| | Leksikon iliti Spomenar | |
|
+54LoBodomy missFredWeasley Joca955 *LaMiJa* Ivana Bristol_girl Sarita ^^ _Bel!ver_ citizenqueen♥ ✬Dark✬Bloody✬Princess✬ chipsY Dark Dreamer Angie •°• Anche -Neznanka- Jec@ 95 *Autumn Rain* ElitniOdredi<3 Tresnjica FallenAngel Biebers_Favorite_Girl♥ Tina_Tixy :** PhoenixX anamarija hales Micika <3 Ajvan. RockSoul_Of_Lust Jelena Krunic Mi Je Mama Damon's women Nadal Queen.M ♥ ljubica ○•ddlovato ♥ PrinceSs•○ EkatarinaYesenin -I Fell Into Fantasy- Ella Zla_Sam SaniaLovato GosSip GirL Tea the best ♥PhOeBe FoReWeR♥ JohnsonTheVampir BlairWaldorf killed in the concept o.o LitleMissDina .Cupcake. SweetEmoTeenager ♥ Prince Harry .butterfly. Ronmione <3 $PiNk PuNk$ JoJo '93 StopBeingStupid. 58 posters | |
Autor | Poruka |
---|
StopBeingStupid. Gossip Admin
Broj poruka : 10837 Datum upisa : 09.01.2010 Godina : 29 Lokacija : Like u care.
| Naslov: Leksikon iliti Spomenar Pet Maj 07, 2010 10:47 am | |
| First topic message reminder :
Pravo ime: Nadimak (nadimci): Da li bi voleo/la da se zoves drugacije (i kako): Horoskopski znak: Da li znas sta si u podznaku (i sta): Verujes li u horoskop: Zivotni san: Najludji san koji si sanjao/la (koji je delovao najstvarnije ili najskoriji san): Nesto sto bi zeleo/la da budes ili da uradis ali je to nemoguce: Lik sa kojim mozes da se poistovetis (film, serija, knjiga, pesma... nije bitno): Omiljena boja: Omiljena tema za razgovor: Omiljeni film: Omiljena serija: Omiljena poznata licnost (moze i vise njih): Omiljeni lik iz mitologije i legendi: Kad bi imao/la neku natprirodnu moc po izboru to bi bila: Verujes li u natprirodno: Verujes li u magiju (bilo koje vrste): Verujes li u predvidjanje sudbine i zelis li da znas svoju buducnost: Verujes li u pravu ljubav: Verujes li u ljubav na prvi pogled: Na koje pitanje najvise mrzis da odgovaras: Da li postoji osoba koju trenutno mrzis (ime nije potrebno): Tri najvaznije stvari na svetu: Tri stvari koje te cine srecnim: Sta mislis o zivotu posle smrti (postoji li uopste): Sta mislis o vecnom zivotu: Zivotni moto: Sta te najlakse rastuzi: Sta te najvise obraduje: Tvoje lose osobine (ili one koje drugi smatraju losim): Tvoje dobre osobine: Sta mislis da je bitno da ljudi znaju o tebi da bi mogli da kazu da te poznaju: Imas li prave prijatelje (koliko): Verujes li u prava prijateljstva (za ceo zivot): Gde zamisljas sebe za deset godina (snovi, nade, mastanje): Da li mislis da je zivot bio bolji u proslosti: Da li postoji nesto bez cega bi svetu bilo bolje danas: U kom bi vremenu voleo/la da zivis (i da li bi to bilo za ceo zivot ili na neko odredjeno vreme): Idealan odmor: Ides godinu dana na pusto ostrvo... tri stvari (tu mogu da spadaju i osobe) koje nosis (uslov je da nema struje, bezicnog interneta i telefoni nemaju dometa, ali hrana i voda su obezbedjeni): Ides na pusto ostrvo ali zauvek... spisak od deset stvari koje su ti neophodne (isti uslovi kao u pitanju iznad): Da biras film u kom bi glumeo/la glavnu ulogu kakav bi taj film bio (zanr, tema, poredjenje sa vec postojecim,...): Napisi nesto sto mislis da treba da napises ( o sebi, drugima, sta hoces...):
Poslednji izmenio StopBeingStupid. dana Uto Avg 23, 2011 2:12 am, izmenjeno ukupno 1 puta | |
| | |
Autor | Poruka |
---|
Ivana Learning to fly
Broj poruka : 12 Datum upisa : 10.04.2011
| Naslov: Re: Leksikon iliti Spomenar Ned Apr 10, 2011 5:16 am | |
| Pravo ime: Ivana Nadimak (nadimci): - Da li bi voleo/la da se zoves drugacije (i kako): ne Horoskopski znak: vaga Da li znas sta si u podznaku (i sta): nzm Verujes li u horoskop: da Zivotni san: - Najludji san koji si sanjao/la (koji je delovao najstvarnije ili najskoriji san): Sanjala sam neku planinu, i na planini me čekao drug i onda smo se grlili...hahahha xD o.O Nesto sto bi zeleo/la da budes ili da uradis ali je to nemoguce: nzm sad.. Lik sa kojim mozes da se poistovetis (film, serija, knjiga, pesma... nije bitno): Beba (serija Priži bliže) Omiljena boja: plava i ljubičasta Omiljena tema za razgovor: momci..haha Omiljeni film: Fired up Step up svi delovi Omiljena serija: Glee, Make it or break it Omiljena poznata licnost (moze i vise njih): Momci iz grupe The black pony, Taylor Swift Omiljeni lik iz mitologije i legendi: nemam.. Kad bi imao/la neku natprirodnu moc po izboru to bi bila: čitanje misli verovatno Verujes li u natprirodno: da Verujes li u magiju (bilo koje vrste): da Verujes li u predvidjanje sudbine i zelis li da znas svoju buducnost: verujem, ali ne želim da saznam svoju budućnost... Verujes li u pravu ljubav: ne verujem Verujes li u ljubav na prvi pogled: ne Na koje pitanje najvise mrzis da odgovaras: zašto nemaš dečka? hahaha Da li postoji osoba koju trenutno mrzis (ime nije potrebno): ne Tri najvaznije stvari na svetu: porodica, prijatelji, muzika Tri stvari koje te cine srecnim: porodica, prijatelji, muzika Sta mislis o zivotu posle smrti (postoji li uopste): postoji.. Sta