StopBeingStupid. Gossip Admin
Broj poruka : 10837 Datum upisa : 09.01.2010 Godina : 29 Lokacija : Like u care.
| Naslov: ZDRAVKO COLIC & GORAN BREGOVIC - MANIJACI Ned Apr 04, 2010 2:08 am | |
|
Ovo je pjesma o tome kako smo ja i moj drug isli u diskoteku da plesemo
Brega: Manijace, manijace da te nesto pitam (bu, ba) ili ces da igras, ili cu da igram
Cola: Cikiti, cikiti, ciki ajde, mali, to smo uvijek znali uj, uj, uj, uj, uj, manijaku
Manijace, manijace cipele mi gore (bu, ba) odavno se nije ljuljalo do zore
Cikiti, cikiti, ciki ajde, mali, to smo uvijek znali skaci, skaci, skaci, skaci, skaci, manijaci
REF. Ma, hajde, manijak upadaj u mravnjak ma, hajde, manijak upadaj u mravnjak
Ne brini se, javlja mi se to ce biti dobra noc 2x Eee, sijeva vinjak puk’o ribnjak
Cola: Ritam kuva, ritam voza ritam je k’o dijagnoza uzbudjenje, vrenje, trenje ide mozga iscasenje
(bu, ba) a je’n, a dva uj, uj, uj, uj, uj, manijaku skaci, skaci, skaci, skaci, skaci, manijaci (bu, ba) a je’n, a dva
Djipaj, djipaj, djipaj, djipaj, djipaj, pomahnitaj ali, ali, ali, ali, ali, pobudali
Brega: Radi pice, Boga mi ce biti onih stvari (bu, ba)
Cola: Bice kojih stvari bice onih stvari
Cikiti, cikiti, ciki ajde, mali, to smo uvijek znali skaci, skaci, skaci, skaci, skaci, manijaci
REF. Ma, hajde, manijak upadaj u mravnjak ma, hajde, manijak upadaj u mravnjak
Ne brini se, javlja mi se to ce biti dobra noc 2x Eee, sijeva vinjak puk’o ribnjak
2x Uj, uj, uj, uj, uj, manijaku skaci, skaci, skaci, skaci, skaci, manijaci
| |
|
*Andjelka*96* Round and Around
Broj poruka : 190 Datum upisa : 01.04.2010 Godina : 28 Lokacija : Valjevo Raspoloženje : Let's have some fun...^^
| Naslov: Re: ZDRAVKO COLIC & GORAN BREGOVIC - MANIJACI Ned Apr 04, 2010 3:14 am | |
| pesma j ewrx...basx je qL... | |
|
Adriana Lima ^^ Lost For Words
Broj poruka : 5353 Datum upisa : 09.01.2010 Godina : 28 Lokacija : In Damon's heart ♥ Raspoloženje : * In love *
| Naslov: Re: ZDRAVKO COLIC & GORAN BREGOVIC - MANIJACI Ned Apr 04, 2010 8:31 am | |
| | |
|
Ronmione <3 Gossip Admin
Broj poruka : 5806 Datum upisa : 10.01.2010 Godina : 28 Lokacija : Hogwarts
| Naslov: Re: ZDRAVKO COLIC & GORAN BREGOVIC - MANIJACI Ned Apr 04, 2010 9:11 am | |
| | |
|
Sponsored content
| Naslov: Re: ZDRAVKO COLIC & GORAN BREGOVIC - MANIJACI | |
| |
|