 2010 5:31 am
Compel.Me.Damon ::
Najbolja serija-kratko i jasno! i najlepsi vampiri Team Damon U svakom slucaju,seriju bih svakome preporucila
hihi slazem se!!!!
sundjer bob :) What Do You Want From Me
Broj poruka : 768 Datum upisa : 09.01.2010 Godina : 29
Naslov: Re: The Vampire Diaries Čet Sep 16, 2010 7:05 am
nisam gledala.
Naslov: Re: The Vampire Diaries Sre Sep 29, 2010 7:36 am
Necu nista pisati o 2.sezoni zbog spoilera-samo cu reci da je ODLICNA.
Anyway,evo promo snimaka za dosadasnje epizode i za novu koja ce se prikazati sutra vece.
2x01 The Return
2x02 Brave New World
2x03 Bad Moon Rising
2x04 Memory Lane (nova epizoda)
Serija ce se,inace prikazivati i kod nas
EKSKLUZIVNO! TVD KONACNO U SRBIJI! U 18h poceo je program nove TV - Prva (nekadasnji Fox). U najavi stranog serijskog programa u udarnoj informativnoj emisiji najavljene su sledece serije: THE VAMPIRE DIARIES, Gossip Girl, Eastwick, Human Target, V(isitors)... Tacan datum emitovanja serija jos se ne zna, ali je sigurno ...da ce to biti u toku ove tv sezone!
TVD Serbia Facebook
Diddy Learning to fly
Broj poruka : 23 Datum upisa : 29.07.2010 Godina : 28
Naslov: Re: The Vampire Diaries Pon Okt 25, 2010 5:54 am
Obozavam seriju <33 Damon i Stefan suu prelepii <3
-I Fell Into Fantasy- It's real for us
Broj poruka : 2632 Datum upisa : 15.01.2010 Godina : 32
Naslov: Re: The Vampire Diaries Pon Nov 15, 2010 1:29 am
Eh nova sezona... Dobra je ^^
Ronmione <3 Gossip Admin
Naslov: Re: The Vampire Diaries Pon Nov 15, 2010 7:36 am
2. sezona fenomenalna.
Stefan je super u ovoj sezoni. Damon .. kao i uvek. Elena uzas. Katherine, najbolji lik. [posle Damona] Bonnie, u ovim par poslednjih epizoda je podnosljiva. Jeremy je okej. Rose mi je super. Caroline vrh. Tyler divan. Michael je PRELEP !
Radnja postaje sve zanimljivija.Ovi dvojnici,Originali,Klaus,Elijah,Petrova huhu, sve zanimljivije od zanimljivijeg.Jedva cekam da saznamo jos. ^^ Nina odlicno glumi i Elenu & Katherine.Jako dobro se transformise. ^^ Ian perfektno glumi. Scena 'I Love You Elena' je najbolja Delena scena u seriji.
Naslov: Re: The Vampire Diaries Sub Apr 02, 2011 2:11 pm
obozavam ovu seriju. omiljeni likovi su mi Damon i Katherine, a omiljeni parovi Damon & Elena, Damon & Katherine, Jeremy & Bonnie i Matt & Caroline.
•TitanicLover• Learning to fly
Broj poruka : 51 Datum upisa : 06.08.2011
Naslov: Re: The Vampire Diaries Ned Avg 07, 2011 3:30 am
Nema dalje. ♥ Damon & Katherine,always and forever ♥
Tinkerbell Round and Around
Broj poruka : 111 Datum upisa : 17.08.2011 Godina : 30
Naslov: Re: The Vampire Diaries Sre Avg 17, 2011 10:24 am
Najbolja serija ikada! Obozavam je! Omiljeni likovi su mi Damon, Katherine i Caroline. Volim jos i Elijahu i Annu. A omiljeni parovi Delena i Forwood. Ne volim Bonnie, Stefana, Klausa. Elena mi je ok. Ne mogu da docekam 3. sezonu!
Nika Kći Zevsova ~ Learning to fly
Broj poruka : 10 Datum upisa : 06.08.2011
Naslov: Re: The Vampire Diaries Sub Avg 20, 2011 2:24 am
Evo je moja tema. :3
Jedna od mojih omiljenih serija. Pratim je otkako je počela da se prikazuje, možda, polovina prve sezone. U svakom slučaju, više od godinu dana. I, više volim prvu, od druge sezone. #unpopular opinion. Jednostavno, druga mi je zbrzana, i nabijena akcijom. POnekad i bespotrebnom. U početku sam bila Stelena šiper. -.- Ali od epizode Bloodlines, to se promenilo. Delena all the way.
Omiljeni likovi su mi Damon, Alaric, Klaus. ^^
Emily. Learning to fly
Broj poruka : 12 Datum upisa : 11.08.2011
Naslov: Re: The Vampire Diaries Pon Avg 22, 2011 4:02 am
Najbolja serija!
Delena ♥
P. Sawyer Learning to fly
Broj poruka : 82 Datum upisa : 12.05.2010
Naslov: Re: The Vampire Diaries Ned Avg 28, 2011 12:09 pm
Damon <3 ali vise vilim Stelena par
snow white. Learning to fly
Broj poruka : 30 Datum upisa : 11.01.2012
Naslov: Re: The Vampire Diaries Sre Jan 11, 2012 10:53 pm
Bamon. Steroline. Maroline. Jalaric. volem seriju, al smatram da smaraju sa Delenom.