mislis o vecnom zivotu: Zivotni moto: Uživaj u životu danas, juče je prošlo, a sutra možda nikada neće doći... Sta te najlakse rastuzi: svašta mene rastuži xD Sta te najvise obraduje: nzm..hh Tvoje lose osobine (ili one koje drugi smatraju losim): tvrdoglavost, neodlučnost, sramežljivost Tvoje dobre osobine: uvek spremna da pomogne.. nzm šta još Sta mislis da je bitno da ljudi znaju o tebi da bi mogli da kazu da te poznaju: uf.. mnogo toga Imas li prave prijatelje (koliko): imam.. 2 Verujes li u prava prijateljstva (za ceo zivot): verujem Gde zamisljas sebe za deset godina (snovi, nade, mastanje): Los Angeles..xD Da li mislis da je zivot bio bolji u proslosti: moždaa Da li postoji nesto bez cega bi svetu bilo bolje danas: postoji dosta takvih stvari U kom bi vremenu voleo/la da zivis (i da li bi to bilo za ceo zivot ili na neko odredjeno vreme): ne.. meni se sviđa sad xD Idealan odmor: Havaji.. Neko dobro društvoo... uživanjeee *_* Ides godinu dana na pusto ostrvo... tri stvari (tu mogu da spadaju i osobe) koje nosis (uslov je da nema struje, bezicnog interneta i telefoni nemaju dometa, ali hrana i voda su obezbedjeni): neku dobru knjigu, 2 najbolje drugarice Ides na pusto ostrvo ali zauvek... spisak od deset stvari koje su ti neophodne (isti uslovi kao u pitanju iznad): knjiga, 2 najbolje drugarice, porodica (brat,mama,tata), pas, mp3 dok se ne istroši.. i nzm šta još Da biras film u kom bi glumeo/la glavnu ulogu kakav bi taj film bio (zanr, tema, poredjenje sa vec postojecim,...): bio bi neki teen film, ljubavnii.. Napisi nesto sto mislis da treba da napises ( o sebi, drugima, sta hoces...): nzm šta da pišem, mrsko mi više kucaat | |
| | | *LaMiJa* Learning to fly
Broj poruka : 37 Datum upisa : 29.04.2011 Godina : 27 Raspoloženje : Happy! :)))
| Naslov: Re: Leksikon iliti Spomenar Ned Maj 01, 2011 3:52 am | |
| Pravo ime: Lamija Hamidovic Nadimak (nadimci): Nemam Da li bi voleo/la da se zoves drugacije (i kako): Da. "Lamija" mi je malo staromodno xD Horoskopski znak: Lav Da li znas sta si u podznaku (i sta): Ne znam Verujes li u horoskop: Ne bas Zivotni san: Da stane ova glupa kisa, sto pljusti napolju! xD Najludji san koji si sanjao/la (koji je delovao najstvarnije ili najskoriji san): Ah, to sam juce sanjala xD Usla sam u neku pekaru, a tamo radi moja baba. Ja kad sam je videla, zacudila sam se i otisla iz pekare, pa me baba pratila...I ja dosla do neke sume i tamo bile neke zene koje su se samo prskale parfemima, i tu se pojavi moja sestra (starija) i pocne da me gusi parfemom...xD Kraaj! Nesto sto bi zeleo/la da budes ili da uradis ali je to nemoguce: Hmmm....da budem nevidljiva! ^^ Lik sa kojim mozes da se poistovetis (film, serija, knjiga, pesma... nije bitno): ne znam... Omiljena boja: Zlatna Omiljena tema za razgovor: Svasta ^^ Omiljeni film: Hannah Montana the movie Omiljena serija: Lale Devri - Polje Lala Omiljena poznata licnost (moze i vise njih): Rihanna, Miley Cyrus, Inna, Emina Sandal, Taylor Swift, Kristen Stewart... Omiljeni lik iz mitologije i legendi: Hmmm..ima ih nekoliko Kad bi imao/la neku natprirodnu moc po izboru to bi bila: Nevidljivost Verujes li u natprirodno: Ne Verujes li u magiju (bilo koje vrste): Ne Verujes li u predvidjanje sudbine i zelis li da znas svoju buducnost: U sudbinu verujem, ali ne u njeno predvidjanje. Verujes li u pravu ljubav: Daaa ^____^ Verujes li u ljubav na prvi pogled: Mhm Na koje pitanje najvise mrzis da odgovaras: "A zasto ti neces da osisas kosu?" -.- Da li postoji osoba koju trenutno mrzis (ime nije potrebno): Ne Tri najvaznije stvari na svetu: Vera, ljubav i nada. Tri stvari koje te cine srecnim: Vera, ljubav i nada xD Sta mislis o zivotu posle smrti (postoji li uopste): Mislim da postoji Sta mislis o vecnom zivotu: Vecnom kao besmrtnost..? Zivotni moto: Nemam ga Sta te najlakse rastuzi: Emisije o napustenim zivotinjama Sta te najvise obraduje: Nove mindjuse, iako ih imam preko 1000 ^___^ (dobro, ne bukvalno preko hiljadu xD) Tvoje lose osobine (ili one koje drugi smatraju losim): Ne znam..pitajte druge Tvoje dobre osobine: Uvek sam vesela, Cuvam tajne....^^ Sta mislis da je bitno da ljudi znaju o tebi da bi mogli da kazu da te poznaju: Da znaju svee o meni Imas li prave prijatelje (koliko): Imam. Jednu najbolju drugaricu i sestru, koju takodje racunam u najjj drugaricu. A ovako imam jos prijatelja ali ne "pravih" Verujes li u prava prijateljstva (za ceo zivot): Naravno Gde zamisljas sebe za deset godina (snovi, nade, mastanje): Hmm...moram jos da razmislim Da li mislis da je zivot bio bolji u proslosti: Mozda Da li postoji nesto bez cega bi svetu bilo bolje danas: Nuklearne elektrane xD U kom bi vremenu voleo/la da zivis (i da li bi to bilo za ceo zivot ili na neko odredjeno vreme): U sadasnjem Idealan odmor: Turska <333 Ides godinu dana na pusto ostrvo... tri stvari (tu mogu da spadaju i osobe) koje nosis (uslov je da nema struje, bezicnog interneta i telefoni nemaju dometa, ali hrana i voda su obezbedjeni): naj frendica, sestra i cesalj za kosu xD Ides na pusto ostrvo ali zauvek... spisak od deset stvari koje su ti neophodne (isti uslovi kao u pitanju iznad): Sminka, sladoled, frendica, sestra, cesalj za kosu, mindjuse, 15 momaka xD, garderoba, obuca i nekoliko knjiga Da biras film u kom bi glumeo/la glavnu ulogu kakav bi taj film bio (zanr, tema, poredjenje sa vec postojecim,...): Bio bi neki tipa Hannah Montana Npr. Lamija Hamidovic the movie xDD Aj, grozno zvuci.. Napisi nesto sto mislis da treba da napises ( o sebi, drugima, sta hoces...): Ne znam, mislim da sam vec dosta napisala xD | |
