StopBeingStupid. Gossip Admin
Broj poruka : 10837 Datum upisa : 09.01.2010 Godina : 29 Lokacija : Like u care.
| Naslov: Recept Dženifer Lopes za lepotu, seksepil i stil NA LICU NOSIŠ ONO ŠTO JESI Uto Apr 20, 2010 2:14 am | |
| Da bih imala prirodni, sjajni izgled, koristim neutralne nijanse za usne i oči – što manje šminke, to bolje. U mom neseseru uvek se nalaze sjaj za usne, parfem, maskara i hidratantna krema. O, da, i krema za bronzani izgled. Kada hoću da izgubim na težini, izbacim ugljene hidrate. Nikad ništa nisam radila na sebi, i mislim da neću. Ne sviđaju mi se moji tanki zglobovi, a kada ne vežbam kukovi i bedra su mi problem. Volim da plešem, spavam, da ne radim ništa, da boravim na suncu. Od svoje garderobe ništa ne bacam, sve čuvam. Žena zadovoljna sobom je – seksi... | |
|
Adriana Lima ^^ Lost For Words
Broj poruka : 5353 Datum upisa : 09.01.2010 Godina : 28 Lokacija : In Damon's heart ♥ Raspoloženje : * In love *
| Naslov: Re: Recept Dženifer Lopes za lepotu, seksepil i stil NA LICU NOSIŠ ONO ŠTO JESI Uto Apr 20, 2010 8:49 am | |
| Volim da plešem, spavam, da ne radim ništa, da boravim na suncu. * Da,da,da ^^ A mi svi volimo da radimo ^^ | |
|
Baby Gossip Moderator
Broj poruka : 3742 Datum upisa : 28.01.2010 Lokacija : Istanbul Raspoloženje : Uvek raspolozena
| Naslov: Re: Recept Dženifer Lopes za lepotu, seksepil i stil NA LICU NOSIŠ ONO ŠTO JESI Ned Jul 18, 2010 3:12 am | |
| | |
|
anamarija Lost For Words
Broj poruka : 3050 Datum upisa : 31.05.2010 Lokacija : Beograd Raspoloženje : super!
| Naslov: Re: Recept Dženifer Lopes za lepotu, seksepil i stil NA LICU NOSIŠ ONO ŠTO JESI Čet Avg 26, 2010 5:19 am | |
| | |
|
PhoenixX Lost For Words
Broj poruka : 1188 Datum upisa : 18.07.2010 Godina : 29 Lokacija : Manhattan Raspoloženje : :]
| Naslov: Re: Recept Dženifer Lopes za lepotu, seksepil i stil NA LICU NOSIŠ ONO ŠTO JESI Čet Avg 26, 2010 1:06 pm | |
| heh, cool je ona....ali nije mi bas nesto pomogla.... xD | |
|
KrissStew Run Like Hell
Broj poruka : 513 Datum upisa : 17.06.2010 Godina : 33 Lokacija : Nema gde me nema,eee!! Raspoloženje : Ja k'o ja, kako cu biti!! XD
| Naslov: Re: Recept Dženifer Lopes za lepotu, seksepil i stil NA LICU NOSIŠ ONO ŠTO JESI Pet Avg 27, 2010 12:14 am | |
| Da!!! | |
|
Sponsored content
| Naslov: Re: Recept Dženifer Lopes za lepotu, seksepil i stil NA LICU NOSIŠ ONO ŠTO JESI | |
| |
|