| | | Joca955 Learning to fly
Broj poruka : 2 Datum upisa : 03.08.2011
| Naslov: Re: Leksikon iliti Spomenar Sre Avg 03, 2011 11:41 pm | |
| Pravo ime: Jovana Nadimak (nadimci):Joca Da li bi voleo/la da se zoves drugacije (i kako): Ne Horoskopski znak:Devica Da li znas sta si u podznaku (i sta):/ Verujes li u horoskop: Ne Zivotni san: Da postanem novinarka Najludji san koji si sanjao/la (koji je delovao najstvarnije ili najskoriji san):/ Nesto sto bi zeleo/la da budes ili da uradis ali je to nemoguce:/ Lik sa kojim mozes da se poistovetis (film, serija, knjiga, pesma... nije bitno): Beyonce Omiljena boja: Plava,ljubicasta,zelena,zuta Omiljena tema za razgovor: ljubav,moda Omiljeni film: Ljubav na daljinu Omiljena serija: Charmed Omiljena poznata licnost (moze i vise njih): Beyonce,Selena Gomez,Justin Timberlake Omiljeni lik iz mitologije i legendi:/ Kad bi imao/la neku natprirodnu moc po izboru to bi bila:/ Verujes li u natprirodno: Ne Verujes li u magiju (bilo koje vrste): Ne Verujes li u predvidjanje sudbine i zelis li da znas svoju buducnost: Ne,ali verujem da su neke stvari jednostavno sudjene Verujes li u pravu ljubav: Da Verujes li u ljubav na prvi pogled: Da Na koje pitanje najvise mrzis da odgovaras:/ Da li postoji osoba koju trenutno mrzis (ime nije potrebno): Ne Tri najvaznije stvari na svetu: Porodica,prijatelji,ljubav Tri stvari koje te cine srecnim:Odbojka,muzika,drustvo Sta mislis o zivotu posle smrti (postoji li uopste): Mozda Sta mislis o vecnom zivotu: / Zivotni moto:Sve se desava sa razlogom. Sta te najlakse rastuzi: Laz Sta te najvise obraduje:Humor Tvoje lose osobine (ili one koje drugi smatraju losim):Tvrdoglavost,neodlucnost Tvoje dobre osobine:Duhovitost,organizovanost,ambiziocnost ali ne preterana Sta mislis da je bitno da ljudi znaju o tebi da bi mogli da kazu da te poznaju: Sve Imas li prave prijatelje (koliko): Par njih,3. Verujes li u prava prijateljstva (za ceo zivot): Da Gde zamisljas sebe za deset godina (snovi, nade, mastanje): Ne mastam preterano Da li mislis da je zivot bio bolji u proslosti:/ Da li postoji nesto bez cega bi svetu bilo bolje danas:/ U kom bi vremenu voleo/la da zivis (i da li bi to bilo za ceo zivot ili na neko odredjeno vreme):/ Idealan odmor:Egzoticno mesto sa meni dragim ljudima Ides godinu dana na pusto ostrvo... tri stvari (tu mogu da spadaju i osobe) koje nosis (uslov je da nema struje, bezicnog interneta i telefoni nemaju dometa, ali hrana i voda su obezbedjeni):Samo meni dragu osobu a ostalo cemo videti Ides na pusto ostrvo ali zauvek... spisak od deset stvari koje su ti neophodne (isti uslovi kao u pitanju iznad):/ Da biras film u kom bi glumeo/la glavnu ulogu kakav bi taj film bio (zanr, tema, poredjenje sa vec postojecim,...):Neki romanticni film Napisi nesto sto mislis da treba da napises ( o sebi, drugima, sta hoces...):Caos | |
| | | missFredWeasley Round and Around
Broj poruka : 141 Datum upisa : 04.08.2011 Godina : 27 Lokacija : Hogwarts...:)
| Naslov: Re: Leksikon iliti Spomenar Sub Avg 06, 2011 3:02 am | |
| Pravo ime: Ana Nadimak (nadimci): Anchy Da li bi voleo/la da se zoves drugacije (i kako): Da, Una Horoskopski znak: Ovan Da li znas sta si u podznaku (i sta): Da, Rak Verujes li u horoskop: Da, kad mi nesto dobro predvidi XD Zivotni san: Nemam blage veze Najludji san koji si sanjao/la (koji je delovao najstvarnije ili najskoriji san): Ne secam se nesto... Nesto sto bi zeleo/la da budes ili da uradis ali je to nemoguce: Da postanem glumica Lik sa kojim mozes da se poistovetis (film, serija, knjiga, pesma... nije bitno): Alex Russo (Wizards of waverly place) Omiljena boja: crna Omiljena tema za razgovor: knige, muzika itd. Omiljeni film: Harry Poter pt.3,5,7 Omiljena serija: Wizards of waverly place Omiljena poznata licnost (moze i vise njih): Selena Gomez, James & Oliver Phelps, J.K. Rowling Omiljeni lik iz mitologije i legendi: Zevs i Artemida (Grcka mitologija) Kad bi imao/la neku natprirodnu moc po izboru to bi bila: Superbrzina Verujes li u natprirodno: Da Verujes li u magiju (bilo koje vrste): Da Verujes li u predvidjanje sudbine i zelis li da znas svoju buducnost: Ne i ne Verujes li u pravu ljubav: Da Verujes li u ljubav na prvi pogled: Da Na koje pitanje najvise mrzis da odgovaras: "Sta ces da studiras?" Ljudi, nisam jos ni u srednjoj! Da li postoji osoba koju trenutno mrzis (ime nije potrebno): Da Tri najvaznije stvari na svetu: nemam pojma Tri stvari koje te cine srecnim: Moja BFF, Muzika, knjige Sta mislis o zivotu posle smrti (postoji li uopste): da Sta mislis o vecnom zivotu: Bilo bi zanimljivo u pocetku, ali bih se posle nekog vremena smorila Zivotni moto: Live like there's no tomorrow! Sta te najlakse rastuzi:/ Sta te najvise obraduje:/ Tvoje lose osobine (ili one koje drugi smatraju losim): Temperamentna sam, agresivna, eksplozivna, i samo jedna osoba na celom svetu moze da me smiri Tvoje dobre osobine: uhh, pa jedino sto imam dobar smisao za humor (manje-vise) Sta mislis da je bitno da ljudi znaju o tebi da bi mogli da kazu da te poznaju:/ Imas li prave prijatelje (koliko): Da, dva Verujes li u prava prijateljstva (za ceo zivot): Da Gde zamisljas sebe za deset godina (snovi, nade, mastanje):/ Da li mislis da je zivot bio bolji u proslosti: Ne Da li postoji nesto bez cega bi svetu bilo bolje danas:/ U kom bi vremenu voleo/la da zivis (i da li bi to bilo za ceo zivot ili na neko odredjeno vreme):/ Idealan odmor: bilo gde, samo da sam sa prijateljima Ides godinu dana na pusto ostrvo... tri stvari (tu mogu da spadaju i osobe) koje nosis (uslov je da nema struje, bezicnog interneta i telefoni nemaju dometa, ali hrana i voda su obezbedjeni): moja BFF, mp3 plejer (sa trajnom baterijom) i knjiga Ides na pusto ostrvo ali zauvek... spisak od deset stvari koje su ti neophodne (isti uslovi kao u pitanju iznad): Da biras film u kom bi glumeo/la glavnu ulogu kakav bi taj film bio (zanr, tema, poredjenje sa vec postojecim,...): neki slican Harry Potter filmovima Napisi nesto sto mislis da treba da napises ( o sebi, drugima, sta hoces...): Peace out! | |
| | | LoBodomy Learning to fly
Broj poruka : 15 Datum upisa : 14.08.2011 Godina : 31 Lokacija : Smederevo
| Naslov: Re: Leksikon iliti Spomenar Ned Avg 14, 2011 2:29 pm | |
| Pravo ime: Jelena; Nadimak (nadimci): Lena; Da li bi voleo/la da se zoves drugacije (i kako): ne, zadovoljna sam svojim imenom! Horoskopski znak: škorpija; Da li znas sta si u podznaku (i sta): škorpija, takođe... Verujes li u horoskop: ne u svaki, ali da verujem... Zivotni san: ima ih mnogo... Najludji san koji si sanjao/la (koji je delovao najstvarnije ili najskoriji san): retko kada da sanjam; Nesto sto bi zeleo/la da budes ili da uradis ali je to nemoguce: da napravim skromnu kućicu na drugoj planeti koja će se zvati po meni... Lik sa kojim mozes da se poistovetis (film, serija, knjiga, pesma... nije bitno): Sally (nightmare before christmas) Omiljena boja: crna Omiljena tema za razgovor: muzika Omiljeni film: Silent Hill Omiljena serija: Smallville Omiljena poznata licnost (moze i vise njih): Marilyn Manson,Johnny Depp, Amy Lee... Omiljeni lik iz mitologije i legendi: Meduza Kad bi imao/la neku natprirodnu moc po izboru to bi bila: vračanje Verujes li u natprirodno: da, veoma... Verujes li u magiju (bilo koje vrste): yep! Verujes li u predvidjanje sudbine i zelis li da znas svoju buducnost: naravno da da... Verujes li u pravu ljubav: da; Verujes li u ljubav na prvi pogled: da; Na koje pitanje najvise mrzis da odgovaras: Zašto ne nosiš roze i ponašap se kao sva normalna deca??? (Ma daj!) Da li postoji osoba koju trenutno mrzis (ime nije potrebno): da! Tri najvaznije stvari na svetu: život je takav da je sada najvažniji novac, sreca, široko rasprostranjene veze... Tri stvari koje te cine srecnim: muzika, drustvo, sloboda! Sta mislis o zivotu posle smrti (postoji li uopste): postoji, čvrsto verujem u to! Sta mislis o vecnom zivotu: neee, onda bi nam svima bilo dosadno i ne bi bilo napretka jer bi se vuek vadili na ono "ima vremena"! Zivotni moto: Živi svaki dan kao da je poslednji! Sta te najlakse rastuzi: sebičnost, mržnja najbližih... Sta te najvise obraduje: blejanje sa drustvom...cirkanje piva, igranje sa mojim kućnim ljubimcima... Tvoje lose osobine (ili one koje drugi smatraju losim): brzo se iznerviram. Tvoje dobre osobine: uvek sam tu za sve i svakoga. Sta mislis da je bitno da ljudi znaju o tebi da bi mogli da kazu da te poznaju: ceo moj život! Imas li prave prijatelje (koliko): imam puno prijatelja, ali one prave koji me baš znaju malo... Verujes li u prava prijateljstva (za ceo zivot): da! Gde zamisljas sebe za deset godina (snovi, nade, mastanje): ja kao uspešna žena u svakom pogledu i priznati muzičar! Da li mislis da je zivot bio bolji u proslosti: da! Da li postoji nesto bez cega bi svetu bilo bolje danas: uh, mnoooogo toga! U kom bi vremenu voleo/la da zivis (i da li bi to bilo za ceo zivot ili na neko odredjeno vreme): antički rim ili grčka... Idealan odmor: planina sa dosta snega, malo svetlosti... Ides godinu dana na pusto ostrvo... tri stvari (tu mogu da spadaju i osobe) koje nosis (uslov je da nema struje, bezicnog interneta i telefoni nemaju dometa, ali hrana i voda su obezbedjeni): jednu osobu da mi pravi društvo, akustičnu gitaru i nekoliko knjiga Stephena Kinga... Ides na pusto ostrvo ali zauvek... spisak od deset stvari koje su ti neophodne (isti uslovi kao u pitanju iznad): potrebne su mi samo one tri gore navedene! Da biras film u kom bi glumeo/la glavnu ulogu kakav bi taj film bio (zanr, tema, poredjenje sa vec postojecim,...): horor film definitivno, ja u ulozi negativca! xD Napisi nesto sto mislis da treba da napises ( o sebi, drugima, sta hoces...): mislim da je ovo gore sasvim dovoljno, sve ostalo bi bilo suvišno! | |
| | | Tinkerbell Round and Around
Broj poruka : 111 Datum upisa : 17.08.2011 Godina : 30
| Naslov: Re: Leksikon iliti Spomenar Sre Avg 17, 2011 9:43 am | |
| Pravo ime: Sara. Nadimak (nadimci): Sarita, Sarka... Sve ih mrzim. -.- Da li bi voleo/la da se zoves drugacije (i kako): Ne. Horoskopski znak: Lav. Da li znas sta si u podznaku (i sta): Da, rak. Verujes li u horoskop: Da. Zivotni san: Da zivim u Njujorku. Najludji san koji si sanjao/la (koji je delovao najstvarnije ili najskoriji san): Da sam Bonnie Bennet. Nesto sto bi zeleo/la da budes ili da uradis ali je to nemoguce: Sve je moguce. Salim se, ne znam... Lik sa kojim mozes da se poistovetis (film, serija, knjiga, pesma... nije bitno): Ne mogu sad da se setim ni jednog, ali ima ih. Omiljena boja: Roze i ljubicasta. Omiljena tema za razgovor: Vampirski dnevnici. Salim se. Svejedno je koja tema, bitan je sagovornik. Omiljeni film: Avatar, Step Up, Eurotrip i mnogi drugi. Omiljena serija: Na prvom mestu TVD, a onda PLL, Glee, Switched at Birth, The Lying Game. Omiljena poznata licnost (moze i vise njih): Ian Somerhalder, Kat Graham i Taylor Swift. Omiljeni lik iz mitologije i legendi: Nemam. Kad bi imao/la neku natprirodnu moc po izboru to bi bila: Mind compulsion. Verujes li u natprirodno: Ne. Verujes li u magiju (bilo koje vrste): Ne. Verujes li u predvidjanje sudbine i zelis li da znas svoju buducnost: Ne. Verujes li u pravu ljubav: Da. Verujes li u ljubav na prvi pogled: Ne. Na koje pitanje najvise mrzis da odgovaras: Koji si razred? Zato sto svi misle da sam 7. osnovne. -.- Da li postoji osoba koju trenutno mrzis (ime nije potrebno): Da. Tri najvaznije stvari na svetu: Porodica, drugarice, ljubav. Tri stvari koje te cine srecnim: Porodica, drugarice, kompjuter. Sta mislis o zivotu posle smrti (postoji li uopste): Ne postoji. Sta mislis o vecnom zivotu: Nista. Zivotni moto: Nemam. Sta te najlakse rastuzi: Film. Sta te najvise obraduje: Svasta. Tvoje lose osobine (ili one koje drugi smatraju losim): Tvrdoglavost, perfekcionizam, lenjost... Tvoje dobre osobine: Spremna sam da pomognem... Sta mislis da je bitno da ljudi znaju o tebi da bi mogli da kazu da te poznaju: Ne znam. Ne volim bas da pricam svoje tajne, tako da me znaju i bez toga. Imas li prave prijatelje (koliko): Da, 3. Verujes li u prava prijateljstva (za ceo zivot): Ne. Gde zamisljas sebe za deset godina (snovi, nade, mastanje): San u Njujorku, stvarnost u Bg-u. Da li mislis da je zivot bio bolji u proslosti: Ne. Da li postoji nesto bez cega bi svetu bilo bolje danas: Ne znam. U kom bi vremenu voleo/la da zivis (i da li bi to bilo za ceo zivot ili na neko odredjeno vreme): U 21. veku. Idealan odmor: Bilo gde. Ides godinu dana na pusto ostrvo... tri stvari (tu mogu da spadaju i osobe) koje nosis (uslov je da nema struje, bezicnog interneta i telefoni nemaju dometa, ali hrana i voda su obezbedjeni): Mamu i 2 drugarice. Ides na pusto ostrvo ali zauvek... spisak od deset stvari koje su ti neophodne (isti uslovi kao u pitanju iznad): Isto, neke knjige, dnevnik... Da biras film u kom bi glumeo/la glavnu ulogu kakav bi taj film bio (zanr, tema, poredjenje sa vec postojecim,...): Zanr komedija ili drama. Poredjenje sa Usamljenost prostih brojeva. Napisi nesto sto mislis da treba da napises ( o sebi, drugima, sta hoces...): Ne znam sta. Cao! | |
| | | Zli_Vrac Round and Around
Broj poruka : 262 Datum upisa : 03.03.2010 Godina : 32 Lokacija : Kaktus Raspoloženje : pesnichki
| Naslov: Re: Leksikon iliti Spomenar Uto Avg 23, 2011 9:05 am | |
| Pravo ime: Andrijana Nadimak (nadimci): Ne prihvatam ih Da li bi voleo/la da se zoves drugacije (i kako): Masha, al ako budem imala cerku ona ce se tako zvati Horoskopski znak: Jarac Da li znas sta si u podznaku (i sta): Jarac, takodje Verujes li u horoskop: Ne Zivotni san:Imam moj stan, imam moj graficki studio i bila sam na raznim muzickim festivalima Najludji san koji si sanjao/la (koji je delovao najstvarnije ili najskoriji san): Najstvarnije je dejlovalo kad mi se jedna drugarica udavala xD Nesto sto bi zeleo/la da budes ili da uradis ali je to nemoguce: Nista nije nemoguce. Lik sa kojim mozes da se poistovetis (film, serija, knjiga, pesma... nije bitno): Uff...nema jos jedan imbecil ko ja Omiljena boja: Sve Omiljena tema za razgovor: Muzika, filmovi,umjetnost, muzika, muzika :> Omiljeni film: Ima ih puno bas, al neka bude sweeney todd Omiljena serija: Gledam jako malo serija i sve ih volim Omiljena poznata licnost (moze i vise njih): Brendon Urie Omiljeni lik iz mitologije i legendi: Ra Kad bi imao/la neku natprirodnu moc po izboru to bi bila: Da letim Verujes li u natprirodno: Uglavnom ne Verujes li u magiju (bilo koje vrste): Ne Verujes li u predvidjanje sudbine i zelis li da znas svoju buducnost: Ne, nikako Verujes li u pravu ljubav: Mozda..sta znam..mada ne Verujes li u ljubav na prvi pogled: Nikako Na koje pitanje najvise mrzis da odgovaras: Kako je bilo? [sta god da se desilo] Da li postoji osoba koju trenutno mrzis (ime nije potrebno): Ja mrzim svasta, takod a ima i osoba Tri najvaznije stvari na svetu: Vazduh, Voda i Sunce Tri stvari koje te cine srecnim: Muzika,moj fax, ovih dana jedan kafic zbog nekog lijepog shankera Sta mislis o zivotu posle smrti (postoji li uopste): Vjerujem u to Sta mislis o vecnom zivotu: Ne mislim o tome Zivotni moto: I know it's just a game, but I'm playing it to win. Sta te najlakse rastuzi: Bogme svasta mene moze da rastuzi kad je takav dan Sta te najvise obraduje: Sitnice Tvoje lose osobine (ili one koje drugi smatraju losim): Zla sam xD Tvoje dobre osobine: Nema ih Sta mislis da je bitno da ljudi znaju o tebi da bi mogli da kazu da te poznaju: Da znaju kad ne trebaju da mi se obracaju, a kad trebaju jako Imas li prave prijatelje (koliko): imam Verujes li u prava prijateljstva (za ceo zivot): Ne Gde zamisljas sebe za deset godina (snovi, nade, mastanje): Na nekom jako kul poslu i na nekom jako kul muzickom festivalu Da li mislis da je zivot bio bolji u proslosti: Isti kurac bi bilo, da 'prostis Da li postoji nesto bez cega bi svetu bilo bolje danas: Ne razmisljam ja o tome U kom bi vremenu voleo/la da zivis (i da li bi to bilo za ceo zivot ili na neko odredjeno vreme):U ovom sad..ako postoji sjebanije, onda tada Idealan odmor: nema ga meni Ides godinu dana na pusto ostrvo... tri stvari (tu mogu da spadaju i osobe) koje nosis (uslov je da nema struje, bezicnog interneta i telefoni nemaju dometa, ali hrana i voda su obezbedjeni): Nina, Filip i shankera bih kidnapovala xD Ides na pusto ostrvo ali zauvek... spisak od deset stvari koje su ti neophodne (isti uslovi kao u pitanju iznad): Olovke, papiri, muzika [bilo kakva, instrument neki nesto..] i bilo bi mi dosta Da biras film u kom bi glumeo/la glavnu ulogu kakav bi taj film bio (zanr, tema, poredjenje sa vec postojecim,...): Drama bi bila, a sad pojma neam kakva Napisi nesto sto mislis da treba da napises ( o sebi, drugima, sta hoces...): I hate everyone.I guess that everyone includes me. | |
| | | *Autumn Rain* Child with Asphalt
Broj poruka : 347 Datum upisa : 02.03.2010 Godina : 26 Lokacija : Winterfell Raspoloženje : ok ^^
| Naslov: Re: Leksikon iliti Spomenar Pet Avg 26, 2011 2:33 am | |
| Pravo ime:Nina Nadimak (nadimci):Zirafa,Cersei,Ninko xD Da li bi voleo/la da se zoves drugacije (i kako):ne Horoskopski znak:ovan Da li znas sta si u podznaku (i sta):skorpija Verujes li u horoskop:Nisam sigurna xD Zivotni san:Necu o tome ovde Najludji san koji si sanjao/la (koji je delovao najstvarnije ili najskoriji san):Da umirem ja,ili moj brat. Nesto sto bi zeleo/la da budes ili da uradis ali je to nemoguce: Lik sa kojim mozes da se poistovetis (film, serija, knjiga, pesma... nije bitno):Ne bi volela ni sa jednim,ali postoje neki likovi Omiljena boja:crvena,crna,siva Omiljena tema za razgovor:Knjige,grcka i slovenska mitologija,opsta kultura,buducnost xD Omiljeni film:Let the Right one in,Magnolia,True Grit,The others,The curious case of Benjamin Buton Omiljena serija:Game of thrones,The Sopranos,Weeds. Omiljena poznata licnost (moze i vise njih):Lena Headey,Peter Dinklage,Keanu Reevs. Omiljeni lik iz mitologije i legendi:Persefona i Prometej (Grcka mitologija) i Morana mi je zanimljiva,ona je iz Slovenske. Kad bi imao/la neku natprirodnu moc po izboru to bi bila:Ne bi volela da imam ali...mozda 6 culo. Verujes li u natprirodno:Mozda. Verujes li u magiju (bilo koje vrste):hmm... Verujes li u predvidjanje sudbine i zelis li da znas svoju buducnost:Ne! Verujes li u pravu ljubav:hmm... Verujes li u ljubav na prvi pogled:Mozda Na koje pitanje najvise mrzis da odgovaras:Na ona previse licna. Da li postoji osoba koju trenutno mrzis (ime nije potrebno): Tri najvaznije stvari na svetu: 1.porodica 2.mir 3.knjige Tri stvari koje te cine srecnim: uspeh,mir i... Sta mislis o zivotu posle smrti (postoji li uopste):Postoji li zivot pre smrti? Sta mislis o vecnom zivotu:Ne zelim... Zivotni moto:Ako se osvrnem,propala sam. Sta te najlakse rastuzi:Neuspeh Sta te najvise obraduje:zavisi Tvoje lose osobine (ili one koje drugi smatraju losim):tvrdoglava sam,imam drugacije stavove od drugih,nekad previse ozbiljna.I jos puno,sigurna sam. Tvoje dobre osobine:Neka drugi sude. Sta mislis da je bitno da ljudi znaju o tebi da bi mogli da kazu da te poznaju:Pa,da me upoznaju potpuno. Imas li prave prijatelje (koliko):Hmm,ne znam,ne bi rekla. Verujes li u prava prijateljstva (za ceo zivot):verovatno Gde zamisljas sebe za deset godina (snovi, nade, mastanje):Na fakultetu Da li mislis da je zivot bio bolji u proslosti:Zivot je uvek isti. Da li postoji nesto bez cega bi svetu bilo bolje danas:mnogo toga U kom bi vremenu voleo/la da zivis (i da li bi to bilo za ceo zivot ili na neko odredjeno vreme):Mozda negde dalje,u proslosti...a mozda i u 60tim Idealan odmor:Gde god. Ides godinu dana na pusto ostrvo... tri stvari (tu mogu da spadaju i osobe) koje nosis (uslov je da nema struje, bezicnog interneta i telefoni nemaju dometa, ali hrana i voda su obezbedjeni):knjige,odeca,cebe xD Ides na pusto ostrvo ali zauvek... spisak od deset stvari koje su ti neophodne (isti uslovi kao u pitanju iznad):Pa,ne znam sad,sigurno ono bez cega ne bi mogla...a mozda i manje. Da biras film u kom bi glumeo/la glavnu ulogu kakav bi taj film bio (zanr, tema, poredjenje sa vec postojecim,...):Horor ili psiholoska drama,cak i epska fantastika... Napisi nesto sto mislis da treba da napises ( o sebi, drugima, sta hoces...):Winter is coming,bitch! xD | |
| | | K.♥ Learning to fly
Broj poruka : 32 Datum upisa : 27.08.2011 Godina : 26 Lokacija : NY :D
| Naslov: Re: Leksikon iliti Spomenar Pon Avg 29, 2011 11:23 pm | |
| Pravo ime:Kristina Nadimak (nadimci):Kiki,K,Kreke... Da li bi voleo/la da se zoves drugacije (i kako):Nope (: Horoskopski znak:Ovan Da li znas sta si u podznaku (i sta):Blizanac (: Verujes li u horoskop:Yup (: Zivotni san:Ima ih mnogo (: Najludji san koji si sanjao/la (koji je delovao najstvarnije ili najskoriji san):Da ne postojim (: Msm [postojim,ali me nema,samo vidim sta se desava (: Nesto sto bi zeleo/la da budes ili da uradis ali je to nemoguce:Sve je moguce,ako stvarno zelis (: Pa cak i da odes u NY (: Lik sa kojim mozes da se poistovetis (film, serija, knjiga, pesma... nije bitno):Ima ih dosta (: Omiljena boja:BOJE:pink,ljubicasta,teget i crna (: Omiljena tema za razgovor:Nije bitna tema,svejeno mi je (: Omiljeni film:Twilight saga (: Omiljena serija:REBELDE,The vampire diaries,PLL,GG... Omiljena poznata licnost (moze i vise njih):Kada bih pocela da nabrajam,nabrajanje bi trajalo do Nove godine (: Omiljeni lik iz mitologije i legendi:Nemam. Kad bi imao/la neku natprirodnu moc po izboru to bi bila:Wow,nikada nisam razmisljala o tome,ali mislim da ih ima malo vise (: Verujes li u natprirodno:Mozda. Verujes li u magiju (bilo koje vrste):Mozda. Verujes li u predvidjanje sudbine i zelis li da znas svoju buducnost:Mozda Verujes li u pravu ljubav:Da. (: Verujes li u ljubav na prvi pogled:Ne. Na koje pitanje najvise mrzis da odgovaras:Koliko je sati? Da li postoji osoba koju trenutno mrzis (ime nije potrebno):Iam ih vise (: Tri najvaznije stvari na svetu:Porodica,prijatelji,ljubav (: Tri stvari koje te cine srecnim:porodica,prijatelji i knjige... Sta mislis o zivotu posle smrti (postoji li uopste):Verujem (: Sta mislis o vecnom zivotu:Ne mislim o vecnom zivotu (: Zivotni moto:Ne postoji (: Sta te najlakse rastuzi:Pa,nesto tuzno (: Sta te najvise obraduje:Pa,knjiga (: Tvoje lose osobine (ili one koje drugi smatraju losim):Morate pitati nekoga drugog (: Tvoje dobre osobine:Morate opet pitati nekog drugog (: Sta mislis da je bitno da ljudi znaju o tebi da bi mogli da kazu da te poznaju:Da volim da citam knjige,da vodim dnevnik,kako izgledam i kakva sam osoba (: Imas li prave prijatelje (koliko):Imam,pet,sest (: Verujes li u prava prijateljstva (za ceo zivot):Da. Gde zamisljas sebe za deset godina (snovi, nade, mastanje):Na fakultetu,ja sada imam 11 (: Da li mislis da je zivot bio bolji u proslosti:Mozda. Da li postoji nesto bez cega bi svetu bilo bolje danas:Rat (: U kom bi vremenu voleo/la da zivis (i da li bi to bilo za ceo zivot ili na neko odredjeno vreme):U XXI veku (: Idealan odmor:Spanija (: Ides godinu dana na pusto ostrvo... tri stvari (tu mogu da spadaju i osobe) koje nosis (uslov je da nema struje, bezicnog interneta i telefoni nemaju dometa, ali hrana i voda su obezbedjeni):Lekar,policajac i vatrogasac (: Ides na pusto ostrvo ali zauvek... spisak od deset stvari koje su ti neophodne (isti uslovi kao u pitanju iznad):Odeca,porodica,prijaelj,pas(ako moze vucijak),policajac,vatrogasac i lekar (: Da biras film u kom bi glumeo/la glavnu ulogu kakav bi taj film bio (zanr, tema, poredjenje sa vec postojecim,...):Bio bi o vampirima li tako nesto nadpriridno,ili bi bilo slicno serji PLL (: Napisi nesto sto mislis da treba da napises ( o sebi, drugima, sta hoces...):Xoxo K. | |
| | | theConfidence♥ Round and Around
Broj poruka : 125 Datum upisa : 07.08.2011 Godina : 26 Lokacija : Somewhere with Ed Raspoloženje : I've become a slave to my habit fiending for your love-gotta have it now..
| Naslov: Re: Leksikon iliti Spomenar Čet Sep 01, 2011 2:56 am | |
| Pravo ime: Isidora Nadimak (nadimci): Tinker, Doke ... Da li bi voleo/la da se zoves drugacije (i kako): Valentina, mada sam veoma zadovoljna i svojim imenom. Horoskopski znak: Ribe. Da li znas sta si u podznaku (i sta): Ne znam Verujes li u horoskop: Ne. Zivotni san: Da upoznam Rafaela Nadala Najludji san koji si sanjao/la (koji je delovao najstvarnije ili najskoriji san): Uhh. Da sam sestra Chucka Bassa Nesto sto bi zeleo/la da budes ili da uradis ali je to nemoguce: Mnogo toga. Da se upišem u školu španskog jezika, ali ne mogu. Lik sa kojim mozes da se poistovetis (film, serija, knjiga, pesma... nije bitno): Alison, iz knjige "Slatke Male Lažljivice" i Blair Waldorf iz serije "Gossip Girl" Omiljena boja: ljubičasta Omiljena tema za razgovor: "Gossip Girl" xD Omiljeni film: "3 Metros Sobre el Cielo" Omiljena serija: "Gossip Girl" Omiljena poznata licnost (moze i vise njih): Johnny Depp, Ed Westwick, Rafael Nadal, Shakira. Omiljeni lik iz mitologije i legendi: Ahil xD Kad bi imao/la neku natprirodnu moc po izboru to bi bila: Letenje Verujes li u natprirodno: Ponekad. Verujes li u magiju (bilo koje vrste): Da. Verujes li u predvidjanje sudbine i zelis li da znas svoju buducnost: Verujem, ali ne želim. Verujes li u pravu ljubav: Da. Verujes li u ljubav na prvi pogled: Ne. Na koje pitanje najvise mrzis da odgovaras: 'Šta radiš?'; 'Kako si?' i 'Ko ti se sviđa, u koga si zaljubljena?' Da li postoji osoba koju trenutno mrzis (ime nije potrebno):Da. Tri najvaznije stvari na svetu: Rafa, tata i mama. Tri stvari koje te cine srecnim: Rafa, tata i brat. Sta mislis o zivotu posle smrti (postoji li uopste): Ne postoji, jer onda me bi bilo smrti. Živeli bismo doveka. Sta mislis o vecnom zivotu: Glupost. Zivotni moto: Ako razumeš, shvatićeš. Sta te najlakse rastuzi: Rafa. Sta te najvise obraduje: Rafa. Tvoje lose osobine (ili one koje drugi smatraju losim): Tvrdoglavost, brzopletost i možda ambicioznost. Tvoje dobre osobine: Iskrenost, ambicioznost xD Sta mislis da je bitno da ljudi znaju o tebi da bi mogli da kazu da te poznaju: Uvek ću reći šta stvarno mislim, ali te nikad neću povrediti Imas li prave prijatelje (koliko): 3 Verujes li u prava prijateljstva (za ceo zivot): Da. Gde zamisljas sebe za deset godina (snovi, nade, mastanje): U Madridu, kao menadžer neke glumice ili ja kao glumica. Da li mislis da je zivot bio bolji u proslosti: Ne. Da li postoji nesto bez cega bi svetu bilo bolje danas: Justin Bieber. U kom bi vremenu voleo/la da zivis (i da li bi to bilo za ceo zivot ili na neko odredjeno vreme): U 21. veku. Idealan odmor: Španija(Mallorka) i Turska Ides godinu dana na pusto ostrvo... tri stvari (tu mogu da spadaju i osobe) koje nosis (uslov je da nema struje, bezicnog interneta i telefoni nemaju dometa, ali hrana i voda su obezbedjeni): Knjigu od 800 stranica(možda posednji nastavak HP), tatu i jastuk xD Ides na pusto ostrvo ali zauvek... spisak od deset stvari koje su ti neophodne (isti uslovi kao u pitanju iznad): Ne znam, treba mi mnogo vremena da smislim. Da biras film u kom bi glumeo/la glavnu ulogu kakav bi taj film bio (zanr, tema, poredjenje sa vec postojecim,...): Jack Sparow u POTC. Napisi nesto sto mislis da treba da napises ( o sebi, drugima, sta hoces...): Evo jedan predivan stih iz jedne pesme koja se meni mnogo sviđa:: Maybe it's all around to see if we try And maybe it's been inside of me all this time | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Leksikon iliti Spomenar | |
| |
| | | | Leksikon iliti Spomenar | |
|
| Dozvole ovog foruma: | Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
| |
| |
| |